🤍 Ергенът 🤍

• 120 037
  • 1 976
  •   1
Отговори
# 1 710
  • София
В сайта "Площад Славейков" Силвия Недкова и Мария Касимова-Моасе са направили интелектуални и дори феминистки анализи на предаването. След тях ни остава само да подсмърчаме. Wink

Иначе мацките са си ОК. Желая им успех в живота и в любовта, от която, мисля, всички имаме нужда.

# 1 711
То няма нужда всички да са 100% подходящи. Нали от 22 избира 1? Нека има различни стилове мадами, не се знае той по какво си пада. Последно време е много модерно с какички и лелички да са във връзка. Много 20-25 годишни се завъдиха в моя фитнес, които са с 35-40 годишни жени в сериозна!!! връзка. И се радват на живота заедно, и се разбират, и сексът им се получавал много добре.

# 1 712
  • София
Ама те са по- големи с 2-3-4години.
Голяма драма!

Нелепи са 20 годишните там.

Да, 20-годишни също не са особено подходящи и според мен.
Някои, обаче, изглеждат много по-възрастни от само 2-3 години отгоре. Примерно тази АЕЦ изглеждаше все едно му е леля.
По не ми се връзва професионален спортист с пиянде, нищо че са набори.

# 1 713
  • Terra incognita
Ами тя, тази Парова, бившата. Не е ли и тя по- голяма от него?

# 1 714
Ергенът уж бил мениджър на фитнес зала, а не фитнес инструктор.

Не знам момите за какво са там, ама той със сигурност не за брак и деца. Grinning Такива мъже като него или се задомяват късно или никога. Със сигурност не му липсва женско внимание, а и той си го търси с тези снимки по гащета. Joy Няма да си похаби "таланта" за да се задоми.

А бившата му Парова никак не ми харесва на външен вид. За други качества не мога да коментирам.

# 1 715
Да спомена и за тази позитивност на Ева-тип Алекс Петканова. Не ми е естествена, не вярвам аз на хора вечно нахилени. 😁

Бяха поместени в темата някакви линкове с други "медийни" изяви на Ева и ми стана жал за нея - поредната певица, за която никой не е чувал и всячески се опитва да привлече внимание.

# 1 716
  • Далечният изток
Скрит текст:
Да, ако ще сменя попрището, няма лошо, и аз смених моето на 38.
Ама тепърва да се ориентираш, да не знаеш какво искаш?!

Само да ти подшушна, че съм на 37 и много-много не съм на ясно със живота като цяло и какво искам и очаквам, макар да съм здраво стъпил на земята с двата крака.
Смятам че съм се опознал и знам кой съм, намерил съм се, дет' се вика, но това не ти гарантира ясна визия за живота след 10 години. За следващите 10 дни ми е ясно кво-що.

Това е съвсем различно.
А и не съм казала, че трябва да е врачка или да е планувала и разграфила целия си живот.
Чудех се просто дали е ОК да не си ориентиран на такава възраст.

# 1 717
  • София
Някои, обаче, изглеждат много по-възрастни от само 2-3 години отгоре. Примерно тази АЕЦ изглеждаше все едно му е леля.
Той много младее, няма що. Напротив, изглежда по-голям. Това си е ген.

# 1 718
  • София
Тя не е баш неориентирана. С изкуство и се занимава на жената, ама не е изчистила концепцията.

# 1 719
  • София
Какичките са си супер. Макар че рядко има свободни сред тях, или поне моят опит е такъв. Не пречи за неангажираща връзка, но само толкова. Говоря за наистина интригуващи дами. Ако имат сериозна връзка с по-млад партньор - евала. Значи са се намерили.

# 1 720
В сайта "Площад Славейков" Силвия Недкова и Мария Касимова-Моасе са направили интелектуални и дори феминистки анализи на предаването. След тях ни остава само да подсмърчаме. Wink
Моасе обикновено е хаплива и саркастична, но не винаги обективна, отивам да прочета и после ако не ме мързи, ще напиша какво мисля.

# 1 721
  • София
Дайте линк да четем всички

# 1 722
  • София
Моасето да не забравя, че:
1. жена не е равно непременно на стойностен човек
2. някои жени не могат да предложат друго

# 1 723
# 1 724
  • Варна
.... бих избрал Марта или Александра, защото знаят как да се държат в обществото и няма да ме изложат...
Това как го разбра?! Thinking

По поведението им в предаването, а и на моя мъж сестра му е била съученичка с Александра и се познават добре.

Общи условия

Активация на акаунт