🤍 Ергенът 🤍

• 120 116
  • 1 976
  •   1
Отговори
# 1 695
Скрит текст:
И на мен ми направи впечатление това.че Марта не работи и не е работила.Била по градинки и площадки.Дъщеря и е на 15 год.-какви площадки я гонят.Аз сигурно за последно съм ходила по площадки когато детето беше на 6-7 години.

Като намериш някой готин и разбран чичак да му родиш дете и да те издържа цял живот за това... цял съзнателен живот ще си по градинки и полянки.
Евала на мацето, най-разумна ми се струва. И май-май най-хубава.

Детето било на 13.
Ще те оборя, нито имам чичак до себе си, нито съм куха лейка, но съм домакиня и майка по ред причини.
Няма нищо лошо в това и не смятам, че именно жени трябва така грубо да заклеймяват други, взели решение да не работят.

Мен няма нужда да ме оборваш, защото съм мъж. Защо реши, че теб ще те коментираме сега? Момичето си каза, че тя била на 20 и родила, той бил на 36. Раздяла и тя цял живот по градинките. Кой ги плаща тези разходки на малко дете из градинки, без майката да има ден трудов стаж?

Аз проблем с тва нямам - казах ѝ ЕВАЛА. Що да не се възползва, ако има възможност?
Защото назад имаше такива изказвания, твоето беше последно, използвах го.И не знам защо заклеймявате някого като
чичак? Има мъже, които на 50г са страхотно изглеждащи и такива, които на 1/2 от годините им са плужеци.
Освен това на всички ни е ясно, че
жените говорят по сценарий, който е написан от някого, въз основа на CV-то им.
Неслучайно дадоха само половината визитки.

# 1 696
Ох, тая мацка с дъщерята, тепърва искала да разбере за себе си какво иска да прави, къде да се насочела и да се развивала... На 36 години. Не е ли позакъсняла?!

Не. Защо да е позакъсняла? Хората се преоткриват и опознават и на 60. Никога не е късно да си щастлив.

Или, за теб, животът след 30 свършва? Тогава защо се живее, не е ли по-разумно да изпием бутилка винце с 2 шепи антидепресанти и да легнем красиво във ваната?

# 1 697
И аз не разбирам какво толкова й харесвате на Марта. Да, има хубава визия, но до там. И изобщо не е за този формат. Каза си го още на запознанството, че иска да се забавлява, защото вече е отгледала дете и живота й минал по площадките. Принципно, ергенът би трябвало да търси жена с цел брак И деца. Тази Марта според мен, не би имала още деца, та затова не мисля, че изобщо е за каста.

# 1 698
Може част от неизлъчените визитки, да ги покажат по време на второто предаване.

Айдее пак неразбрали какво харесваме на Марта. Външността й, какво друго може...

# 1 699
И аз не разбирам какво толкова й харесвате на Марта. Да, има хубава визия, но до там. И изобщо не е за този формат. Каза си го още на запознанството, че иска да се забавлява, защото вече е отгледала дете и живота й минал по площадките. Принципно, ергенът би трябвало да търси жена с цел брак И деца. Тази Марта според мен, не би имала още деца, та затова не мисля, че изобщо е за каста.

Ми, да. Принципно... и тя принципно може да роди още 2 и да ходи по паркове и градинки.
И много неща може, принципно.

# 1 700
  • Далечният изток
Да, ако ще сменя попрището, няма лошо, и аз смених моето на 38.
Ама тепърва да се ориентираш, да не знаеш какво искаш?!

# 1 701
Ох, тая мацка с дъщерята, тепърва искала да разбере за себе си какво иска да прави, къде да се насочела и да се развивала... На 36 години. Не е ли позакъсняла?!
36 е новото 18..
Пък и защо да не е за каста, доказано е способна да има и отглежда деца, би трябвало да е плюс.

# 1 702
  • София
Дами, майтапът си е майтап, но не навлизайте в отвартителни и крайни заключения за участничките.

Като жена за жени ви го казвам Simple Smile

# 1 703
.... бих избрал Марта или Александра, защото знаят как да се държат в обществото и няма да ме изложат...
Това как го разбра?! Thinking

# 1 704
  • Terra incognita
Че някои хора цял живот не знаят какво искат и така и не намират себе си.
Мисля, че визитките са силно режисирани и не отговарят на същността на участничките.

# 1 705
Да, ако ще сменя попрището, няма лошо, и аз смених моето на 38.
Ама тепърва да се ориентираш, да не знаеш какво искаш?!

Само да ти подшушна, че съм на 37 и много-много не съм на ясно със живота като цяло и какво искам и очаквам, макар да съм здраво стъпил на земята с двата крака.
Смятам че съм се опознал и знам кой съм, намерил съм се, дет' се вика, но това не ти гарантира ясна визия за живота след 10 години. За следващите 10 дни ми е ясно кво-що.

# 1 706
Може, може, ама не я виждам да иска. Даже си го каза съвсем ясно.
Също не знам и защо са избрали по-големи от него. Ок, той изглежда доста по-дърт, но реално е на 31г. Би трябвало жените да са диапазон 25-30, а те повечето са по-големи от него, което е странно за мен.

# 1 707
  • София
Ама те са по- големи с 2-3-4години.
Голяма драма!

Нелепи са 20 годишните там.

# 1 708
  • София
Дами, майтапът си е майтап, но не навлизайте в отвартителни и крайни заключения за участничките.
Като жена за жени ви го казвам Simple Smile
Аз съм на същото мнение, във ФБ се изляха тонове помия по тях, и то от жени. Че не са цвета на нацията - не са, но кртикуващите прекалено се връзват на сценария.
Ето, двойният станадарт за възрастта се проявява, и то от жени.
Дай Боже на всяка жена, която има желание, да намери по-млад мъж, който да я обича заради самата нея!

# 1 709
Ама те са по- големи с 2-3-4години.
Голяма драма!

Нелепи са 20 годишните там.

Да, 20-годишни също не са особено подходящи и според мен.
Някои, обаче, изглеждат много по-възрастни от само 2-3 години отгоре. Примерно тази АЕЦ изглеждаше все едно му е леля.

Общи условия

Активация на акаунт