🤍 Ергенът 🤍

• 120 125
  • 1 976
  •   1
Отговори
# 1 665
И аз не вярвам Гаргамел да структурира тези изречения...
Хора, да си кажем истината... всички са там за реклама, последователи, търсене на спонсори и внимание
Бонус: безплатни билети и почивка в TR

Кой от тук мисли, че Хайрулата харесва Виктор и иска любов с него?
🍷

# 1 666
Габито май не е очаквала всенародната либов Grinning

# 1 667
  • Далечният изток
ФармацеФтика?!

А пък Габито - ма аз не съм такава!  Joy

# 1 668
  • София
Тъкмо влизах да пиша, че не е сигурно, че и изглеждащите нормално момичета не са някакви откачалки, просто една идея по-обрани в началото, и попаднах на клипчето на Зорница. Joy Ами... добре. Явно така ще е. То кой от продуцентите-любители на сеира би допуснал нещо различно.Само дано е забавно, без да е грозно и злобно /нещо като Венета на три уискита, 2 мастики и бутилка вино/, но предвид промото за следващия епизод, искрено се съмнявам.

# 1 669
  • Варна
Що да не го е писала - има доста грешки, като прИмиера, съвършеННи и др. Ако имаш предвид съдържанието - да, може някой да я е посъветвал как да се аргументира и защити.

Точно това имам предвид.

# 1 670
И на мен ми направи впечатление това.че Марта не работи и не е работила.Била по градинки и площадки.Дъщеря и е на 15 год.-какви площадки я гонят.Аз сигурно за последно съм ходила по площадки когато детето беше на 6-7 години.

Като намериш някой готин и разбран чичак да му родиш дете и да те издържа цял живот за това... цял съзнателен живот ще си по градинки и полянки.
Евала на мацето, най-разумна ми се струва. И май-май най-хубава.

Детето било на 13.

# 1 671
След като гледах клипчето на Зорница, съвсем вече смятам, че е луда.

# 1 672
  • Варна

Бях сигурна още от визитката, това е много изтрещяло и е влюбенО в себе си.

# 1 673
Верно ли на 13 години дъщерята? И вече е подчертано голяма, мама е свободна да го удари на живот.
Къде гледате клипчетата на момите?

# 1 674
  • София
Какво визираш под жена като Парова?
Тя е женската му версия, не е голямо постижение.
И заедно ходят на Малдивите. ( в което аз лично не виждам нищо лошо, ама много остри реакции прочетох)

Може. На мен ми се струва доста успешна, умна и нахакана, сиреч - висока топка.

Карина също ми допадна, но не са ѝ давали визитката, че да има пълна престава.

И според мен Карина е бижу в тази компания, но изглежда дистанцирана в реалния живот. И, да, липсваха визитки на всички, мислех, че е по техен избор (от скромност), но вероятно е на продуцентите.

Хора, да си кажем истината... всички са там за реклама, последователи, търсене на спонсори и внимание
Бонус: безплатни билети и почивка в TR

Може и такива мотиви да имат, но може и да са отчаяни в живота.

# 1 675
И на мен ми направи впечатление това.че Марта не работи и не е работила.Била по градинки и площадки.Дъщеря и е на 15 год.-какви площадки я гонят.Аз сигурно за последно съм ходила по площадки когато детето беше на 6-7 години.

Като намериш някой готин и разбран чичак да му родиш дете и да те издържа цял живот за това... цял съзнателен живот ще си по градинки и полянки.
Евала на мацето, най-разумна ми се струва. И май-май най-хубава.

Детето било на 13.
Ще те оборя, нито имам чичак до себе си, нито съм куха лейка, но съм домакиня и майка по ред причини.
Няма нищо лошо в това и не смятам, че именно жени трябва така грубо да заклеймяват други, взели решение да не работят.

# 1 676
Бях сигурна още от визитката, това е много изтрещяло и е влюбенО в себе си.
Точно същото си помислих - тя се превъзнася в собствените си очи, смята се за wow и другите "не могат да и стъпят на малкия пръст"! Rolling Eyes Затова пък три папагала могат да стъпят на навирения ѝ нос, без да се бутат...
Зъбите ѝ са жълти, също така.

# 1 677
  • София
Ако домакинството е от един, кой плаща
масрафа Rolling Eyes

# 1 678
Верно ли на 13 години дъщерята? И вече е подчертано голяма, мама е свободна да го удари на живот.
Къде гледате клипчетата на момите?

И на мен ми беше странно защо се е записала, дали пък да не е била съвсем наясно с концепцията. В смисъл, че ергенът сега или в скоро време ще иска деца и ще й се наложи да прекара още време по площадките. Между другото никоя от жените вътре не си я представям по площадките, сигурна съм, че и те не си се представят.

# 1 679
  • Terra incognita
Вие верно ли си мислите, че някой е там с цел брак и деца?😳

Общи условия

Активация на акаунт