🤍 Ергенът 🤍

• 120 125
  • 1 976
  •   1
Отговори
# 1 680
Ти как мислиш? Дали си мислим?

# 1 681
Има жени, които раждат деца, за да имат, не за да ги отглеждат.Наемат се гледачки и помощен персонал,жената си продъшжава с живота.Познавам няколко такива дами.

# 1 682
Извинявайте, ама вече е леко досадно през 5 поста някой да пише - ама вие наистина ли си въобразявате, че някой си търси половинка в това риалити? Нито ме кухи, нито гледаме риалити за първи път. Не ни светвате за истината.

# 1 683
Не мислим, по принцип си говорим да убиваме време. А и свободен мъж е ясно, че ще поиска деца в един момент, ясно че няма да е с някоя от предаването. Ама като заявяваш, че ти е писнало от площадки е ясно, че си търсиш не този ерген, пък уж не трябва да е толкова очевидно, че си за спонсор там.

# 1 684
Това е останало на пазара.
Пък и да се иззтъпанчиш в подобно начинание, не знам колкоз трябва да ти е закъсал онлайн бизнеса Laughing

Бизнес, спонсориран от чичак, за да замажеш очите на мама и тате, и съселяните, може ли да закъса? Те тея сайтове доходност нямат. Поръчваш парцаляк и ти изписва, че ще ти го доставят за период от 31 дни - 28 дни от Китай до Беге и после 3 дни от Варна до Пловдив (примерно). Дори ги нямат на склад тея боклуци.

# 1 685
  • Terra incognita
Не ми е ясно защо скачате като ужилени. Нито конкретно към вас ми е питането. Четейки някои потребители, оставам с това впечатлвние, затова питам. Или не може?

# 1 686
Това, което тази Марта изговори в първия епизод, конкретния подбор на думи, както и това, че е намерила за нужно да говори точно за тези неща, не ми говори за красив ум...

# 1 687
А така...Фанете се за плитките и вие Simple Smile

# 1 688
И на мен ми направи впечатление това.че Марта не работи и не е работила.Била по градинки и площадки.Дъщеря и е на 15 год.-какви площадки я гонят.Аз сигурно за последно съм ходила по площадки когато детето беше на 6-7 години.

Като намериш някой готин и разбран чичак да му родиш дете и да те издържа цял живот за това... цял съзнателен живот ще си по градинки и полянки.
Евала на мацето, най-разумна ми се струва. И май-май най-хубава.

Детето било на 13.
Да бе, много разумно - като цървул в някое риалити, смеят й се по форумите, че е разяведена и отчаяна, подиграват се на детето й в училище, че майка й е ку*вата на квартала. Самочувствието сигурно й е разклатено от изневери, докато е била държанка. Грам асоциация за себеуважение няма. Момичета като Дениз и Виктория (които не харесвам като поведение) ще я изместят с лекота от лова за богаташи.

# 1 689
Скрит текст:
Gaby RS

Цитат
Относно вчерашната примиера на предаването “Ергенът” бих искала да съобщя на цялата аудиотрия, която ме гледа и заля с негативизъм, че това е Реалити шоу и неговата цел е да бъде интересно за обществото, поради големият брой коментари и снимки на мой гръб, аз мога да кажа, че съм си свършила работата спрямо продуцентите и формата на телевизията. Вместо да ругаете и обиждате, наслаждавайте се и гледайте предаването с цел забавление, нито Вие сте съвършенни-нито аз. Това е просто шоу с цел разтоварване, ако някой има перфектни форми, характер и тн, да се беше записал и да беше участвал!!!!

Нещо смислено написано от Габиела.

Това е малоумно. Т.е. плащат ти да правиш панаири, ти се правиш на утайка, излагаш се и пак другите са виновни.
Ясно, че е тв формат, има сценарий, но защо трябва да е долнопробен сценарий. Сеирджийско е Big Brother, това предаване е в графа развлекателно-романтично, а не Мис Утайка 2022.

Не, не плащат. Всичкото за слава, сеир и безплатно вино е влезнало.

# 1 690
Скрит текст:
И на мен ми направи впечатление това.че Марта не работи и не е работила.Била по градинки и площадки.Дъщеря и е на 15 год.-какви площадки я гонят.Аз сигурно за последно съм ходила по площадки когато детето беше на 6-7 години.

Като намериш някой готин и разбран чичак да му родиш дете и да те издържа цял живот за това... цял съзнателен живот ще си по градинки и полянки.
Евала на мацето, най-разумна ми се струва. И май-май най-хубава.

Детето било на 13.
Ще те оборя, нито имам чичак до себе си, нито съм куха лейка, но съм домакиня и майка по ред причини.
Няма нищо лошо в това и не смятам, че именно жени трябва така грубо да заклеймяват други, взели решение да не работят.

Мен няма нужда да ме оборваш, защото съм мъж. Защо реши, че теб ще те коментираме сега? Момичето си каза, че тя била на 20 и родила, той бил на 36. Раздяла и тя цял живот по градинките. Кой ги плаща тези разходки на малко дете из градинки, без майката да има ден трудов стаж?

Аз проблем с тва нямам - казах ѝ ЕВАЛА. Що да не се възползва, ако има възможност?

# 1 691
Единствената разлика между Дениз и подобни бръмчалки и Марта е, че тя е по - голяма и има дете. Според мен ще е същата държанка като тях.
Много се учудвам, че е толкова харесвана. Мен ми хареса само това, че не е с рокля.

# 1 692
  • Далечният изток
Ох, тая мацка с дъщерята, тепърва искала да разбере за себе си какво иска да прави, къде да се насочела и да се развивала... На 36 години. Не е ли позакъсняла?!

# 1 693
  • София
По-добре късно, нали......

# 1 694
  • Варна
Не знам, аз я харесвам. И същата като тях да е, очевидно е с повече стаж в комуникацията и социалния живот, защото се държи прилично и ако съм богат и свободен мъж, бих избрал Марта или Александра, защото знаят как да се държат в обществото и няма да ме изложат, за разлика от тях, Дениз и Габчето, Венета също, биха ме изложили жестоко.

Общи условия

Активация на акаунт