🤍 Ергенът 🤍

• 123 003
  • 1 976
  •   1
Отговори
# 210
И последния американски "ерген" Клейтън може да го наречем бивш футболист, но не е точно такъв според българските критерии. Играл е само колежански футбол. След колежа е станал търговски представител и с това си е изкарвал хляба, не със спорт.
П.П. Извинявам се, че пишем и за  чужди версии,  обаче като още не е почнало бългаското и се чудя до каква степен ще е като оригинала и какво ще е побългарено. Blush

# 211
  • Сан Хосе, Калифорния, САЩ
И последния американски "ерген" Клейтън може да го наречем бивш футболист, но не е точно такъв според българските критерии. Играл е само колежански футбол. След колежа е станал търговски представител и с това си е изкарвал хляба, не със спорт.
П.П. Извинявам се, че пишем и за  чужди версии,  обаче като още не е почнало бългаското и се чудя до каква степен ще е като оригинала и какво ще е побългарено. Blush
съгласна съм нито един тогава не е бил професионален американски футболист освен водещия в момента Джеси и Колтън Ъндърууд.Нито един от другите ергени не е бил професионален Американски футболист освен Хуан Пабло Галавис който си е футболист но сокър.

# 212
  • София
Разглеждах снимки на ергена. Много жени си падат по мъже с мускули, така че сигурно е имало много желаещи. Ясно е че тези, които гледат само това са семпли, но аз и не очаквам много повече от това предаване:

# 213
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Разглеждах снимки на ергена. Много жени си падат по мъже с мускули, така че сигурно е имало много желаещи. Ясно е че тези, които гледат само това са семпли, но аз и не очаквам много повече от това предаване:

Тънки, криви крака, "турски" мустак...
За кухавели с една гънка в мозъка за равновесие. Нямам време за губене!
Мерси!😠

# 214
  • София
Е, хайде сега, те пък понеже само перфектни ще се избиват за него. Мустак се бръсне, а пък краката, те всички там все едно ще са дългокраки, с прави крака, големи гърди, симетрични лица и тн. Не се избира модел, а някой, който да хване окото на достатъчно кандидатки и да е навит да се занимава.

Истината е, че който и да изберат, 99.9% от жените в този форум пак не бихме се записали.

# 215
  • Sunshine state
Точно тази снимка не му е от хубавите. Ами не ми харесва и това е. Ясно, че само ще хейтя, ама и това е нещо. 🤣

# 216

Тънки, криви крака, "турски" мустак...
За кухавели с една гънка в мозъка за равновесие. Нямам време за губене!
Мерси!😠
Дори го сбърках с един турски актьор в поредната турска боза … ама там е 1-1 с турчина Simple Smile

# 217
Аз избягвам да коментирам външния вид на хората по принцип, освен ако не е с хубаво, но сега не мога да спра да гледам пилешките крачка, които са по-тънки от моите 😀 тези мъже и фитнес маниаци не се ли научиха, че колкото и плочки, здрав гръб и рамена да имаш, някак изглежда нелепо, когато ги комбинираш с крака, които ако се гледат само тях, някой може да си помисли, че са на 50-килограмова жена...

# 218
Той е бивш състезател по гребане и вероятно заради това горната част на тялото му е по-развита.

Четох сега, че в едно интервю казва, че най-дългата му връзка е 8 години. Предполагам, че не е с тази фитнес инструкторката, защото тя има дете, което не е от него. Но по общите им снимки, за които казахте, изглежда че са имали продължителна връзка. То излиза, че този ерген е бил постоянно във връзка. Grinning

# 219
Мен ми е интресно какво ще ни продадат-защо е ерген, търси любовта, сложен характер е, романтичен е, а днешнитр жени-златки. Joy

# 220
Хаха днешните жени Златки, та то нали се очаква участничките да са точно Златки Grinning

# 221
  • Бургас
Като видя такъв, с безсмислено много /на брой и обем/ напомпени мускули, винаги си мисля, че силите му са стигнали само до врата. Но от него няма да се иска да решава тригонометрични уравнения, та....сигурно ще се справи момъкът с "поставената задача".

# 222
  • София
Яхта, вила, басейн, рози.... нищо от тези неща не принадлежи на Ергена. Създаден е един напълно изкуствен и фалшив образ. В какво се предполага, че ще се влюбят хубавиците? 

# 223
Е в какво? В дълбоката му душевност Joy А и се предполага, че не търсят мъж с пари, а любов и се влюбват в него, а не във вилата му.
Само накрая да не вземат водещият и Ергенът да се влюбят, че ще оцапаме пейзажа Joy

# 224
На горната снимка ми напомни за "Башмайсторът на море" 😂 Ама на  фотографа е цялата вина.

Общи условия

Активация на акаунт