🤍 Ергенът 🤍

• 122 961
  • 1 976
  •   1
Отговори
# 390
Сигурно някой му е пратил линк към тази тема и е жертвал мустаКите в името на рейтинга. JoyJoyJoy

# 391
Сигурно някой му е пратил линк към тази тема и е жертвал мустаКите в името на рейтинга. JoyJoyJoy
Да и аз това си помислих 🤣 като е прочел всички коментари за мустаците 🤣

# 392
Добре, че нямам дъщеря! Ако имах, трябваше да гледам тайно от нея, че като си помисля, че може да поиска да е като каките от телевизора някой ден, лошо ми става Grinning

# 393
На мен самата концепция жени да се борят за мъж тревожи феминистичната ми душа.
Защо пък не направиха "Момата" и отбор зализани хубавци (с тунинг и без тунинг) да се борят за сърцето й. Щеше да е по-готино.

# 394
Глас за момата!
Мъжете не гледат такива предавания според мен. Предимно жени ги гледаме. По-интересно ще ми е да гледам младите момци, които се борят за една мома Smiley

# 395
Със сигурност ще има и "Момата", ако сезонът е успешен, но силно се съмнявам това да стане с този пън за ерген, съмнително качество на участничките и скучен водещ. Дано греша 🤞

# 396
Момата в Бг вариант аз си я представям като някоя Златка със силиконче, джуки, екстеншънчета. Кандидатите задължително ще включват някой ММА борец, поп фолк изпълнител или ди джей, инфлуенсър, фризьор, гримьор, някоя риалити звезда Grinning

# 397
Момата в Бг вариант аз си я представям като някоя Златка със силиконче, джуки, екстеншънчета. Кандидатите задължително ще включват някой ММА борец, поп фолк изпълнител или ди джей, инфлуенсър, фризьор, гримьор, някоя риалити звезда Grinning
Да 🤣 точно такова би било 🤣

# 398
  • софия
Дам, трябва да са такива разни отчаяни и целящи известност момци, нормален мъж едва ли ще има Sweat Smile

# 399
Hands ClapHands ClapHands Clap а муската или по-скоро за липсата му Simple Smile Има и вариант да е фотошоп Laughing

Приказката е "Пепеляшка" - ергенът е един, булките - много, лошото е, че на някои все едно зла фея ги е превърнала в "създанието", което са..

Вашата с 1 мома, много ергени коя приказка ще да е Wink

# 400

Вашата с 1 мома, много ергени коя приказка ще да е Wink
Сещам се за Цар Дроздобрад

# 401
На мен самата концепция жени да се борят за мъж тревожи феминистичната ми душа.
Скрит текст:
Защо пък не направиха "Момата" и отбор зализани хубавци (с тунинг и без тунинг) да се борят за сърцето й. Щеше да е по-готино.
И аз така си мислех и затова почнах да гледам за момата. Обаче като реших след това да гледам и за ергена, взе че ми хареса повече.
Явно ЕГН-то е виновно, но някои мъже са толкова млади, че като почнат да демонстрират мускули, вместо да оплакна очите, прескачам до кухнята да си взема нещо за ядене.
Освен това при жените има повече интрига. При мъжете е малко по-скучно. Стараят се и те, но не им се получава.
И винаги ми е интересно жените с какво са облечени, как са нагласени, гримирани, особено на коктейлите. За мъжете не чак толкова.

Интересно ми е дали в българския вариант жените са си донесли тоалетите или от предаването имат гардероб и ги обличат.
Не мисля, че е лесно за обикновена жена в България да си набави толкова вечерни тоалети. Не че тези участнички са средностатистически българки, но все пак ако има и такава между тях, дали тя си е набавила дрехите за предаването? Thinking

# 402
Приказки колкото искаш за момци, които се борят за ръката на красивата кралска дъщеря.
При това идеята да си намериш богат и известен мъж, като средство да се измъкнеш от бедността, е в основата на манталитета на всички златотърсачки.

# 403
  • София
[Интересно ми е дали в българския вариант жените са си донесли тоалетите или от предаването имат гардероб и ги обличат.
Не мисля, че е лесно за обикновена жена в България да си набави толкова вечерни тоалети. Не че тези участнички са средностатистически българки, но все пак ако има и такава между тях, дали тя си е набавила дрехите за предаването? Thinking

Вечерните рокли са осигурени от един от големите сватбени салони.

# 404
Що се е обръснал, да не става рекламно лице на Жилет🤨Тамън имаше нещо дето го отличава.

Общи условия

Активация на акаунт