🤍 Ергенът 🤍

• 122 987
  • 1 976
  •   1
Отговори
# 375
Запознайте се и с останалите 11 дами, които ще участват в романтичното приключение „Ергенът“.

https://ladyzone.bg/laifstail/zapoznajte-se-i-s-ostanalite-11-da … -ergenat.html?p=1
Още по-грозни и изкуствени от предните 11 😀 сто процента това е нагласено за сеир едно нормално момиче няма.

# 376
Втората и последната ме уплашиха Joy
А тази стреснатата със синята рокля пък ми прилича на Анджелина.

# 377
Със сигурност ще се посмеем.

# 378
  • софия
Нищо не оставиха за първия епизод като изненада, още от сега искат да ни откажат Smile

# 379
След развод имаш право да запазиш фамилията на мъжа си, ако искаш.

# 380
  • Разпиляна във въображението
И тези татуировки... Хм, може би Ния и Вероника. Не знам, не мога да ги преценя от тези снимки.

# 381
Е таз моделка кога да се е омъжила, кога да се е развела, много интересно това с фамилията с тире Rolling Eyes

# 382
Е, как кога. Вижте я Джулката, ожени се, разведе се, пак се ожени, роди, разделиха се, а аз още пия сутрешното си кафе 😁

# 383
  • Пловдив
Доколкото четох, май е прякор втората фамилия.
Ще гледам основно за сеира.

# 384
Последната е същата красавица като самия ерген, така че дано да се вземат още в първия епизод.

# 385
Да се запиша и аз, че ви чета, но инкогнито.
Ще гледам предаването, защото имам много свободно време и ми е интересно какво ще става. Не съм гледала американските формати.-
Не съм въодушевена от участничките и по-конкретно тези, които "познавам".
Бонбонова - типичната бръмчалка, само че вече е над 30 и не, че има нещо лошо в тази възраст, но тя не се е кротнала.
Дениз - рядко нагла златотърсачка.
Ева - досадната pick me girl с големи претенции и нулево покритие.

Единствената, която знам отпреди и ще ми е интересно да гледам, е Виктория Капитонова. Хитра е много и според мен ще си изиграе добре картите.

Последната девойка (Зорница Господинова) реших, че може да е нефотогенична и я гугълнах... еми не. Не мога да сложа линк, но потърсете и вие - била е водеща в СКАТ и има снимки.

# 386
И на мен ми прилича на Анджелина тази Вероника. Но може и да е от ъгъла на снимката или от някакви подобрения. Участвала е в "Мис Левски Г" и няма чак такава прилика на снимките от там.
А последната прилича на щерките на Брус Уилис. На всичкото отгоре са ѝ дали най-грозната рокля.
Не видях да сте коментирали новото промо. 3 пъти си го пускам и се хиля като зелка. Оправи ми седмицата. https://ladyzone.bg/videa/btv-video/aleksandra-v-ergenat-imash-m … =Related_Articles

# 387
Точно тази Зорница определих на кон, поне от показаната снимка.
"Анджелината" май е единствената, дето ми хареса.  И студентката.

"Красиви очи" не го ли използваха мъжете?! Flushed
Съвсем я съсипаха тая държава. Ама и какво да каже момичето, като е облечен ергенинът и още не му е видяла плочките  Joy

# 388
Някои от момичетата излъчват естествен чар, поне на снимка. Промото изглежда съвсем като чуждите програми, интересно ми е доколко са ги обучавали как да стоят пред камера, но всичко е издокарано точно в рамките на стандарта за програмата. На международно ниво сме 😁 Иначе ергенът май забърса най-голямото барби, както се очакваше.

# 389
И на мен ми прилича на Анджелина тази Вероника. Но може и да е от ъгъла на снимката или от някакви подобрения. Участвала е в "Мис Левски Г" и няма чак такава прилика на снимките от там.
А последната прилича на щерките на Брус Уилис. На всичкото отгоре са ѝ дали най-грозната рокля.
Не видях да сте коментирали новото промо. 3 пъти си го пускам и се хиля като зелка. Оправи ми седмицата. https://ladyzone.bg/videa/btv-video/aleksandra-v-ergenat-imash-m … =Related_Articles
И аз много се смея на тази реклама 🤣 имаш вика много красиви очи 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 между другото ергенът си е обръснал мустака 🤣 поне така мисля 🤔

Общи условия

Активация на акаунт