🤍 Ергенът 🤍

• 122 988
  • 1 976
  •   1
Отговори
# 360
Кой знае какви патетични слова са карали сценаристите да говори ергенът, че чак да го е срам сега.

# 361
Кой знае какви патетични слова са карали сценаристите да говори ергенът, че чак да го е срам сега.
Да 🤣 пълни клишета са го карали да говори уж вика че се стараел да не играе роля ама то е реалити как да е естествено сред Тея на гримирани изкуствени кифли 🤣 ще е точно като Биг Брадър според мен 🤣 само че наградата е уж мистър мустак 🤣

# 362
  • софия
Мустака сигурно е пуснат, за да съответства на локацията на снимките - Турция Smile

# 363
Аз мисля, че след първи епизод Ергенът ще си вземе дъъълъг отпуск в някоя далечна държава Grinning

# 364
Аз мисля, че след първи епизод Ергенът ще си вземе дъъълъг отпуск в някоя далечна държава Grinning
Хахахаха да точно 🤣 от срам 🤣🤣🤣🤣 че се е излагал с Тея парцали 🤣

# 365
Е що да го е срам? По принцип човек в колкото и необичайна обстановка за него самия да попадне, ако се държи нормално и е себе си, не би следвало да има от какво да го е срам. Но вероятно тук са подавани реплики и режисирани моменти от продукцията (както в повечето Бг риалити формати), че уж така ще е по-разчупено и готино и тогава верно може да не иска да се гледа сега Grinning

# 366
Мисля,все пак да хвърлям по едно око от време на време на стартовият епизод:grinning:

# 367
Определено първия епизод ще е много смешен личи си колко е притеснен 😃 стои като бастун 🤣 сигурно го е било страх да не обърка сценария и кифлите някакви като леопарди дебнещи сърнички 🤣🤣🤣 с типичните клишета ама за толкова им стига умствения капацитет 😀

# 368
Той и в участието си в сутрешното предаване изглеждаше като пълен бастун, който се затруднява да върже няколко изречение заедно в смислен отговор. Та, има два варианта - че е притеснен и за месец и нещо предаване, така и не се е разчупил, или простичкото обяснение, че е глупаво момче със скромен умствен капацитет.

Аз не съм такава претенция, не ми трябва да е свръх умен и изтънчен. Проблемът е, че май комбинираме тъп и ограничен, с невзрачен и нехаризматичен. Второто е по-притеснително в този тип предаване. Изобщо не вярвам, че два месеца са преследвали само него, за да го убедят да участва. Може пък и да повярвам, защото българските продуценти са дъното на дъното, които ценят само сеира, но дори и това не могат да правят качествено - автентичен сеир. 😁

# 369
Запознайте се и с останалите 11 дами, които ще участват в романтичното приключение „Ергенът“.

https://ladyzone.bg/laifstail/zapoznajte-se-i-s-ostanalite-11-da … -ergenat.html?p=1

# 370
  • Sofia
Надявах се втората единайсеторка да е с жени от народа, но почва с...манекенка! Уау, каква изненада.
Интересно ми е дали те си избират роклите за официалната вечер на запознанството. Аз, ако съм, ще кажа токчета не нося и ще си ида по кецки 😁

# 371
"Дами" - в тея около 97% са платени

Една е с двойна фамилия. Такива нямаха ли само омъжените жени?!
Едната е като кон (поне според мен, де).

# 372
Не мога да кажа, че съм супер очарована и от втората група, но поне има няколко момичета, които въпреки, че са натруфени с грим, изглеждат доста по-нормално без толкова много тунинг.

# 373
От първата група харесах 2 момичета и това е, от тези 11 някои ми изглеждат като лелки Flushed Сума познати на по 40+  са по-младолики.
Момата със синята рокля що е така стресирана на снимката Rolling Eyes

# 374
  • София
"Дами" - в тея около 97% са платени

Една е с двойна фамилия. Такива нямаха ли само омъжените жени?!
Едната е като кон (поне според мен, де).
Може да е разведена, но да си харесва фамилията. 🤣
Въпреки че, ако е тази Бонбонова ли каква беше, може и сама да си го е измислила.

Общи условия

Активация на акаунт