🤍 Ергенът 🤍

• 120 240
  • 1 976
  •   1
Отговори
# 660
  • София
О, боже, в един момент си помислих, че с автобус ще ги изсипят всички джофри. Много ги засилиха накрая, че и без визитки.
Единствено жената, която има дъщеря ми допадна. Останалите са леле-мале.

# 661
Тая с дипломите и меденките... на Венета са и платили да се прави на кукувица, предполагам, то пред нея оная с гащите или без, предстои да разберем, направо бледнее

# 662
Венета е пияна.

# 663
  • Някъде там
Пародия голяма са.😀
Но ако не са не мисля че ще са там.
Има една две случайно попаднали 😀

# 664
Ще се опиянчи, горкия, с тия наздравици.
На мен ми харесаха Калина със синята рокля и мацката с боксови те ръкавици.

Silverstone- задочно я познавам, нямам идея с какво се занимават родителите. Иначе, пообиколиха разни дестинации и я заряза девер ми. Тя да беше единствена. Всички май във формата са същия дол дренки.

# 665
Голямо пиене!!!
Кой е спонсор на това предаване?
Винпром

# 666
  • Пловдив
МП каза, че ще стане п*дал, ако това са българските жени. 🤣 Хубавото на предаването е, че мъжете ще ни оценят още повече. 🤣🤣🤣 Неудобно ми е да ги гледам някои участнички.
Ако съм мъж на мястото на Виктор и трябва от предаването да избера за финал половинка, сигурно ще сменя ориентацията и ще се спра на Наум.

# 667
Къркаляшка е на черешата вече 😂
А тази, мандарината, дето е предприемач, да беше предприела малко нещо по зъбите си, мега ужасни са.

# 668
Ох, рева от смях, РЕВА!
Венета и Габриела да ги държат, моля, да има смях.
Ама и в Биг брадър не се е случвало да се напукат толкова в първата вечер

# 669
Накрая да не си тръгнат някои моми като двойка една с друга? 😆

# 670
  • Тра-ла-ла
Ох, пукнах се от смях Joy

# 671
Противна ми е Бонбонова.
Много са нахални и агресивни.

# 672
Хора, какви са тези елементарници - грим, прическа и знаят, че ги снимат и пак поведение за резил. Представете си ги без грим и в битовизма какви страхотни “женички” са.

# 673
  • София
Плашат ме тези кукувци. Много добър подбор от откачалки. Горкият Виктор, ако трябва да избира зор ще видя

# 674
Коя е тази Парова, която е бившата приятелка на Ергенът? Видях някакво изрусено, фитнес момиче Християна Парова в нета. Тя ли е?

Общи условия

Активация на акаунт