🤍 Ергенът 🤍

• 122 903
  • 1 976
  •   1
Отговори
# 135
Ще гледам и аз формата, дано да е интересно.

Една снимка качена преди малко в Инстаграм, водещия въобще не ми харесва на външен вид, ергенът горе-долу.
Скрит текст:

# 136
  • Sofia
Наум трябва да си пусне коса и да махне тази грозна рехава брада.
Като пубер е в лице 🙄

# 137
  • In The Middle Of Nowhere
На мен ми прилича на гол охлюв.

# 138
Страшен кич е това предаване, а ергенът и водещият бият на пластмаса и спрей тен. Но понеже обичам да гледам как хора се излагат публично и доброволно, се записвам да следя темата - тук става по-интересно от екрана Grinning

# 139
  • Велико Търново
Някъде на предните страници четох, че на някого гласът на една от участничките, чуващ се да казва в промото "Влюбена съм във Виктор", му прилича на този на Паулина от Фермата 5. Понеже всеки ден поне по веднъж го чувам тоя глас, се замислих - дали някой би ѝ повярвал след това, което скрои на Красимир?

# 140
Heart На 14 февруари ще почва, нали?

# 141
  • Велико Търново
Трудна работа. Ако е планувано да е "на гърба" на "Един за друг", няма как да започне на 14-ти, тъй като е понеделник.

# 142
  • София
Трудна работа. Ако е планувано да е "на гърба" на "Един за друг", няма как да започне на 14-ти, тъй като е понеделник.
Капките се говори, че ще почват на 14.02, та не е невъзможно. 🙂

# 143
  • Велико Търново
Това, че "Като две капки вода" ще започне на 14-ти, какво общо има? Не е ли много по-логично "Ергенът" да е в пряка конкуренция с "Един за друг"? Т.е. - да го дават в събота и неделя.

# 144
  • София
Това не значи, че няма да пуснат един пилотен епизод точно на 14.02 и после да го пускат, когато и "Един за друг".

# 145
  • Велико Търново
Ако пуснат нещо заедно с началото на Капките, ще е предаването, което така или иначе ще дават паралелно - "България търси талант". Според мен и "Ергенът", и "Един за друг" ще започнат едновременно.

# 146
  • София
Ами ще видим. Аз не казвам, че моето предположение е вярно, но има резон да започне на Св. Валентин.

# 147
И аз мисля, че ще започне на 14-ти и после ще го напаснат с "Един за друг", случвало се е и с други предаавания.

# 148
  • Велико Търново
То ако е до резон, "Един за друг" да започне на 14-ти е мнооого по-резонно, ама ей на - анонсите на Капките са валентински. Grinning

# 149
  • София
Само дето "Ергенът" е отдавна заснет, а "Един за друг" се снима още.

Общи условия

Активация на акаунт