🤍 Ергенът 🤍

• 122 914
  • 1 976
  •   1
Отговори
# 150
  • Велико Търново
Е, то трети сезон е все така. Началото е преди да са приключили снимките.

# 151
Смятате ли да хвърляте по еднл око и на двете предавания? Аз съм гледала предните два сезона на Един за друг, но миналата ходина някои от игрите бяха еднотипни илк направо се повтаряха и не ми беше много интересно. Ако и сега е така може би повече ще заложа на Ергенът.

# 152
  • София
Аз обикновено всичко гледам. Към "Ергенът" съм по-скептично настроена, но да видим. Simple Smile

# 153
Някъде на предните страници четох, че на някого гласът на една от участничките, чуващ се да казва в промото "Влюбена съм във Виктор", му прилича на този на Паулина от Фермата 5. Понеже всеки ден поне по веднъж го чувам тоя глас, се замислих - дали някой би ѝ повярвал след това, което скрои на Красимир?

Аз предположих, че е тя. Не знам дали биха й повярвали, но предполагам, че повече търсят сеир. Grinning Така че е абсолютно възможно да са я взели.

# 154
# 155
  • Велико Търново
Мдааа... точно както си мислех.
Само дето след това няма да продължава в събота и неделя, а в четвъртък и петък.

Последна редакция: вт, 01 фев 2022, 16:16 от DamaPika

# 156
  • Сан Хосе, Калифорния, САЩ
здравейте на всички; живея в Америка от години и редовно гледам формата The Bachelor или както се води в България Ергенът.
Така че може да задавате въпроси ще се опитам да помогна

# 157
Благодарности за предложената помощ,но у нас абсолютно всеки формат се побългарява.Резултатът е към по-лошо.Ще му дам шанс,както правя и с други формати.

# 158
здравейте на всички; живея в Америка от години и редовно гледам формата The Bachelor или както се води в България Ергенът.
Така че може да задавате въпроси ще се опитам да помогна
Ама то не публиката, най-вероятно предаването ще има нужда от помощ Satisfied

# 159
интересно ми е женския вариант на предаването как ли ще се казва тук са The Bachelor, The Bachelorette и Bachelor in Paradise

# 160
  • Sunshine state
Гледала съм няколко сезона на тукашния (американския) и не ми допада - супер нагласено е всичко, чак нагарча. Няма нищо 'риалити' останало.

# 161
  • Далечният изток
То и тук ще е така.

# 162
Водещият се опитва да се докара на младият Ленин ли?Joy

# 163
Гледала съм няколко сезона на тукашния (американския) и не ми допада - супер нагласено е всичко, чак нагарча. Няма нищо 'риалити' останало.
аз го гледам от самото начало и го обожавам има няколко сполучливи двойки които и до ден днешен са заедно и са щастливи
да снимано е преди това и се знае спойлер
харесва ми

пс ти къде си в кой щат

# 164
  • Sunshine state
Под аватара ми пише в кой щат съм. Не знам, на мен ми идват прекалено нагласени, нищо спонтанно не виждам и спрях да го следя.

Общи условия

Активация на акаунт