Обаче българското "Женени на първа среща" беше голям провал, та не съм сигурна дали това предаване ще ми хареса.
Иначе всяко "риалити" е нагласено. Ето сега в американския сезон има конфликт между една участничка Шаней и всички останали. Другите се мазнят пред камерата и казват, че са тук заради Клейтън (ергенът) и истинската любов, а тя откровено си казва, че е заради победата и се изпокара с всички. Отделно ходят да се топят пред Клейтън коя какво е казала и направила. Очевидно е нагласено, за да има драма и караници.
Обаче наистина ергенът харесва някои от тях, то си пролича още на първата вечер. И по време на срещите се вижда с кои участнички има химия и с кои е само по задължение. Трябва да са всичките много добри артисти, за да могат да изиграят всеки поглед и жест. Няма как да стане.
Освен това са избрали много хубави жени. Първата вечер като ги събраха всичките нагласени, с вечерните тоалети беше невероятна картина.
Иначе нито ергенът, нито кандидатките са някакви големи интелектуалци, средностатистически обикновени хора са и не са известни.
Ще бъде жалко ако напълнят българският вариант с "випове", които са там да рекламират себе си или проектите си.

, но ние всичко побългаряваме, та да видим кам ще се развият нещата. Вие колко давате на Виктор и тази, която е стигнала до финала? Според мен са се разпаднали не по-късно от месец след края на предаването.