🤍 Ергенът 🤍

• 122 981
  • 1 976
  •   1
Отговори
# 165
И аз сега гледам американския сезон, ще се опитам да гледам и българския.
Обаче българското "Женени на първа среща" беше голям провал, та не съм сигурна дали това предаване ще ми хареса.
Иначе всяко "риалити" е нагласено. Ето сега в американския сезон има конфликт между една участничка Шаней и всички останали. Другите се мазнят пред камерата и казват, че са тук заради Клейтън (ергенът) и истинската любов, а тя откровено си казва, че е заради победата и се изпокара с всички. Отделно ходят да се топят пред Клейтън коя какво е казала и направила. Очевидно е нагласено, за да има драма и караници.
Обаче наистина ергенът харесва някои от тях, то си пролича още на първата вечер. И по време на срещите се вижда с кои участнички има химия и с кои е само по задължение. Трябва да са всичките много добри артисти, за да могат да изиграят всеки поглед и жест. Няма как да стане.
Освен това са избрали много хубави жени. Първата вечер като ги събраха всичките нагласени, с вечерните тоалети беше невероятна картина.
Иначе нито ергенът, нито кандидатките са някакви големи интелектуалци, средностатистически обикновени хора са и не са известни.
Ще бъде жалко ако напълнят българският вариант с "випове", които са там да рекламират себе си или проектите си.

# 166
Нали знаете, че в т.н. "риалити" няма нищо истинско. Има куп сценаристи и режисьор. Ще гледаме филм просто.

# 167
Май едно от задължителните неща в сценария е ергенът толкова да хареса някоя участничка, че да се „стресне”, че се влюбва и за шок на всички да я отстрани в средата на формата. Следва обяснение как го е страх от такива силни чувства, тя реве и не може да повярва. Тръгва си, той размисля и я догонва по пътя и я връща обратно. Накрая тази печели. Да видим ще има ли такова нещо в нашето предаване.

# 168
Май едно от задължителните неща в сценария е ергенът толкова да хареса някоя участничка, че да се „стресне”, че се влюбва и за шок на всички да я отстрани в средата на формата. Следва обяснение как го е страх от такива силни чувства, тя реве и не може да повярва. Тръгва си, той размисля и я догонва по пътя и я връща обратно. Накрая тази печели. Да видим ще има ли такова нещо в нашето предаване.
Усещам, че ще пада голям смях с това предаване JoyJoyJoy

# 169
Ооо хич не са ми по вкуса подобни захаросани етюди Grinning, но ние всичко побългаряваме, та да видим кам ще се развият нещата. Вие колко давате на Виктор и тази, която е стигнала до финала? Според мен са се разпаднали не по-късно от месец след края на предаването.

# 170
Те реално наистина може да се разделили, ако въобще са станали двойка, но 100% ще играят двойка по поне месец-два след предаването, за да си осребрят печалбата от участието. Ще ходят по предавания, снимки, селфита, ИГ сторита. Има мегдан за много сценарии, зависи от участничките.

Сега се сетих, че в едното предаване имаше една бременна Grinning  Разделила се с мъжа си и търси баща за детето си. Ергенът беше "WTF" Grinning Отпадна още в първата серия. Имаше една, дето не беше разведена и толкова се влюби, че ходи специално да се развежда в ефир с мъжа си... абе сеир да има Grinning

# 171
Май едно от задължителните неща в сценария е ергенът толкова да хареса някоя участничка, че да се „стресне”, че се влюбва и за шок на всички да я отстрани в средата на формата.
В този сезон са го напавили още по-драматично. Поне в рекламите за сезона, ергенът каза че е влюбен едновременно в три от кандидатките и е спал с две от тях.
Голям рев ще падне накрая и от четиримата.
Това също е типично, много рев и много мляскане.
ММ загледа заедно с мен една серия от последния сезон на бачелоретката и изпадна в потрес като осъзна, че тя се целува с всички наред. Joy Не можело тя в рамките на една вечер през пет минути да целува различни мъже. Ами явно може, освен това тя черна, половината кандидат съпрузи черни и с тези големи джуки голямо мляскане падаше. Joy
И на мен ми е любопитно това дали ще го има и в българското предаване. Ние сме сякаш по-консервативни.

# 172
Да, това е и едно от нещата, които не ми допадат съвсем в концепцията, но осъзнавам, че тя е замислена такава. В смисъл в реалния живот една жена към колко мъже може да проявява интерес и да излиза с тях на срещи по едно и също време? Хайде за мъжете да кажем, че е по-вероятно да излизат с няколко едновременно, но пак при сериозните такива, се дпират на една за известен период да видят дали ще се получи, ако търсят сериозна връзка. Пък Ергенът нали уж за сериозен ни го представят, но концепцията изисква на всички да обърне внимание, иначе няма да има предаване и сеир. Може би затова по-скоро ми допадаха риалитата с един партньор, сигурно и аз съм консерва.

# 173
Докато почне предаването, с тия реклами диабет ще получа, толкова захаросани са ми. Интересно ми е да видя жените каква визия ще имат, но ергена като прическа, стил ми е стил "античен западноевропейски". Толкова щеше да ми е интересно да гледам някви по-реални образи. Не чичко с шкембе де, но поне някой нормален симпатичен средностатистически мъж с добра визия, но и интелект и излъчване. Като гледам стила на рекламите и на главното действащо лице, мога да си представя 11 кукли барби, различаващи се по цвета на косите и една представителка на другия вид тип "интелигентна" колкото да не е без хич.

# 174
  • Sofia
Да залагаме ли бившата дали ще се появи в ефир? Да не стане накрая като с Петканови и Брадъра..

# 175
Мнооого захаросани трейлъри/реклами, все едно ще гледаме Касандра. Не разбрах каква ще е великата роля на Наум. Ще го съветва ли по мъжки или ще чете текст от ауто кю. Дамите дано са с умствен багаж.

# 176
  • Далечният изток
Едва ли. По-скоро с мераци да ги дават по телевизора...

# 177
И аз се чудя Наум какво разбира от ергенлък като е с гаджето си май от сума ти време. Или ще дава съвети за сериозна връзка, ама малко си противоречи с формата, който не навява мисли за сериозна връзка.

# 178
Водещият не дава съвети. Той е буквално водещ. Стои пред камерата и казва днеска ергенът ще води Пенка на разходка с лодка. Отива при момичетата и съобщава, че Пенка ще ходи. И води церемонията с розите, днеска са 8 момичета, но ще си тръгнат 2 и т.н. В руското предаванет водещите правят и нелепи реклами в ефир на спонсорите. Умирах си от смях. Нещо от сорта „Пенка има алергия към прах, но с новите антиалергични хапчета, Пенка ще отиде спокойна на своята среща с ергена”. Joy Кълна се, наистина рекламираха такив хапчета по едно време Grinning

# 179
Хаха това с рекламите от водещия кърти, явно и те са си го адаптирали към тяхната реалност.

Общи условия

Активация на акаунт