🤍 Ергенът 🤍

• 122 984
  • 1 976
  •   1
Отговори
# 180
И аз се чудя Наум какво разбира от ергенлък като е с гаджето си май от сума ти време. Или ще дава съвети за сериозна връзка, ама малко си противоречи с формата, който не навява мисли за сериозна връзка.
Харесвам Теа и Наум, но не му е мястото за водещ.
От влоговете им личи, че момичето е мотор на семейството, организира, планира, дете, къща, бизнес върти.
Наум му трябвало час да се събуди с кафето, еми не ми седи подходящ за предаването. Муден и мрънкащ е. Жена му дори дойде с детето за месец в Турция по врене на снимките. Не ми е сериозен и интересен мъж, само лайкове и инстаграм не гарантират рейтинг.

# 181
Пенка май ще получи алергия от романтични риалитита, но с новото си дистанционно на мига ще се отърве от вредните за нервната система сапунени сериалки наречени "риалити шоута"
Все пак ще пробвам първите епизоди Grinning

# 182
И аз се отблъсквам все повече от ергена и водещия, колкото повече ни показват от тях, но ще гледам поне началото, най-малкото, за да не изтърва забавата в темата 😁 вече, ако се превърне в пълна тъпотия, която дори не е забавна и разпускаща, ще приключа.

Колкото до чуждите издания, в Австралия наскоро приключи първата бисексуална версия на предаването "Ергенката" 😁 честно казано не беше толкова забавно и пикантно, колкото аз поне очаквах да бъде. Самата ергенка беше доста вяла. Накрая се взе с някакъв момък и буквално се разделиха след месец. Дори нямаха пълен медиен тур и внимание, защото много бързо се разделиха. Още по-смешно беше, че по време на предаването едно от момчетата се хареса с едно от момичетата, две от момичетата също стартираха връзка и реално половината участници хич нямаха интерес към ергенката 😁

# 183
  • Калгари, Канада
"Ергенката" 🤣🤣🤣 Момата, се казва. Ква ергенка?!🤣🤣🤣 На български трябваше да кръстят предаванията: "Момъка", "Момата" и "Момци и моми в рая" 🤣🤣🤣

# 184
Видях джуки, татуси в промото. Само да не са бръмчалки и златки.

# 185
"Ергенката" 🤣🤣🤣 Момата, се казва. Ква ергенка?!🤣🤣🤣 На български трябваше да кръстят предаванията: "Момъка", "Момата" и "Момци и моми в рая" 🤣🤣🤣

Хаха, в началото си мислех да го кръстя "Старата мома" на български, но се спрях на ергенката 😁

# 186
Като балът на пепеляшка започва с пристигащите от промото, особено една ръка се появява като че да е вършила много домакинска работа 😁

# 187
Началото наближава и се записвам поне тук да следя. Нямам големи надежди за самото предаване и не съм сигурна колко ще гледам ,но темите за различни формати винаги са интересни Grinning

# 188
https://www.btv.bg/shows/the-bachelor/videos/ergenat-ot-19-fevruari-po-btv.html
Разпознах на 0:15 Елена Кучкова - как се печели лесно мъж щяла да покаже Sweat Smile

# 189
  • Сан Хосе, Калифорния, САЩ
напълно съм съгласна с името което вие дадохте като заглавие
дано да има сайт и да има биографиите на момичетата качени по-рано както тук има

# 190
  • София

Дали са му книжка с картинки.
Simple Smile

# 191
Дали са му книжка с картинки.
Готварска при това. Wink
Колко е замислен милият... Сигурно размишлява върху манджата, на която е отворил.

Не очаквах да има плеймейтки. Можеше да минем и без тях наистина. Grinning

# 192
Сигурно не е имало други кандидатки за слава.

# 193
  • Sunshine state
Аз честно казано очаквах такива участнички. То коя нормална и умна жена ще се навие да се излага така? 🤣

# 194
Аз очаквам само плеймейтки... на новото промо на едната даже задника й се вижда... Наистина коя нормална ще „търси” любовта в тоя цирк?

Общи условия

Активация на акаунт