🤍 Ергенът 🤍

• 122 947
  • 1 976
  •   1
Отговори
# 405
Добре е, че се е обръснал, изглеждаше потресаващо с този мустак Grinning

# 406
Аз май трайно се преселвам в тази тема. Погледнах вчвра другото предаване, обаче много скучно. Тук май ще е по-голям сеира и май повече мк се гледа Grinning

# 407
Май временно го е обръснал мустака 🤣
Виктор Ся гостува на цитиридис тая вечер и пак говори едно и също 🤣 в всички интервюта едно и също баси скучния бастун 🤣 ще е смешно това предаване,22 кухи лейки златотърсачки в борба за един скучен бастун 🤣 а това един за друг е мега скучното предаване 🤣

# 408
Коментар от Фейсбук: Виктор, ако е с мустак, спокойно би изиграл ролята на Васил Левски в някоя филмова или кинопродукция. Поразителна прилика откривам, може би, защото днес честваме 149 години от неговата героична гибел.

Тайната на мустака е разкрита!

# 409
Виктор Ся гостува на цитиридис тая вечер и пак говори едно и също 🤣 в всички интервюта едно и също баси скучния бастун 🤣 ще е смешно това предаване,22 кухи лейки златотърсачки в борба за един скучен бастун 🤣 а това един за друг е мега скучното предаване 🤣
SmileySmileSmileSmileSmileySmiley
Тук в темата се очертава да е весело. Разсмя ме с глас последното изречение Simple Smile)))))))))

# 410
SmileySmileSmileSmileSmileySmiley
Тук в темата се очертава да е весело. Разсмя ме с глас последното изречение Simple Smile)))))))))
И мен ме разсмя Grinning и е самата истина.
Включвам се и аз за сеира и не очаквам финала да е ...и заживели щастливо.

# 411
Последно Ергенът през седмицата кои дни ще се излъчва?

# 412
Grinning точите ли зъбки за довечера?

# 413
Grinning точите ли зъбки за довечера?
Тръпна в очакване!! 😀😀

# 414
  • Калгари, Канада
В Щатския Ерген голямо мляскане пада, интересно дали и нашия ще ги целува наред. А накрая по сценарий остават поне две от девойките цяла нощ с ергена насаме в различни вечери и без камери. Идеята е да консумират връзката, ако желаят. И повечето го правят. Как ще е с нашия ерген ще видим.
Но представете си Момата има същите правила. Как ще се гледа на българската Мома да се целува с повече от половината кандидати и после да спи с двама от тях преди да избере единия?

# 415
Как се казва Щатският вариант да го погледна? Нещо с Bachelor ли е?

# 416
  • Калгари, Канада
The Bachelor, The Bachelorette

# 417
Type-нах го в тубата, първо ми излезна Канадският вариант. Отворих го, ами още първите две участнички… учителка, лекарка… тук е пародия.

# 418
Един за друг винаги в началото тръгва малко мудно, та все пак имам надежди, харесват ми двойките. Идеални са ми Тея двете предавания - Един за друг за романтика, Ергенът- за сеир Grinning

# 419
Една от участничките - Виктория Капитонова, е качила видео за участието си:

https://www.youtube.com/watch?v=CfbKAG-c_QA&ab_channel=VictoriaKapitonova

Нищо особено, освен това, че е ходила на кастинг, не е с хонорар и не знае да е имало такива участнички.
Скрит текст:
По начина, по който говори, ми се струва, че е се е задържала по-дълго и не е сред първите отпаднали.

Общи условия

Активация на акаунт