🤍 Ергенът 🤍

• 122 941
  • 1 976
  •   1
Отговори
# 420
  • гр.София
Виктория рускиня ли е,каква е? Говори странно български. Погледах малко и едва се издържа маниерничането й. Но аз и нямам опит с гледане на влогъри,може да е нормално.

# 421
  • софия
Виктория е ужасна. Участва в Мастър шеф. Типична рускиня.

# 422
Рускиня е, да. От всички по външност ми е най-симпатична и нормална. От МШ не помня да ме е дразнела, ще я видим как ще е. Но те рускините имат странни разбирания за връзки и любов, та мож да има куриози и сеир с нея.

# 423
O, Виктория се вихри активно в инстаграм като промотира свой ритуал за пари чрез палене на свещи и създаване на style guide-ове със снимки от интернет. И всичко това си е по 50лв.
Хитруша си е тя.

# 424
От участниците само Виктория,  Дениз и Бонбонова знам. Първите две от тв формати, а последната от училище.  Бонбонова й е псевдоним,  не е фамилия.  Блажка й казвахме едно време, преди 20г.

# 425
В Щатския Ерген голямо мляскане пада, интересно дали и нашия ще ги целува наред.
Мисля, че да... На промото се вижда как още първата вечер казва на една от кандидатките "Може ли да те целуна?" Grinning

# 426
Satisfied
В Щатския Ерген голямо мляскане пада, интересно дали и нашия ще ги целува наред. А накрая по сценарий остават поне две от девойките цяла нощ с ергена насаме в различни вечери и без камери. Идеята е да консумират връзката, ако желаят. И повечето го правят. Как ще е с нашия ерген ще видим.
Но представете си Момата има същите правила. Как ще се гледа на българската Мома да се целува с повече от половината кандидати и после да спи с двама от тях преди да избере единия?
егаси перверзното предаване та те не се познават още как ще си лягат те затова явно са ги събрали все такива участнички  без морал:laughing:
нямам търпение да се посмея какво ще си говорят като се има предвид колко са ограничени умствено Satisfied

# 427
Ами перверзно, просто ние сме консерви събрани тука Joy

# 428
Здравейте, записвам се при вас, голям фен съм на американския формат, гледам откъм 5 години насам сезоните. Предаването според мен е най-успешно/интересно когато самият ерген (или женската му версия) са готини хора, въпреки, че и иначе е интересно драмите между жените или мъжете в къщата(аз главно заради това гледам 😄).  Виктор от сега ми изглежда скучен и самовлюбен, та освен ако няма някое огледало като претендент, не го виждам да се въодушеви особено.
За срещите с пренущуване да кажа, че се случват някъде 6-7 седмица, след запознанство със семейството и една, две седмици преди евентуален годеж, тъй че хич не ги намирам за нещо скандално.
Последните години покрай инфлуенсъртвото доста се опорочи предаването за съжаление, много народ влиза само за популярност и трупане последователи, тъй че си е в реда на нещата и нашите кандидатки да са такива.

От целият франчайз най-харесвам Bachelor in Paradise, където събират неизбраните жени и мъже от сезоните плажна вила в Мексико, където всеки си търси половинка и пак може да има годеж/годежи накрая. На много красиви места ходят по срещите.
Слагам и любими двойки през годините задържали се до днес:

# 429
Много хора си лягат на първата среща, не виждам нищо перверзно да спи с някоя участничка преди самия край на шоуто.
Вече нямам търпение, заредила съм се и си чакам сеира Joy

# 430
Виктория е ужасна. Участва в Мастър шеф. Типична рускиня.
Ще гледам само да и се подигравам. Няма такава неприятна жена.

Скрит текст:
Четох, че е стигнала далеч.

Последна редакция: сб, 19 фев 2022, 19:55 от densi

# 431
Хубави двойки, по-естествени от нашите изглеждат Simple Smile

# 432
  • Великобритания
еха , много е хубаво това имение

# 433
Хайде, на Ергенът.. ⭐
Е, Виктор доста си рецитира 😀

Последна редакция: сб, 19 фев 2022, 20:09 от Есенна магия*

# 434
  • SF
Харесвам Виктор. Не ми харесва водещият.
Много приятна тема сте заформили до тук.

Общи условия

Активация на акаунт