🤍 Ергенът 🤍

• 120 172
  • 1 976
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Що за курволяк. А оная с напомпаните джуки, дето ходела без бельо. Ма, жено, то нема нужда и без това си си монтирала най милото на лицето.
Най-милото са й гащите?!?!???

Тая Дениз не беше ли при Слави - “мис … какво беше”?

# 511
Тази Дениз е красавица, но ергенинът ще ѝ дойде млад. Grinning

# 512
Тази с татуираната ръчичка как цъка с едно пръстче по клавиатурата 🤣

# 513
Тия с връзките с по-възрастни ми звучат като "с някой чичко, който е по-стар от тати".
А някои сами си правят смях, сами се смеят на глупостите си.
Тази В... на снимката ми беше харесала, но сега , като я чух - пропускам.

п.п. и пияница Wink

# 514
Понеже някой каза, че Габриела му е позната - участваше в разни онлайн формати, но не мога да се сетя имената, едното беше във вбокс и го водеше Дани Петканов. Там беше още по-селска.
Мерси много, досега ме човъркаше от къде ми е позната тая особа. Твърде много от участничките са с "професия" обикалящи всички възможни формати и конкурси.

# 515
На мен пък инвеститорката ми хареса.
На фона на повечето разпоретини звучи повече от нормално с разбирането си за семейството и любовта. Че и сигурно има какво да се научи от нея и за какво да се говори с такъв човек. Изборът на рокля също ме кефи.

Сценаристите са й избрали роклята, за сеир.
Какво разбиране за семейство - плоски клишета, 2 думи на чужд език с кофти акцент, ала бала сертификати дето, който не се е записал, той не ги е взел, просташко изтъкване и налудничев поглед. Същата елементарница, но без джуки.

# 516
Тази дупничанка -прилича на младата версия на певицата  Деси Слава

# 517
  • Тра-ла-ла
Ич не ги слуша главата някои участнички Joy

# 518
Всяка втора кифла вече говори мандарин - това май е новото "уча психология".
Те не знаят ли, че не трябва да говорят китайски, за да купуват дрехи от алито и да ги преподават тук?

# 519
  • София /Абсурдистан
Хайде и аз при вас. Голяма психиатрия са събрали.

# 520
Тая последната  с татуираната ръка пияна ли беше,ужас.

# 521
  • Пловдив
На мен пък инвеститорката ми хареса.
На фона на повечето разпоретини звучи повече от нормално с разбирането си за семейството и любовта. Че и сигурно има какво да се научи от нея и за какво да се говори с такъв човек. Изборът на рокля също ме кефи.

Сценаристите са й избрали роклята, за сеир.
Какво разбиране за семейство - плоски клишета, 2 думи на чужд език с кофти акцент, ала бала сертификати, просташко изтъкване и налудничев поглед.
Така е, критериите ми са паднали много - достатъчно е жената да няма монтирана ваг*на на лицето си и клит*р на коляното.

# 522
Гледам от 15 Мин. Три от четирите, които изгледах досега изобщо не са в ред с главите!

# 523
Ооох, чак го съжалих човека - то дупничанка, то библиотекарка, то... GrinningVery Happy:D ще се забавляваме поне

# 524
  • SF
Не бих целунала мъж, в момента на запознанството. Всички му подадоха ръка и го целунаха, което е малко... телевизионно може би??

Общи условия

Активация на акаунт