🤍 Ергенът 🤍

• 120 055
  • 1 976
  •   1
Отговори
# 525
Дупничанката, библиотекарката и 100-ната манекенка са ужасен ужас...

# 526
Александра, първата участничка, все по-симпатична ми става като я дават в кадър. С тази усмивка малко на Джулия Робъртс ми бие. Да, малко и от Мариана Попова има Simple Smile

# 527
БеБожеБе, баси змийското гнездо. Цяла плетеница от зъмпове, зъбати, червисани и съскащи в опит да са усмихнати. Ше падна от смях. Голям сеир. Чудна комедия. Joy
Пп Ааа, и в дантели. Joy

# 528
Ева е красива и много свежа.

# 529
Гледам от 6 минути и... 🤐 Зоопарк!

# 530
  • София /Абсурдистан
Обаче роклите са красиви.

# 531
На мен пък инвеститорката ми хареса.
На фона на повечето разпоретини звучи повече от нормално с разбирането си за семейството и любовта. Че и сигурно има какво да се научи от нея и за какво да се говори с такъв човек. Изборът на рокля също ме кефи.

Сценаристите са й избрали роклята, за сеир.
Какво разбиране за семейство - плоски клишета, 2 думи на чужд език с кофти акцент, ала бала сертификати, просташко изтъкване и налудничев поглед.
Така е, критериите ми са паднали много - достатъчно е жената да няма монтирана ваг*на на лицето си и клит*р на коляното.

😂

# 532
  • Пловдив
Ева е красива и много свежа.
Съгласна! Свежо, младо и ведро поведение без преиграване.

# 533
Фармацевтката е много красива. Харесва ми.

# 534
Деница - мениджърката в АЕЦ, изглежда над 40 годишна, с голямо чувство за превъзходство гледа останалите.

# 535
Ох, тази Ева известно време се представяше като "хаштаг кифла", незнайно защо.
А и чуя ли, че някоя работи инфлуенсър...Joy

# 536
Аз подозирам, че може да видим и скубане до края.

# 537
  • Пловдив
Имаме победител за сега - Ева. Смятам, че ергенът си я хареса доста. Държеше й ръцете и й говореше мило. Езикът ня тялото, ехх. Сладки са.

# 538
  • SF
Ева не е красива, но е по-различна. И не го целуна!!!!

Дениз Стоте Манекенки е хубава! Не ви ли хареса?

# 539
Терариум парти се заформи. Тая със зеленара рокля от Търново и травестита са ми най-анти. Художничката и последното момиче са ми симпатипни. ММ симпатизира на художничката и  Дениз.

Общи условия

Активация на акаунт