🤍 Ергенът 🤍

• 120 271
  • 1 976
  •   1
Отговори
# 825
Дениз ли ще се държи толкова просташки в следващия епизод? Много грозно обиждат със “стара мома”’ вече няколко пъти.

# 826
Божеее, без грим изобщо не мога да позная коя коя е.
  И аз, коя беше тази, дето обижда на стара мома 😡

# 827
  • София
Оставиха Венета и Габриела да има простотия, но много злоба дреме и в другите. Тази, която си отиде изобщо не я забелязах.
Явно от прожекторите на всички им беше горещо, че така брутално се бяха изпотили

# 828
Ма какви избори, аз бях възхитена от ошлайфаните му отговори,докато тук не обърнахте внимание на дублите,а мъжът ми- че го снимат само от едната страна, в другото ухо има слушалка и му шушнат какво що.

# 829

Явно от прожекторите на всички им беше горещо, че така брутално се бяха изпотили
Освен че са се наплескали с хайлайтър, та на калайдисани тигани приличаха...

# 830
Колко е жалко всичко. Просия. На внимание. Дори не и на любов. Просто просия за известност и да ни покажат по телевизора.
А, едно време колко лесно е било. Удряш с бухалката по главата и влачиш в пещерата. Joy

# 831
Жената, която работи в АЕЦ, е една от малкото нормални там. Но някак не я виждам като половинка до Виктор. Не ми се вписват като двойка. Коментирам нея, защото тя получи специалната роза.

# 832
Промото за следващия епизод е противно.

# 833
  • SF
Обърнахме, HAPPY. Аз писах за дублите.

# 834
  • Пловдив
Хепи, не ми разваляй сега поне 10% надежда,че има поне малко реалност в това.реалити . Аааа

# 835
  • Варна
Верно без грим не мож ги позна! Като измити чинии са! Май Дениз е с обидите "стара мома", на нея мяза, като че ли!

# 836
В ухото му казваха, той се извини, че не им помни имената.

# 837
Вие сте им научили имената...аз още не на всичките, само на няколко запомних...
Александра ми е симпатична...и там още няколко...

# 838
Коя беше тази накрая, която обиждаше ?

# 839
Промото за следващия епизод е противно.
Това е само началото... Нататък ще е още по-противно!

Общи условия

Активация на акаунт