🤍 Ергенът 🤍

• 120 469
  • 1 976
  •   1
Отговори
# 990
  • Берлин
Ох, карам тежък ковид. Изгледах и изчетох. Безценни сте. Никое лекарство тази седмица не ми е действало така добре, както коментарите тук. Благодаря. За успешна ковид терапия препоръчвам някоя минутка от реалитито в комбинация с коментарите тук. Безценно!

# 991
  • Сан Хосе, Калифорния, САЩ
Да попитам - накрая задължително ли е да избере една от жените?
има 2 опции едната е да се сгоди за една от тези другата е да не избереш никоя

# 992
  • София /Абсурдистан
https://youtu.be/8DRT9VfVUPI

Нещо от по-ранните превъплъщения на "дизайнерката-полиглот" от Сливница

Ужас!

# 993
Следващия епизод, ще вкарат 23-та участничка- wild card . Мани Ву Нанг Тъ.  Само тя липсва, в кюпа    🕳👩🏻‍🦽💨

# 994
  • София
Изгледах... Какво, по дяволите, беше това?! Всички кандидатки, с изключение на една-две, са пълни ненормалници, а както ще стане видно от следващия епизод - и тежко невъзпитани простакеси. Възможно ли е наистина да са чак толкова тъпи, че да си покажат потресаващата простотия още на първия ден?
Очаквах да са глупави и поради тази причина да е смешно, но то май ще е грозно. Много грозно. Почти колкото тази Габриела, заради която няма да спя и утре ще търся по спешност къде да ми леят куршум.
И никак не беше честно да лишат половината търсачки на слава от пространните визитки, в които се излагат на воля и от сърце! Как ще разберем коя какъв стандарт на живот има и какви точно подаръци очаква от евентуалния любим?
Единственото хубаво в епизода беше, че май се сформира единствената двойка, която ще видим в този формат - Александра и Благовеста.

# 995
Ще е силно режисирано и безсмислено предаване, но за сеира поне май ще става. Ергенът ми е силно престорен и дървен, а "дамите" са много прецизно подбрани само за излагане и скандали. Без грим наистина са неузнаваеми до басейна. Определено не бих си върнала отново епизод специално да гонгледам, но ако го хвана случайно бих се посмяла и ще ви чета за новости Grinning

# 996
  • earth
Има си смисъл предаването. Мен ме приспа за 2 минути. Смятам да го ползвам за тази цел и в бъдеще. 

# 997
Като мъж и също така ерген, искам да вметна впечатленията си от ппредаването.
Изгледах епизода и честно казано нивото е потресаващо ниско.
Първо, Ергенът, макар и на 31 години, изобщо не ми изглежда готов за встъпване в брачен съюз.
Зад привидно спортната натура и уравновесеност(поне до момента), мисля че се крие човек търсещ все още флирт и приключения отколкото стабилност в дългосрочен план.
От друга страна, повечето участнички са в предаването с главна цел реклама, популяризиране на канали, Инстаграм и пр., да не говорим, че и една немалка част от тях са стари муцуни, които са се подвизавали и в други подобни формати.
Общо взето лъха на някаква пошлост, което произлиза най-вече от външния вид на голяма част от жените, интелектуалния багаж(липсата му по-скоро), маниерите и т.н.
В общи линии има корелация между интелекта и външния вид при повечето, което като оценка горе долу съотвества на Среден 3+(от мен да мине плюса).
Да не говорим, че не е нужно и да си психолог, за да отсъдиш, че половината от тях имат дълбоки личностни конфликти, което косвено ги прави и негодни за стабилна връзка.
Не че Ергенът е някаква висока топка - спортистче, горе долу средноинтелигетно момче, играе го малко плейбой, но по-лошото е, че буквално 90% участничките са твърде ниска топка дори за неговото ниво!
Останалите 10% стават за нещо повече от...нали, но гледайки езика на тялото и комуникацията му с тях, силно се съмнявам, че може да се получи каквато и да било химия.

Ако нищо не е по сценарий и режисирано предварително или в хода на събитията, то единственото което е сигурно от психологическа гледна точка(все пак има го и моментът са социален експеримент) е, че ще има страшни скандали, женска суета и злоба, интриги, лицемерие, дори очаквам и до бой да се стигне.
Което е жалко всъщност, но за рейтинг и зрелища продуцентите са готови на всичко, защото печелят милиони.

Последна редакция: нд, 20 фев 2022, 03:44 от beremdua

# 998
Не че Ергенът е някаква висока топка - спортистче, горе долу средноинтелигетно момче, играе го малко плейбой, но по-лошото е, че буквално 90% участничките са твърде ниска топка дори за неговото ниво!
Не, че го защитавам, само го споменавам, за да се има предвид при охарактеризирането му по време на предаването, че извън него Ергенът, като цяло и с една дума, наистина е свестно момче. И не е горе-долу средноинтелигентен, над това е. За играенето - играе го.

# 999
Бях се зарекла да не гледам тази простотия, но пусто безсъние и се заплеснах. Според мен предаването е нагласено, а всички печелят, правейки си реклама. Така е излишно да се вълнуваме по един предварително написан сценарий.

# 1 000
Горкия ерген… За пръв път в живота ми, ме е срам че съм жена. Само това мога да кажа. Гледах до някъде по случайност…. Първоначално не симпатизирах на ергена ( без конкретна причина), после ми дожаля за него. Не знам дали по договор има право да не избере никоя.

# 1 001
И на мен ми дожаля за Виктор.
Тази с чашката само пийнала ли беше или и на нещо друго? Силно ми напомня на една друга - моделка, беше май във ВИП Брадър, но не се сещам за името й. Галя някоя си май беше...

# 1 002
Кой е профилът на Венета във фейса/инстаграм?
Не мисля, че Ергенът е много по-различен от кандидатите, иначе нямаше да изберат такъв типаж. И бившата му и тя мяза на куха кифла, па макар и с хубаво тяло.

# 1 003
Горко им на всички ергени, ако това е извадка на българската жена! Толкова ме беше срам, докато гледах предаването снощи. Незнам дали имаше 4-5 от момичетата, които бяха на по-добро ниво от всички 22. Но за мен това е сценарий, колко иначе да не е в час Виктор, та да остави Габриела, та тя е като карикатура! Но ще има материал за смях и срам.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 004
  • БГ
Здравейте,
Дениз и Габриела по спомен ги гледах в един формат на Слави - Мис Левски Г. В него Габриела си беше все така арогантна, но с доста по приемливи джуки. На мен най - много ми харесаха Марта и момичето което целуна.

Общи условия

Активация на акаунт