🤍 Ергенът 🤍

• 120 201
  • 1 976
  •   1
Отговори
# 975
Стигнах до момата с носа и джуките и не можах повече, ще го гледам на порции, че много шок, хорър Scream Видът им не ме притеснява, но това говор, мисъл, интонация 😵 Отивам да изгледам един филм на ужасите за успокоение Neutral Face

# 976
  • Terra incognita
Ма защо я пишат дизайнер тази?
Дизайнер на пиленцата от Монако

# 977
Момата с вагина на лицето какви претенции има. А се държи като бабичка пред блока.

# 978
  • Сан Хосе, Калифорния, САЩ
сравнявайки бъларския Ерген и американското The Bachelor на 100% предпочитам Американкото
първата роза като цвят си е също червена но е дадена отделно а не в групите
церемониите тук винаги са били в зала и на закрито
а за биографиите ги дават преди да излезнат от лимото

# 979
  • Viena
Моят беше дълбоко потресен, но продължи да гледа.
Моят заспа, дано не се наложи утре да му леят куршум. 😀😀😀😀

# 980
Да попитам - накрая задължително ли е да избере една от жените?

# 981
Моя каза: “Кой нормален ще гледа тези 22 фитки?” и стана от дивана.
Иначе Виктор ми хареса - сдържан, мил, възпитан. Държа се с всички джентълменски. Надявам се да постави на мястото им някои от квачките там.
Най-потресена съм от Мис Джука. Как е възможно по собствено желание така да се обезобразиш? За интелект не искам да коментирам - те първа ще блеснат с още бисери. “АЕЦа не бил ли затворен?” “Нещо био там централа”. Нямам думи още от първи епизод.

# 982
  • Viena
Да попитам - накрая задължително ли е да избере една от жените?
Или водещият? 😀 😀 😀 😀

# 983
  • Варна
В кои дни ще дават шоуто, знаете ли ? Аз това май не разбрах...

# 984
Скрит текст:
Не зная дали се брои за спойлер, но ергенът следва само Марта, Дениз, Карина и Александра. Първата последвана от четирите е Марта, ако се ориентирам правилно. А дано си я е избрал нея.
В кои дни ще дават шоуто, знаете ли ? Аз това май не разбрах...
Някой писа, че ще е четвъртък и петък от 21 часа.

П.П. Ние се шегуваме за водещия, но във "Фермер търси жена" един момък си избра водещата. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 985
мъжа ми се зави презглава и заплаши, че повече няма да го гледаме Joy
аз останах потресена от някой субекти в предаването, трябваше да отпаднат повече от една първия път Joy

# 986
  • До сърцето...
Тая Деница не работи в АЕЦ, а в ДП РАО, което съвсем различно предприятие. Само местоположението е едно.
Психоложката ми е най-симпатична.

# 987
  • София
И аз харесах Александра и художничката (не й запомних името), както и още две-три жени, които не бяха толкова в кадър, заради "младите красавици". Да си на 27-28 години и да казваш на жена на 33, че е стара мома... 😂 ми е ту мъч! Та те имат 5 години разлика, за бога!!!
Направи ми впечатление, че повечето изглеждат по-възрастни, дори 20-сет годишните Весела и Вики. Корекциите вместо да направят бръмчалките по-красиви, всъщност са им добавили едни 10 години отгоре. Дениз ми хареса като външност, но е изключително злобна и много добре си пасна с Габриела. Ако всички тези гнусни коментари бяха за Александра, очевидно не могат да преживеят, че всеки адекватен мъж търси нежна и женствена жена, а не надуваема играчка. Тепърва ще видим коя какъв характер ще извади. За сега Александра ми направи добро впечатление, много умерена и чаровна. Друг въпрос е, че според мен адекватна и осъзната жена, не би участвала в този цирк. Ясно е, че има сценарии, но там има жени, които са обида, че се наричат така.

# 988
  • Viena
Мили мой, всичко е мега ужасно., 😀😀😀

# 989
Някой знае ли къде мога да го гледам онлайн?

Ето тук  Wink

Общи условия

Активация на акаунт