🤍 Ергенът 🤍

• 120 286
  • 1 976
  •   1
Отговори
# 1 260
Тва се гледа от определена група хора. Не вярвам да има голям рейтинг.

# 1 261
Да, вярно, че тази тема много живна.
На аудиторията ни липсва сеир и биг брадър. Явно.
Ами кво му остава на човек като се прибере от работа сеир и нещо не натоварващо...
В това шоу поне има красиви тоалети и красота в имението в Турция.

# 1 262
Ами като е на хонорар и е опрял дотам, за да е част от този резил, значи човекът не е богат, че и достойнство си няма и се нуждае от бърза реклама, за да стане поредната медийна цветарка и той. Човек от сой и с пари ще се прави ли на много мил, красив и интелигентен сред този харем от долнопробни хетери? Във фитнеса му по цял ден няма мадами, по баровете и екскурзиите, които посещава няма мадами и опрял до ТВ?! Колкото тези кифли се нуждаят от реклама и изстрелване, толкова и той се нуждае от същото. А междувременно ако намери и някоя богата кака, която да си го гледка и обожава, то още по-добре....

# 1 263
Толкова чуми на едно място не бях виждала. А тази Деница от какъв зор я представят за служител на АЕЦ-а след като всъщност работи ДО него?

# 1 264
Сега се сетих да го изкоментирам и изчезвам, че имам работа

Сцената, когато още идваха момичетата една по една. Бяха само първите няколко /май 5/, когато попитаха момичето от АЕЦ-а какво работи. Тя каза, че работи в АЕЦ Козлодуй и всички бяха "Уаууу, сериозна работа", само Сид мигаше и гледаше тъпо. Ама после разбрах, че е било така, защото не знае какво е АЕЦ. После жената обяснява, да са спокойни, че няма да им спре тока, всички се смеят, Сид пак мига и гледа тъпо - пак не е стоплила що е то АЕЦ. И се сетих за една серия на "Приятели" - всички си говорят за нещо, само Джоуи кима и гледа тъпо, защото изобщо не разбира за какво си говорят останалите. И се смее, когато и те се семят, за да не разберат, че не знае Joy

# 1 265
  • Тра-ла-ла
Ергенинът с това лице и тяло сигурно заработва и като модел. Нормално е да има такива фотоси в профилите. Няма да се снима как шпаклова я...освен, ако не е за секси строителен календар Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 266
  • София
На мен нещо в лицето хич не ми харесва.  Трябваше да е друг ергенът. А и този може хич да не е ерген.

# 1 267
  • Вестерос
Не е ли?

# 1 268
  • София
Ергенът е чуден к на вид и на хартия, обран, удава му се да го режисират - идеален съпруг Wink

Целувката беше толкоз смотано изпълнение, с толкова смотани реплики, че ми се видя отвратителна. Мацката иначе доста свежа.

# 1 269
  • Варна
Заработва момчето, от чалга клип на чалга клип. Grinning Сигурно има и още, в които е участвал, защото още първоначално ми се стори адски познат.

# 1 270
  • Варна
На мен тази, която целуна хич не ми харесва, нито я виждам до него.
А, бившата му Парова, нещо съм се бъгнала, но и тя на мъж ми бие.

# 1 271
  • SF
Хубав е, хубав е. Кой друг? Трябва да е хубав, неизвестен и да умее да играе ролята на изискан мъж, облечен в смокинг.

# 1 272
  • София
Брускети Маретти, стегнете се.

# 1 273
И на мен бившата му Парова ми изглежда грубовата в лице и някак злобна. Ама човекът си търси спонсорка и той. Примери за такива мъже в последните години - бол.

# 1 274
  • Тра-ла-ла
Joy Joy Joy
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт