🤍 Ергенът 🤍

• 120 294
  • 1 976
  •   1
Отговори
# 1 245
На тази Ева косата спешно се нуждае от стилист. Какви са тези жълти кичури като от махалата?
Виждала съм я в един мол. Такъв кич е това момиче във всяко едно отношение. Беше се облякла като сгодена циганка. То шарения, то лъскаво, абе беше направо потрес.

# 1 246
  • София
И онази малката, се оказа кадър на Ицо стоте манекенки.

# 1 247
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
А коя е тази с надутите джуки, руса, подстригана на черта? Твърде ми е позната отнякъде, сигурно се е мотала по реалититата.

Да, участва във всякакви VBox тъпотии

Според мен е тази:

Но участваше във всякакви формати на Дани ...
Тук :

Последна редакция: нд, 20 фев 2022, 17:30 от Роузи

# 1 248
Ева е като биполярна в маниен стадий. Инфантилна и шумна.

# 1 249
  • Бургас и предградието
На външен вид най-красивата жена според мен е Дениз.
Искрено ме разсмяхте от сърце!

# 1 250
На тази Ева косата спешно се нуждае от стилист. Какви са тези жълти кичури като от махалата?
Виждала съм я в един мол. Такъв кич е това момиче във всяко едно отношение. Беше се облякла като сгодена циганка. То шарения, то лъскаво, абе беше направо потрес.
https://glasnews.bg/goreshto/nasha-pop-zvezda-zahvarli-drehi-i-z … snimki-18-308851/
https://m.facebook.com/%D0%95%D0%B2%D0%B0-%D0%93%D0%B5%D0%BE%D1% … 1582992695055770/

# 1 251
  • Варна
Интернет е цветущо място 🤣

Но не е като да не е истина за поне 60% от участничките 🙄

# 1 252
Аз не схванах Марта защо чак сега е решила да търси мъж, да си обърне внимание на личния живот.. Досега била по площадки с детето.. ма то е тийн на 13-14г. Да е на 5-6г,ок, била е по площадки, ама от поне 10 години не е. Сиреч можело е отдавна да си обърне внимание на живота, да търси мъж и тн.. Била без работа щото гледала дъщеря й... Абе нещо много опрадвателно ми идва с такава пораснала мома.
Иначе Венета ми напомня на Луна.

# 1 253
  • София
Толкова забавен турски сериал не бях гледала! Първи ми е, смях се истински човешки и от сърце!

Сбутайте едно място на пейката и привет 🤓

# 1 254
А този ерген богат ли е?
Как ще осигури на Гаргамела коли и екскурзии? Да се хаби без нищо се притеснявам

# 1 255
Аз като гледах Виктор при Цитиридис, останах с впечатлението, че не е избрил нито една или поне не е срещнал неговият човек. Повече му личеше, че явно съжалява в какво е участвал. Той е хубаво момче, но ми се струва лутащ се и за съжаление не знае какво търси. Относно снимките му по слипове и изобщо такива снимки на влюбени в мускулите си мъже, за мен са сигнал за комплексирани и застинали в развитието си в 12 клас момчета. Може да търси по-серизона връзка, но дори да има такава, то съм убедена, че още не е узрял да я съхрани и да създаде семейство. Според мен няма да избере Марта, защото сам сподели как вече се е опарил с предходна такава връзка с жена с дете и колко били сложни такива отношения.
Няма да е и някоя от по-агресивните. Аз също считам, че би проявил интерес към АЕЦ-а, към двете млади момичета, които до сега не изпъкнаха с нещо, към психоложката, към Ева или певицата Гергана, ако разбира се някоя от тях не се издъни в следващите епизоди. Изборът ще бъде много ограничен, да не кажа никакъв. Това пък с целувката беше голямо недоразумение. Нама да е и тя, нищо че смята, че е най-красива от всички.
Иначе шоу да става. Ще се посмеем.

# 1 256
Може пък да не е толкова богат ергенът, а да си търси някоя богата, с която да не се напъва много-много. Ето, предишната му връзка с Патова ми изглежда такава. Парова е доминиращата и амбициозната. Може и в АЕЦ-а да е усетил, че има амбиция и пари и да не му се налага да се напряга финансово във връзката си. Пълно е с такива мъже.

# 1 257
  • София
Ергенът е на хонорар във формата. Богат-беден - на работа е в шоуто.

# 1 258
Наистина предаването направи фурор.Толкова бързо набъбваща тема е нямало скоро с реалити. След предаването през нощта изчетох 67 страници, а от момента, от който следя са вече 84.
Май само *Женени от пръв поглед* събираше толкова зрители.

# 1 259
  • София
Набъбваща е, защото другите формати вече се поизтъркаха. Следващият е Сървайвър и Кухнята. тогава ще се раздели аудиторията, да видим кой кога ще бъде.

Общи условия

Активация на акаунт