🤍 Ергенът 🤍

• 120 261
  • 1 976
  •   1
Отговори
# 1 275
  • Варна
Скрит текст:
Брускети Маретти, стегнете се.

И "Фотошопа" на Титка Grinning

Изгледах го докрай вече епизода. Това със съспенса и розите ми дойде много мудно. Пък тая бонбонената като започна да реве, викам си айде едната кьоркютук пияна, друга пък злобна в червата и за капак и тая емоционално нестабилната, сакън животът ще свърши ако ергенина не я избере... Пък девойката дето си тръгна дано не прекалява повече със солариума и фон дьо тена, че нещата не са красиви :/

# 1 276
  • Sofia
Във Фейса видях бяха качили стари негови снимки, на които се вижда може би халка. Прегледах му и аз Инстаграма (колко трафик му навъртях на тоя човек само днеска Grinning ) и наистина се вижда. На 16 март миналата година за последно. Та не е ясно сега ергенът ерген ли е или разведен. Не, че има лошо, ама..

# 1 277
  • Варна
Мисля, че бомбонената се разрева, защото не й се тръгваше от имението, лукса, забавлението, алкохола, храната, изобщо от тази безплатна почивка.

# 1 278
Всички трябва да спрат да се шпакловат със слоеве фон дьо тени. С тези гримове, коси и тоалети като пердета ми приличаха повече на клиентки на Мечо Омуртаг.

# 1 279
Проксима, не си ли участвала в теми на ББ да видиш там скорострелно набъбване на страници? Joy Женените от прв поглед бяха години по-късно.
Наистина беше излишна тази целувка(или лошо изиграно) и точно с тази. Изобщо не му подхожда и с нищо не се отличава.
Тази Дениз е истинска меркантилка, въпреки консервативното и набожно семейство.
Виктор е управител на фитнес . А явно и рекламки и фолк клипове, абе влече си го известността и него.

# 1 280
Доста ще се затрудним с разпознаването им в следващия епизод. Може пък да има приятни изненади, без грим да са по-хубави.

# 1 281

Всички му направихме трафик.
А с тази снимка май наистина подкрепя клюката за Капитонова.

Последна редакция: нд, 20 фев 2022, 18:38 от *Биле омайно

# 1 282
  • Тра-ла-ла
От продукцията трябваше да им дадат баджове с имената, щом свалят грима Bowtie

# 1 283
За коя клюка говориш, Биле омайно? Май аз съм изпуснала нещо 😀

# 1 284
На нас Виктор много ни заприлича на младия Христо Стоичков. По скоро в усмивката ли…. Някъде там 😂

# 1 285
За коя клюка говориш, Биле омайно? Май аз съм изпуснала нещо 😀
Някой писа, че в жълтата преса чел, че избрал мома Капитонова.
Малко станА ЕЖК. 🤣

# 1 286
Мисля, че бомбонената се разрева, защото не й се тръгваше от имението, лукса, забавлението, алкохола, храната, изобщо от тази безплатна почивка.
Тя се сговни още като разбра, че е дал розовата роза на жената АЕЦ. Явно беше много сигурна, че ще я даде на нея и изведнъж греда.

# 1 287
Аз продължавам да съм в потрес от шпагата като форма на запознанство. Тази жена направо си удари всички карти у масата и не остави никакво съмнение какви точно услуги предлага. Сигурно е по сценарий, ама сценаристите сами не могат да го измислят това, ако тя не им е подсказала, че и е special skill. Към момента на заснемането не е ли имала поне малко притеснения, че това ще го гледат и родителите и?

# 1 288
  • София
Мацките ги скапа влагата и алкохола.
Накрая повечето бяха пияни, а всички лъщяха отвратително.
Снимали са туй нещо не знам колко време, можеше да ги привикват да им обират себума, бляк.

Един много сладък момък е направил прекрасен анализ на участничките - мъжки, незлоблив и коректен, но не е удачно да го качвам.

# 1 289
Защо да не е удачно?
Копирай или му замажи името.

Общи условия

Активация на акаунт