🤍 Ергенът 🤍

• 120 004
  • 1 976
  •   1
Отговори
# 1 350
  • София
Не знам гледали ли се чуждестранният формат, някога го даваха по някоя от телевизиите…

Мен това ми е някак нечистоплътно - целувки с тая, целувки с оная…
С това съм го запомнила.

# 1 351

Благодаря.
Значи третата, която ми хареса е Карина - много хубава и със страхотна рокля

Според мен трябваше да изчакат един епизод, за да може ергена да си поговори с всяка една поотделно - за по 15 минути ако ще и от втория да започне да маха по една. То това момиче не можа и дума да каже - няма база, на която да прецени иска ли я или не. Много тъпо.

# 1 352
  • Варна
Скрит текст:
Боже, тази Весела 20 годишна, ужас 🙈
Въобще не ми хареса, много ми е груба.

Намахана някак си.. много неадекватно поведение имаше и при първото виждане и после когато седнаха да си говорят.. И аз я мислих за по-възрастна.

# 1 353
Познавам ядрен физик и е страхотен - умен, красив, забавен.
То вече неудобно стана да кажеш, че познаваш човек, който се занимава с наука или е интелигентен.
Момичетата откъде са ги събрали  не знам, за мен почти всички не стават за брак, но за шоу са супер.
Особено обичащата алкохола.

# 1 354
  • SF
Е, нека покажат и как работи любовта от пръв поглед де. Simple Smile С разговори всеки може.
Освен това, той е имал разговори с всички. Не са ни излъчили цялата вечер, без прекъсвания. Не са важни неговите разговори с момичетата, а тези на продуцентите с момичетата.

# 1 355
Най - красива е Марта. Много е фина, нежна и готина. Има супер тежкарско излъчване.

# 1 356
  • Пловдив
Е, стига де, сега.... Ядрен физик... Защо пък тази толкова рядка професия да е мерило за успешност и ценз? Не може ли да си качествен човек с критерии и възпитание, с образование и култура, без да си точно пък ядрен физик? А например стоматолог.
Или оперна певица.
Или архитект?
Аз не познавам нито един ядрен физик - мъж, жена, стар, млад. И никога не съм общувала с човек от такава класа. Вие познавате ли? Колко ядрени физици познавате? Какво ядрено физично са ви раказали? С какво ви възхитиха?
Аз познавам един ядрен физик. На около 50 годишна възраст се оттегли напълно от професията и е щастлив собственик на небостъргач в Москва, може да избира къде и как да живее, не спира да чете и пътешества, както и да се грижи за здравето си, силно разклатено от работата му. От него можеш да научиш много за това за какво си струва да живееш и кое е всъщност важното. С удоволствие съм го слушала, когато сме се срещали.

# 1 357
Искам да им качат дипломите на всички.

# 1 358
  • София
Познавам трима ядрени физици - две жени и мъж. Не става въпрос за това, а за това, че 50% от знаещите там какво е АЕЦ изобщо, решиха, че е някакво извънземно, дето бърка разпада като мартини.

# 1 359
Аз не познавам нито един ядрен физик - мъж, жена, стар, млад. И никога не съм общувала с човек от такава класа. Вие познавате ли? Колко ядрени физици познавате? Какво ядрено физично са ви раказали? С какво ви възхитиха?
Познавам един, чалнат е доста, странен такъв, но е много умен иначе. Има включвания по казуси понякога, които само вундеркинд ще разбере. Ми чак да ме възхищава... не, забавен ми е, смешен понякога, често не го разбирам, но наистина знае много.

# 1 360
Сега, като им разгледах визитките - ами има две дами, които за пръв път ги виждам - Елвира и Вероника. Има и една Полина - нея поне я мернах 2 пъти съвсем случайно в кадър и това е. Нищо не дадоха за тези жени, а в крайна сметка получиха рози.

# 1 361
  • София
Понякога малкото е много Wink

# 1 362
Аз познавам много ядрени оператори и те са като всички хора има всякакви.

# 1 363
Аз не успях да го гледам снощи, но пък изчетох всичките ви писания 😂 Та се замислих да си го пусна ли и разгледах визитките и само 3 ми се сториха красиви - Ния-Косара, Марта и Радостина. А иначе видях нещо много интересно в едно стори в инстаграм.

# 1 364
Аз пък съм възмутена как "наличието" на дете се приема все едно е лоша черта от характера на жената.
Нормални, но български ергени - това са ергенът и младият анализатор.
Ако съм мъж, повече би ме притеснило, ако жена на 35+ няма дете, отколкота ако има. Та още от това изказване ми олекна много ергенът.
В случая на художничката детето дори е голямо вече, отгледано.

Дори и Виктор да го дразни наличието на дете, според мен не трябваше да го споменава веднага. Всеки има право на предпочитания, уважавам неговите, но трябваше първо да я опознае. Сигурна съм, че например в американския формат това едва ли може да се чуе още при запознанството.

Общи условия

Активация на акаунт