🤍 Ергенът 🤍

• 120 216
  • 1 976
  •   1
Отговори
# 1 425
Пак съм аз, но този път се включвам да ви потреса 😂😂 Добавям не е спойлер - можете спокойно да си го отворите. “Песен” на Зорница е.
https://m.youtube.com/watch?v=p3qwjLq1xDI&fbclid=IwAR30TcSyc … z2DxF57KOqfiB2hyw

Последна редакция: нд, 20 фев 2022, 21:45 от emgl

# 1 426
  • SF
Пиши, ако е спойлер.
Пишете какво има по линковете, за да знаем дали да отваряме.

# 1 427
Ма сигурни ли сте, че е много хубава тази Марта?
Скрит текст:

Това беше първи епизод - въведение. Simple Smile

Да, на мен ми харесва и то най-много от всички.

Като цяло е много тъпо да изтипосат ерген на 31 г, а половината борещи се за сърцето му да са по-големи от него. Освен, ако предварително не е заявил, че няма против по-възрастни жени или дори ги харесва. Има доста мъже, които си харесват какички.

# 1 428
Ще вземе назаем от бившия си мъж. Аз по външност я харесвам Марта, готина изглежда. Ама след еуфорията направо ми боде очите как се издържа тази жена, че и с дете. Никога нищо не е бачкала? Щото ок, сега е безработна, ама кажи там последно какво си правила. Пак ли е нищо? 13години по детските площадки щяха да се броят, ако имаше 3-4 деца...

# 1 429
  • София
Пак съм аз, но този път се включвам да ви потреса 😂😂
https://m.youtube.com/watch?v=p3qwjLq1xDI&fbclid=IwAR30TcSyc … z2DxF57KOqfiB2hyw

Е не! На Джорджано половинката Hushed

# 1 430
  • I want it all and I want it now.
Ужас 😜

# 1 431
Мда... жената е 6 без 10... Имаше една Стефи фешън, тая бетер нея.

# 1 432
Пиши, ако е спойлер.
Пишете какво има по линковете, за да знаем дали да отваряме.

Не отваряйте линка на Зори след 22 ч, че няма да спите. Я от страх, я от смях Joy

# 1 433
Въх, майко, само певици са събрани вътре JoyJoy

# 1 434

Joy Joy
Зори не беше ли от умните Joy

# 1 435
Това не го слуша главата

# 1 436
Аз го казвам това, то си личи
Ходи на ски, обича лукса, часовници, лъскави чепици, разгледайте му профила в Инста...
Мислите ли, че ще хване да гледа жена без доходи, плейметка и т.н.
Работи във фитнес..ясни са му тези Плейгъзелки какво искат и търсят...
*Любов* на скъп остров... снимки с чашка скъпо винце, протегната поза с краче да видим обувки скъпа реплика, рядко оригинални... Виктор тези режийни разходи не може да си ги позволи... поне още...
При Цедката каза, че като го избрали се чудел дали да приеме, там му било трудно снимали по 10 часа и т.н. ...помрънка
Да ви кажа, сега все по-естествено ми се струва да избере АЕЦ-ката. Въобразява си, че ще го вкара в “сериозните” среди. Може би дори пасва на профила - той да си хойка, пък тя да е доволна, че е с красив млад мъж и да не му прави проблеми.

# 1 437
Скрит текст:
Аз го казвам това, то си личи
Ходи на ски, обича лукса, часовници, лъскави чепици, разгледайте му профила в Инста...
Мислите ли, че ще хване да гледа жена без доходи, плейметка и т.н.
Работи във фитнес..ясни са му тези Плейгъзелки какво искат и търсят...
*Любов* на скъп остров... снимки с чашка скъпо винце, протегната поза с краче да видим обувки скъпа реплика, рядко оригинални... Виктор тези режийни разходи не може да си ги позволи... поне още...
При Цедката каза, че като го избрали се чудел дали да приеме, там му било трудно снимали по 10 часа и т.н. ...помрънка
Да ви кажа, сега все по-естествено ми се струва да избере АЕЦ-ката. Въобразява си, че ще го вкара в “сериозните” среди. Може би дори пасва на прпфила - той да си хойка, пък тя да е доволна, че е с красив млад мъж и да не му прави проблеми.

Тоз ерген да не се кани да става шеф на АЕЦ-а Thinking

# 1 438
И къде ще хойка, тя живее в село.

# 1 439
Че на село няма ли зажаднели жени за един снажен ерген? Grinning

Общи условия

Активация на акаунт