🤍 Ергенът 🤍

• 120 157
  • 1 976
  •   1
Отговори
# 1 410
Ще почна да гледам новини тогава.
Ако наистина е казал, че иска да си намери богата жена, значи и той е една кифла. Но за гледане става.

# 1 411
  • I want it all and I want it now.
Поне е бил честен, че иска богата жена.
Който тьрси намира. 😉

# 1 412
Ергенът не иска жена от тези
Той иска да стане водещ в БТВ на заплата...
Хич не му е било приятно в това шоу, при Цитиридката заобиколно го каза
Иска Да чете новините и да си намери богата жена....
Право в 10-та!

# 1 413
  • Варна
Само за анонс, го пиша това, защото се коментира, че детето е пречка да те хареса някой за сериозни отношения .То никой не иска ако е свободен да се обвърже с  жена/мъж с дете , разведен и т н...но живота поднася изненади и интересни ситуации в любовта. Понякога се появяват чувства там където уж сме си поставили забранена територия.И точно защото сме казали " Никога" вземе , че се случи..Аз да ви кажа.
Това без да има връзка с формата. Истината е , че ако Марта беше по-млада, детето едва ли щеше да е от значение , ако я хресва...Възрастта и / освен порасналото дете/ предполага , че търси връзка според мен без да иска  повече деца.

Последна редакция: нд, 20 фев 2022, 21:46 от Vessi_to

# 1 414
И какво сега...иска да изяде хляба на Юкселката ли Joy

# 1 415
Аз го казвам това, то си личи
Ходи на ски, обича лукса, часовници, лъскави чепици, разгледайте му профила в Инста...
Мислите ли, че ще хване да гледа жена без доходи, плейметка и т.н.
Работи във фитнес..ясни са му тези Плейгъзелки какво искат и търсят...
*Любов* на скъп остров... снимки с чашка скъпо винце, протегната поза с краче да видим обувки скъпа реплика, рядко оригинални... Виктор тези режийни разходи не може да си ги позволи... поне още...
При Цедката каза, че като го избрали се чудел дали да приеме, там му било трудно снимали по 10 часа и т.н. ...помрънка

# 1 416
Поне е бил честен, че иска богата жена.
Който тьрси намира. 😉
Ахааа..... просто предаването е Космодрум.
Ергенът ще се изтреля към някоя мома или не съвсем в реалния живот. Wink
А кандидатките ще си намерят нови, стари или second hand (много се смях на това, като го прочетох тук, хареса ми) ергени.
Накрая всички ще са щастливи и доволни (някои повече).

# 1 417
Ама нека води, бе! Повечето синоптички и водещи са някакви готини мадами, а ние зрителките с кой да оплакнем окото?!?!?

Иначе той е фитнес инструктор, не се къпе в пари, няма как да издържа кифлите вътре. Вече мъжете се изхитриха, станаха по-меркантилни и от жените.

Той човекът сам си каза, че е имал връзка с жена с дете и знае какво е. Що му е да се захваща пак в същата история. Тая безработна художничка с едната красота е само напред от другите.

# 1 418
Аз не мисля, че някой се заблуждава за мотивите на участниците. Ясно е, че от Ергена до АЕЦ-а търсят внимание и популярност. Но това не пречи да си коментираме смисълът на шоуто.

# 1 419
  • София

Благодаря, Азалия!
Само един епизод ли е минал?
Приятно ми е момчето за гледане, ще го следя предаването Blush Очаквах да е позьор, но ме изненада приятно!
Забелязвали ли сте, че го има на една реклама с брускети? Дали е актьор?

# 1 420
Ма сигурни ли сте, че е много хубава тази Марта?
Скрит текст:

Това беше първи епизод - въведение. Simple Smile

# 1 421
Ма сигурни ли сте, че е много хубава тази Марта?
Скрит текст:
Много!

# 1 422
Намерих една статия за "Ергенът" . Не знам, може да сте я пускали, но.. Наистина си е присадил скоро коса, взел е голям хонорар за предаването, не се знае със сигурност дали наистина е ерген и дали е приключил с последната си връзка.
https://www.flashnews.bg/ergen-li-e-naistina-ergenat-viktor-stoy … jy5Nh7R6rv2Nt0eLs
Не знам от инстаграм как качвате снимки тук, не е както при ФБ(( Разгледах му профила, много плакнещ окото, все по мускули. Има и други с гащи и почти без, обича модата този човек си мисля иначе, поддържа се, но..права е една потребителка тук, като писа, че е видяла снимка с халка там. Настина има преди 111 седмици май отбелязано ясно се вижда халката на ръката и държи някаква хранителна добавка. Наистина май обича Малдивите, има там коментар за малки островчета, очарован, дрън-дрън, може и това да му харесва, а не музеи, антики , история и т.н.
Има фитнес салон, много добър инструктор е май , харесват го, има и снимка с жената (тази дето му била приятелка, една русокоска) , нарича я лисичка и т.н. Горе-долу ми се изясни ергенът.

# 1 423
Ама нека води, бе! Повечето синоптички и водещи са някакви готини мадами, а ние зрителките с кой да оплакнем окото?!?!?

Иначе той е фитнес инструктор, не се къпе в пари, няма как да издържа кифлите вътре. Вече мъжете се изхитриха, станаха по-меркантилни и от жените.

Той човекът сам си каза, че е имал връзка с жена с дете и знае какво е. Що му е да се захваща пак в същата история. Тая безработна художничка с едната красота е само напред от другите.
Да и на почти 40 изведнъж се сетила, че й се живее, обаче ако може на гърба на някой
балък с мангизи. Пък ако е по-младичък и убавец, още по-добре.

# 1 424
Да не е луд Виктор да се занимава с по- възрастна жена от него с голямо дете, безработна. Хубава била, на кой му пука?
Как ще му купи часовник скъп за рождения ден?

Общи условия

Активация на акаунт