🤍 Ергенът 🤍

• 120 266
  • 1 976
  •   1
Отговори
# 1 230
Май една от тези първите две на снимките, е тази, която обиждаше в басейна.

# 1 231
Скрит текст:
Според мен от първостепенно значение за Виктоор е външността. Снимките му по бели гащи Joy доказват, колко се гордее със своята. Това автоматично ме кара да изключа Зорница, Деница (АЕЦ), Габито и Весела.
По някаква причина, мисля че и Александра също не е негов тип.
Той определено се спече, когато чу за детето на Марта, за това и тя няма да е фаворитката.
Не смятам, че дори разглежда вариант- Венета Joy Представям си спортистът Виктор да си кърка всяка вечер с половинката Joy
Благовеста, освен че му е ниска е и твърде истерична и неуравновесена (поне така аз я видях)
Залагам на някоя от тези, ако не се изложат в следващите епизоди.

И момичето с черната рокля едва ли ще избере, защото е малка. Иначе аз бих добавила и Людмила, с която се целува.

# 1 232
  • София
Аз от голямото чакане, накрая изпуснах кога е започнало реалитито Joy
Има ли къде да се гледат ?
БТВ има ли опция като Нова ?

# 1 233
  • Варна
Сега, докато доглеждам епизода, видях как хвана под ръка госпожа АЕЦ и честно казано не изглеждат зле. Някак му отива тази жена до него.. поне отдалеч доколкото видях Grinning Може би, защото и той за годините си изглежда леко по-голям, но не са крайно зле един до друг. Виж до Габчето или Зорница - не си го представям, хич. Grinning

# 1 234

Има ли къде да се гледат ?

Епизод 1

Линковете са без реклами
отварят се и в чужбина.

Скрит текст:
За МОБИЛНИТЕ, не са нужни добавки,
но за да се отворят в браузър на КОМПЮТЪРА,
трябва да се инсталира разширението HLS плеър
.

за Хром

за Мозила -

В спойлера е показано, как се отварят тези линкове.

# 1 235

Това изчадие ,, красиво” е и обвързано

# 1 236
Скрит текст:
Според мен от първостепенно значение за Виктоор е външността. Снимките му по бели гащи Joy доказват, колко се гордее със своята. Това автоматично ме кара да изключа Зорница, Деница (АЕЦ), Габито и Весела.
По някаква причина, мисля че и Александра също не е негов тип.
Той определено се спече, когато чу за детето на Марта, за това и тя няма да е фаворитката.
Не смятам, че дори разглежда вариант- Венета Joy Представям си спортистът Виктор да си кърка всяка вечер с половинката Joy
Благовеста, освен че му е ниска е и твърде истерична и неуравновесена (поне така аз я видях)
Залагам на някоя от тези, ако не се изложат в следващите епизоди.

И момичето с черната рокля едва ли ще избере, защото е малка. Иначе аз бих добавила и Людмила, с която се целува.

Тя и втората е малка. И двете са по на 20. Може да не го бърка това. Определено тях не ги притеснява да се борят за него при положение, че знаят възрастта му Smirk
Ако изключа и тях кръгът съвсем ще се стесни Joy
Забравих за Людмила, но и не мисля, че ще е тя.

# 1 237
На тази Ева косата спешно се нуждае от стилист. Какви са тези жълти кичури като от махалата?

# 1 238
  • Вестерос
А обемът ѝ... беше потресаващ. Тя ми е много позната обаче.

# 1 239
Тази Карина ли е със синята блестяща рокля? Не смятам, че е негов тип. Не е красива.
Онова високото момиче, на което първо даде червена роза, също е доста грозновато.
Но ще му видим вкуса.
Ева иначе има хубави черти, сладка е, само прическата не ми хареса.

# 1 240
  • София
На мен още една ми се струва позната, май Габриела й е името. Накрая да не излезе, че половината някъде са участвали?

# 1 241
  • София
Доста евтин hairline има ЕргенЪТ... Да беше инвестирал в по-скъпи присадки, ако ще ги подвежда колко красиви гени има. Нито е красив, нито интелигентен, нито успешен, но на тях явно не им е важно, за да го 'желаят' Satisfied Поредната бозичка с пошъл сценарий. Моментът, в който целуна едната и другите ги гледаха и чакаха ме довърши. Представях си как ще попита следваща дали иска да му направи ф.....о Grin
Satisfied
Иначе Капитонова страшно се изложи, много неприятно натрапчиво поведение. Лелята с увяхналата розова роза очевидно беше също по сценарий избрана. Ямболската откровено ме дразни с евтиния си вид, алкохолната и джукестата ще ги държат за сеир, а бисквитената за пълнеж. Най-много ми хареса визуално Гергана, а Дениз я харесвах преди всичките и изцепки през годините и този рев снощи.
P.S. Цвета на роклята на Габриела мноооого ми хареса...

# 1 242
  • Sunshine state
Изгледах и изчетох повечето страници. Топ грозотии са ми Габриела, тази с дипломите и Полина (зализаната руса). Останалите биват, но пък поведението на някои е направо .. 😬
Тази Полина озобщо как можаха така да я окепезат, че да изглежда толкова зле и какво по дяволите прази тази с дипломите там?! Габриела достатъчно сте я коментирали, но тези две недоразумения просто ме хвършят в шаш.

# 1 243
Изчетох ви,май темата ще е култова в тон с темите от първите брадъри Simple Smile
Виктор ми се видя по-възпитан и не толкова кух,колкото си мислех.
В.Капитонова баш същата лисичка като в МШ,но тук ще има повече терен да се покаже.
Марта много ми хареса като визия и дотам.Какво беше с тая “щерка” та и два пъти така се изрази. Ми кажи,имам дъщеря от предишна връзка и точка. Май никога не е работила и все още е на издръжка от бившия и/или родители,което абсолютен минус за мен.
Малко ми е симпатична Венета,има проблем с алкохола,и май съвсем не ѝ е бил лесен живота.
В някаква степен ми допада Александра.
Момичето с много висши и квалификации не ми се струва много У център,за това спомага и странната ѝ физиономия.
Мис джуки не е за разправяне.
Дениз,злобна и долна.
Младото високо момиче не е за там.
Ева и една с две лични имена са ми безкрайно антипатични( мисля,че една от двете е момичето,което обижда Александра в тийзъра)
Имаше две-три кобилести момичета,грозновати и напрегнати,не им помня имената.
Още две-три много смотани,които ми изглеждаха искрено обидени,че не им е обърнато внимание. Май са объркали предаването тез моми,те трябва да се “ борят” за ергенИНА,не той за тях.
Другите не ги помня.
Прогнозирам,че мис джуки,свинелюбителката и Венета,Капитонова и Дениз ще ги пазят за да става шоу.
Мисля,че за пръв път БТВ удари Нова по рейтинг снощи. Целия Фейсбук е пламнал,много хора са гледали,голяма част от тях културни и образовани 😂Ми,сеира продава,туй то.
Допълвам,мис АЕЦ,която май не е баш от там ми изглежда много по-голяма,много не на място до Виктор. И как се развълнува,чак гласът ѝ трепереше и се просълзи,все едно мъж не е виждала.Мисля,че розовата роза си беше бсш по сценарий.
Момента с целувката беше като кръпка,а момичето не ме впечатли с нищо.

Последна редакция: нд, 20 фев 2022, 17:25 от Viliiv

# 1 244
Хаха, тази плеймейтката от Ямбол понеже 13 години е живяла в София си е от София, много ви моля...иначе по принцип само е от Ямбол.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт