🤍 Ергенът 🤍

• 120 286
  • 1 976
  •   1
Отговори
# 1 200
https://www.facebook.com/856600564/videos/817774235704351/

Ергена е откровенно грозен за моя вкус седи ми мазен и нечистоплътен с плитък мозък.

Кокошкарника дето са събрали е ясен- Продуцента на цялата тая клоуниада е добре познатия Ви екип на ББ...повече какво да очакваме ..няма смисъл да нищим.
чаша питие и гледаме колко ниско ще слязат за едната известност да те дават по ТВ Wink

Коя изгониха снощи..аз цъкнах на филм ..не можах да издържа до края

# 1 201
  • Варна
Кога е снимано реалитито, всъщност ?  Вече снимките предполагам са приключили. Днес една позната ми каза , че всъщност избирал Капитонова накрая, било се знаело по клюкарски сайтове . Та дали е вярно не зная...

# 1 202
Ергенът е с не хубава долна захапка или казано накратко, има обратна захапка! За мъж много, много не е грозна обратната захапка, даже някои жени го имат за секси черта, но за съжаление се предава по наследство, а при жените, хич не е естетическо този вид захапка!

# 1 203
Защо се очудвате на обкръжението на Габриела.
Кой е тоя мъж който ще бъде с нея? Застаряващ чичка с много пари и голямо шкембе който обича оралната любов. То с тоя атрибут вагинална даже не ти трябва.
Ако не се лъжа ергенинът завалията каза ужас като я видя. Чак видях сълзи в очите му.

# 1 204

Иначе на господина ще му простя белите гащи, ама библиотекарката ми падна още повече в очите.. Явно има фетиш към "големи кресла" 🤔🤣

ох, ужасна е тази жена

е това е шопар 🐖

# 1 205
.

Последна редакция: нд, 20 фев 2022, 15:46 от Анонимен

# 1 206
Сетих се на кого ми прилича Виктор, на Кристоф Валц.
Смятам, че повечето харесваме Марта само визуално, а не и нищоправенето и напъните за известност.

# 1 207
Записвам се и аз в темата - малко късно, че сега го гледам. Но да си кажа моето Simple Smile

От всички дами най-много ми харесват:
Първата, която влезе, със златната рокля - много сдържана, културна и възпитана ми се вижда. С много приятна усмивка
Художничката - изключително приятна и красива. Дано това, че има дъщеря не му попречи да я хареса. Само това, че нарича дъщеря си "щерка" малко ме дразни, но иначе мисля, че е супер.
Виктория - не разбрах рускиня ли е, но е много хубава и приятна.
Една дама, която не я представиха - хубава е, с небесносиня, дълга рокля.

Венета ми е много интересна. Визуално ми прилича на Камеран Диаз във филма "Маската". Готина е, много е забавна - много се смях с нея, шумна е, но не по дразнещ и натрапчив начин. Като цяло ми е готина. Обаче не мисля, че е негов тип - твърде много набляга на алкохола

Другите няма да ги коментирам - като цяло не са ми приятна

А тройката - меркантилната от Велико Търново, Мортиша Адамс, която ми изглежда плашещо и Сид Ленивеца /Габриела/ - дето не знае що е то АЕЦ и има ли почва у нас, са ми ужасни. Особено Габриела, която е дъното на дъното. Не знам кой изобщо някога й е подарявал нещо, какво ли остава за коли. А как мразя такива жени - тъпи, като гадулки, с огромно самочувствие, обсъждащи с подигравка хора, които са нива, нива над тях. Баси отвратителното същество.

# 1 208
Кога е снимано реалитито, всъщност ?  
Някъде края на септември. Наум Шопов беше качил, видео, че е на снимки в Турция тогава, явно за това било.

# 1 209
  • Terra incognita
Всичкото утайка на държавата работи като инфлуенсър и собственик на онлайн бутик. Питаш я колко е часът, тя ти вика 400лв.
Чудите се, че нямало с нормални професии. Лекари? Учители? Извинете, но коя лекарка или учителка ще си рискува репутацията с подобно предаване? Там подписваш договор и буквално си даваш г$за под наем. Каквото кажат, това правиш.
Отивам да му видя и аз белите гащЕ на тоз левент.

# 1 210
  • Тра-ла-ла
Странно е, че безработните девойки дори не се бяха напънали да си съчинят някакво СВ...освен, ако не е по сценарий. Колко му е художничката да каже, че рисува и продава картини или тъкмо е направила завой в кариерата и е на нов етап живота си. Бонбонова да каже, че е хостеса, танцьорка, модел, влогър и т.н.

# 1 211
Ако се абстрахираме от сценария, няма логика ерген, който ще иска да създава семейство да се хване с майка на пораснало дете, която твърди, че животът ѝ е минал по площадки и сега иска да изживее неизживяното. Т.е. тази жена вече не иска площадки, деца и т.н., а живеене на живота.

Познавам няколко мъже, които все се хващат с жени с деца. Всичките им връзки са все с жени с деца, те нямат собствени и като съм размишлявала защо така - Ами тези мъже са все едни неуверени в себе си, на които им е по-лесно и неангажиращо да са с жени, които вече си имат собствени деца и нямат самочувствие да изградят свое семейство.

# 1 212
  • София
Епизод 1

и още един

Линковете са без реклами
отварят се и в чужбина.

Скрит текст:
За МОБИЛНИТЕ, не са нужни добавки,
но за да се отворят в браузър на КОМПЮТЪРА,
трябва да се инсталира разширението HLS плеър
.

за Хром

за Мозила -

В спойлера е показано, как се отварят тези линкове.

Последна редакция: пн, 21 фев 2022, 19:25 от Не се сърди, човече

# 1 213
Предаването е абсолютна боза и едва ли ще гледам отново. На външен вид най-красивата жена според мен е Дениз. За най-тъпата претендентките са доста, избирани по конкурс. Не знам защо реши да целува Людмила, явно по сценарий. Но се чудя може ли да прави секс с тях? А с няколко наведнъж? Те като ги гледам няма да имат против.

# 1 214
Когато писах последния пост не бях догледала предаването до края. Абе това грозното същество, дето не прилича ни на жена, ни на мъж, наистина ли нарече младото момиче пр*ститутка? Е как може такова нещо - аз съм в потрес.
И защо наричат Александра /така ли й беше името на първата дама със златната рокля/ стара мома?

Единственото момиче, което според мен няма място в предаването е младичката, дето е на 20. Прекалено й е рано за такива предавания, обвързвания и т.н. И въпреки, че е най-млада, се държи в пъти по-възпитано, сдържано и културно от няколко .... айде на не казвам какви
Специално двете меркантилни дами е ясно защо са там - да се покажат, да си кажат цената и след предаването да си намерят спонсори.

А това дето половината са инфлуенсърки, танцьорки, певици, модели и т.н. е, като във вица - "То и моя е нЕкакъв шушляк, ама не мога да го кажа така готино"
Интересен беше избора да даде розовата роза на дамата от АЕЦ. И странен да целуне другата. Малко прибързано беше според мен, но ако пък така го е усетил....
Аз определено ще го гледам поне още веднъж - да видим какво ще стане.

Общи условия

Активация на акаунт