🤍 Ергенът 🤍

• 120 342
  • 1 976
  •   1
Отговори
# 1 185
Ползваш ли Инстаграм? Отиди там и ще видиш!
Директно от там я взех снимката, ама мъж по бели гащички не бях срещала. После защо някой написал, че се съмнявал за сексуалната ориентация на ергена. Попринцип съм модерен човек, но мъже (и то такива, които реално имат претенции, че са мъже) правещи си селфита по гащи.....ту мъч.

# 1 186
И то какви гащи..

# 1 187
  • София
но аз видях нормални, някои още непораснали, други още безотговорни, но все пак хубави и нормални жени.
За хубавото са хубави, но непораснали? 30-годишни жени? Или "непораснал" е някакъв евфемизъм за невъзпитан? Нещо като новото "Аз съм си такъв"?
Жалко, че част от тези така нормални жени още в следващия епизод ще се държат като циганки на Женския пазар, точно пет минути след гръмката заявка за невероятна класа, изтънченост и стил!

Аз се чудя нямаше ли да е по-добре да има някакъв регламент, според който всяка от участничките да има по 5 минутки време с ергена, да си разменят по някоя дума, за да не се налага да си тръгват така по-ненахалните момичета?

# 1 188
Това е да се снимаш по бели гащи.
Много сбръчкан и състарен е този ерген, дали от солариум?

# 1 189
  • Тра-ла-ла
Айде сега бели му били гащите. Нали се свалят?! Joy

# 1 190
  • Пловдив
Сега по BTV Lady дават повторението. Показвам Габчето на ММ, който между другото, поради естеството на професията си, често получава грамоти "Читател на годината" от НБ. Та като я зърна и заключи, че заради такава библиотекарка би пътувал до съседен град, за да избегне стреса. 🤣🤣🤣

# 1 191
Ергенът запази добро самообладание, браво за което.
Учудвам се, че толкова харесвате Марта. Да, хубавка е, но се мацотеше с бои, нищо не работи, пълна кифла. И видя го и му вика здрасти, имам дете. 😳
Повечето са 25-30, но някои изглеждат на по 40-45.

Имаше още една хубавица, която седеше отстрани и мълчеше, тъмнокоса.

# 1 192
  • SF
Гергана. Аз я харесах. Хубавка е и не се изложи снощи.

# 1 193
Айде и аз тука Hug
Голяма излагация ще е това.предаване. Ще го гледам доколкото мога Joy
Ергенът е симпатичен на външен вид, ама иначе мноооого скучен и заспал изглежда. Само си рецитира сценария.
Момите какво да ги коментирам. Само няколко изглеждат що-годе нормални жени, ама все пак пък колко да са нормални щом са отишли там за се излагат за слава..
Изобщо цялото предаване си е ПР и търсене на фенове, клиенти и някой богат спонсор. Ама поне сеир да има Joy

# 1 194
  • Варна
Гергана участваше и в някакво друго предаване, от което ми е анти. Но не го помня кое беше.

Иначе на господина ще му простя белите гащи, ама библиотекарката ми падна още повече в очите.. Явно има фетиш към "големи кресла" 🤔🤣

# 1 195
Боже, доглеждам сега от вчера…. И съм изумена, колко противна е Виктория- рускинята. Нагла, контролираща, прекъсваща… и хитра, много хитра - като дойде той при другите момичета, предложи да се опознаят като той им познава годините!?!!!? 100 процента го направи, за да изтъкне, че има доста по- големи от нея, че е сред по- младите, да злепостави другите. И после, когато даде розата на жената-АЕЦ, Виктория като някакъв генерал: защо даде тая роза на нея, какво значи за теб тая роза и гледа като пребозало теле. Според мен вече Виктор много й се дразни. А жената-АЕЦ е и амбициозна, освен на външен вид, и на амбиции тя се доближава до бившата, а не сид- ленивецът.

# 1 196
  • София
Къде може да се гледа миналия епизод?

# 1 197
  • Варна

Иначе на господина ще му простя белите гащи, ама библиотекарката ми падна още повече в очите.. Явно има фетиш към "големи кресла" 🤔🤣

ох, ужасна е тази жена

# 1 198
Някъде има ли качен линк към епизода?

# 1 199
playtube.tv и пишете Ергенът.

Общи условия

Активация на акаунт