🤍 Ергенът 🤍

• 120 358
  • 1 976
  •   1
Отговори
# 1 140
  • софия
За АЕЦ-ката основното във визитката е стандарта ѝ... Знаем какви заплати взимат там, не съм сигурна, че е уместно да дразнят хората с тази информация. Ако съм ѝ шеф, рязко би и спаднал стандарта при участие в това нещо, щото вече няма да работи за такава заплата.
И тези, които работят там на подобни длъжности, не са случайно попаднали и в повечето случаи не е благодарение на тясно професионални качества.

# 1 141
Мен като жена, безкрайно ми е неприятно и срамно, че има жени, които участват в подобни формати!
Дето казваше едно време баба ми, ще дойде време, жени ще изнасилват мъже, Господ да пази от такова време, те на, дойде!

# 1 142
  • София
Обаче колко сбъркано е всичко - избрали някакъв човешки интелектуален и поведенчески минимум, една идея над чехълчето и драгият отчаян зрител започва да се радва на абсурдни неща като това, че някоя не се е натряскала още на първата минута, не е подарила бикини, не е паднала в шпагат, не е злословила срещу останалите като махленска клюкарка...
От сърце ми е жал за нормалните момичета, ако има такива, къде са попаднали. И за ергена ми е жал.
Пиша му червена точка за това, че отряза рускинята в мераците й да му помага и да му е дясната ръка. Тя наистина си е повярвала, че е много хитра с елементарните си манипулации. Сигурно смята, че е страшно умна, щом й минават номерата, но не си дава сметка, че нормалните хора просто се стъписват от наглостта. Ужасно ми е неприятна още от МШ, тук продължава да затвърждава отрицателното ми впечатление.

# 1 143
Не знам колко класи сте над участничките (не го гледайте, да се дразните само, като ви е толкова под нивото), но аз видях нормални, някои още непораснали, други още безотговорни, но все пак хубави и нормални жени.
Може би очакванията ми бяха много ниски, та форматът ги надскочи 10 пъти. Почти във всяка влязла видях една нормална жена, а това, че под стрес човек говори глупости или се поизхвърля, това е очаквано. Подаръци, шпагати и прочее, това са подпомогнати от сценаристите решения, нелепи са, но са част от формата.
Повечето ми се струват добри хора, в една  ежедневна среда би ми било приятно да общувам с тях.
И това с “мортиша”, ами момичето работи, развива се, учи, прави каквото може. И изглежда като себе си, около вас нямате ли такива, съвсем обикновени хора.
Но “дъно” и прочее аз не виждам. Липса на морал - да, но от опит, в такива хора съм виждала и бързо разкаяние.

# 1 144
Те участват, за да може после я в някое предаване да станат водещи, я някой заможен мъж ги спечели. Те все някакви плеймеитки.

# 1 145
Цоп и аз тук))
Не гледах цялото предаване, че съм повечето на Нова, но ми хареса от малкото видяно.
Харесаха ми тоалетите на момичетата, всички бяха ефектни, с прически, пипнати. Сега...у нас така няма къде да отидеш, но е хубаво да видиш нещо по-богато, различно и т.н. Хареса ми и мястото, градината, водещия, дори момичетата са по-добре подбрани май от предишния сезон (и него не го гледах внимателно, но имам впечатления някакви)
Влезнах да прочета кой е този Виктор, но не намирам. То..аз съм още назад май много, но на мен ми хареса за сега-висок изглежда, слаб, обран, има си коса, възпитан, за образован не знам , но е галантен.  На колко е години също не знам и с какво се занимава. Впечатлих се, че толкова бързо "хлътнаха" дамите и ми се вижда искрено. То сълзи, то въздишки, то прегръдки, то трепети... май си го харесаха. Прочетох, че пишете, че нямали професии, а мен точно това ме впечатли в тях-само една-две да са по-така без професия добра. Не разбрах коя е женана била и с деца, но повечето са над 30 г. и това ми харесва, че ще видим по-елегантни номера уж и по-добро и качествено прелъстяване)) Някои дами бяха много...напористи е меко казано, направо може охрана да му сложат, предвиждам и дори се обзалагам, че този мъж ще бъде атакуван сексулно, но какво ще се получи не знам)))
Та това от мен засега. Не ми харесва , че се засичат с другото предаване, иначе ми грабна интереса определено.

# 1 146
  • Бургас и предградието
Преди малко гледах интервюто с първата отпаднала.....
За мен можеше да стане абсолютен лидер и фаворит.Впечатлен съм от малкото  но на място казани неща. Очарова ме с поведението и стила си.Може  би с  обраното(класно) поведение без абсолютно никаква претенция за нещо не се хареса на ергена което е тъпо, жалко и пошло.Аз не харесвам лигли,кифли, празни кратуни и жени с фриволно поведение но явно рейтинга се вдига точно с такива празни души.Да може да си всякакъв ама поне още първия ден не се прави на маймуна и не се излагай така пред цяла България.Също така както в природата инстинкта е мъжкаря да е ловец той трябва да гони, да преследва да ухажва ...а не мъжкаря да е заспал и да чака женската да бъде дейна.
За мен е напълно нагласена цялата работа ...сейрджииките , панаирджииките и алкохоличките ще ги държат до края да създават интереса на предаването.

# 1 147
Къде я даваха,искам и аз да я видя ?
Да като във всяко предаване Биг Брадър и тем подобни пияниците правят шоуто и вдигат рейтинга....

# 1 148
Не знам как преценихте, че Виктор е ерудиран и интелигентен. Всичко е един кофти сценарий, дори в началото на епизода изглеждаше като типичен български нискобюджетен филм. Държи се добре, защото взима хонорар. Дори не съм убедена, че е разделен с Парова. Просто всичко е пиар.

# 1 149
Цял ден изчитам  темата, хора - 640 коментара тук (срещу 36 за "Един за друг" Joy )

От така събраните визитки ми направи впечатление, че всички са снимани вчера, само Венета чашката и още една са снимани друг ден (т.е. с друг тоалет/прическа и т.н.). Май не са били в състояние за снимане Sweat Smile

Ергенът и на мен ми изглежда на повече от 31 години  (почти 32, ако е овен), но и тези, които уж са подбрали за него са крайно неподходящи, най-малкото като възраст. Ако оставим настрана, че са гротески, клониниг полуфабрикати, че и прости, 90% са по-възрастни от него.

Тая Дениз много злобна, Виктория Кап. също много злобна изглежда, в някои кадри като я показват. А и като цяло не съм хич фен на рускини. Много ми допадна Виктор как се измъкваше от досадните й въпроси и от нахалството й - "това е моя задача", "това ще го запазя се  себе си" и т.н.
Зорница-та и според мен мислеше, че отива на интервю за работа. Още съм на мнение, че ми прилича на кон, сори, нека е добра душа, но...  (и на Мерилин Менсън може, точно е това определение Grin )
Габриела джуката даже и коментар не заслужава. Изписали сте каквото и аз мисля.
Марта (уж художничката) на мен ми е най-красива от всички.
Бонбонката също ми е сипматична като визия, като друго - не.

Чакам епизод 2, макар ММ да ме заплашва, че няма да ми дава да го гледам, че да не ми промие мозъка случайно Joy  Joy   Joy

# 1 150
Венета не е фармацевт, а работи като търговски представител на пробиотици. За това не е нужно да си учил фармация, а по-скоро да имаш търговски нюх. Пробиотиците са медицинско изделие, а не лекарства. Не съм убедена, че и търговските представители на лекарства, имат медицинско образование.
Имам приятелка, която много трудно завърши фармация, учеше неуморно 6 години, яко четене и много безсънни нощи. Тази Венета в никакъв случай не е завършила такава сложна материя, освен ако не е в някой медицински колеж в с. Калинка. В МУ София и Пловдив се учи здраво и те късат, ако не си чел.

# 1 151
Мари, дали ще пусне видео запис?

# 1 152
Цоп и аз тук))
..висок изглежда, слаб, обран, има си коса,..

Цитат
Той изненадващо сподели, че преди време си е присадил коса, защото много държи на външния си вид и не би понесъл да се гледа плешив от сега до края на живота си. Забелязал, че косата му оредявала и се подложил на скъпата интервенция.
От тук - https://www.flagman.bg/article/260587?fbclid=IwAR1Di-FTL7hOn0OuV … b_EB6U1-YpJEmYiFA

# 1 153
И аз точно това казах за ученето, но във визитката въпросното момиче каза, че е завършило ФАРМАЦИЯ и много се гордее с това.

# 1 154
И аз точно това казах за ученето, но във визитката въпросното момиче каза, че е завършило ФАРМАЦИЯ и много се гордее с това.

Пази Боже тогава 😱

Общи условия

Активация на акаунт