🤍 Ергенът 🤍

• 120 234
  • 1 976
  •   1
Отговори
# 1 395
  • София
Продукцията със сигурност, добре са го замислили.

Зори аз не бих я избрала, да ме прощава.

# 1 396
Аз не познавам нито един ядрен физик - мъж, жена, стар, млад. И никога не съм общувала с човек от такава класа. Вие познавате ли? Колко ядрени физици познавате? Какво ядрено физично са ви раказали? С какво ви възхитиха?
Познавам, при това и с инженерно образование. Не само, че не ме възхищава, но дори ме плашеше.

# 1 397
Ама вие още ли си мислите, че целта на това предаване е да намери на Виктор жена? 🤣🤣
В десятката.

Ами чета някакви теории тука кой с кого би си подхождал или обратното и ми стана едно странно, че хората вярват в тая пародия.

# 1 398
Четох и визитките им в сайта на bTV. Зорница звучи напълно откачена:
Цитат
Зорница признава, че е имала планове да емигрира в Америка, но се отказва щом вижда рекламата за кастинга на „Ергенът“. Влиза във формата не просто, за да изживее любовта, а по повелята на своя гуру Мирзакарим Норбеков,  да създаде семейство.

Бих добавила, че изглежда и обсесивна.
Тоя Норбеков е такъв хитрец и мошеник, понеже в Русия и Узбекистан вече не му минават номерата и ще го окошарят, от сума време се подвизава тук и събира всякакви такива шашави, които му вярват, следват го, наричат го гуру и му плащат да ги "ръководи"... Оздравителна програма имал, братовчед ми и той го беше избрал за гуру... Е, вече не е между нас, за съжаление.

# 1 399
  • Разпиляна във въображението
Да предположим, че може би иска жена и семейство. Може и да не е с някоя от жените в това предаване.

# 1 400
Нормален физик и математик няма... 🤣
Както казваше един мой познат.
Но е забавно с тях.

# 1 401
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Бившата му приятелка също има син на около 15

# 1 402
Е то пък голяма изненада, че млад, свободен мъж без деца няма да иска партньорка с деца при положение, че със сигурност ще има алтернатива. То не е до сърдене според мен, не знам, на мен ми се вижда съвсем нормално. Виж ако е по-възрастен, разведен, с или без деца и не толкова добре изглеждащ, вероятно ще е по-склонен. И за жена е сущото, макар че много повече жени са склонни да приемат партньор с дете, но пак важи същото - средностатистическа млада, свободна жена ще има друг избор преди да се спре на партньор с дете. Пак е нормално според мен.

# 1 403
  • София
Ауу, това за Норбеков съм го пропуснала! Тази последователка да не започне сега да ни просвещава!

# 1 404
  • София
Бившата му приятелка също има син на около 15
Не е на 15. По- малък е доста, а като започна връзката им беше съвсем малък.

# 1 405
  • София
А тези момичета той ли си ги е избирал по снимка, и поканил да участват (от явилите се на кастинг)? Или продукцията ги е избирала?
Във ,,Фермер търси жена'' показваха как Фермерът по писмата и снимките им, си ги избираше, но тук не показаха такова нещо.

# 1 406
  • SF
Ако избира от 1 жена с дете, ще си избере жената с дете. Ако има избор от 20, може да проявява и капризи.
Но ще видите, че ще се сближи с тази с детето.

И не, не вярваме, че ще се оженят и заживеят щастливо. В темата коментираме участниците. Не четете това, което не е написано. Не се вълнувам и не тръпна в очакване на чудото. Личният живот на ни един от участниците не ме вълнува.
Напротив - 100 пъти се написа, че никой не вярва, накрая да се пръкне любов, семейство, деца и кредит за жилище в София. Не и при така направеният подбор на участничките и шоу, в което ще има повече скандали и разправии, отколкото мир и любов.

Ами чета някакви теории тука кой с кого би си подхождал или обратното и ми стана едно странно, че хората вярват в тая пародия.

В тази тема няма за какви други теории да четете, защото модераторите ги трият. Обсъдихме за момент ядрените физици, но трябва да се върнем към участниците.

Последна редакция: нд, 20 фев 2022, 21:12 от Esmee

# 1 407
Ергенът не иска жена от тези
Той иска да стане водещ в БТВ на заплата...
Хич не му е било приятно в това шоу, при Цитиридката заобиколно го каза
Иска Да чете новините и да си намери богата жена....

# 1 408
  • Тра-ла-ла

# 1 409
  • София
Ами, да, бизнесът си е бизнес. Всички във формата са актьори, а той най вече. Според мен е напълно възможно да са му шепнали в ухото на посрещането на жените.

Общи условия

Активация на акаунт