🤍 Ергенът 🤍

• 120 050
  • 1 976
  •   1
Отговори
# 1 470
Как кой й финансира туровете на Зорка? ЖЕната има 120 сертификата, за какво е учила, ако не може да иде на екскурзия Grinning

Не е ЕВа тази в басейна. Сега пак си пуснах промото, ясно се вижда, че е с тъмна коса, макар и мокра.

# 1 471
Здравейте и аз се записвам в темата. Харесах главно Александра, както и Деница с розовата роза(и на мен ми хареса жестът с букета  от сватбата, който подари на Виктор), както и младото, високо момиче със сивата рокля. Габриела е злобарка, която вътрешно знае, че не е особено лицеприятна и за това обижда останалите. А ако имаше нормално поведение нямаше хората да коментират външния й вид чак толкова, но сега заслужено ще я разкостят. И не мога да си обесня как толкова хора харесват Марта. Да изглежда добре, но до там. И аз си гледам децата, но чак пък до 13г да си заета само с ЕДНО дете ми се струва малко пресилено. Освен това Виктор иска деца и семейство, а тя каза, че са й омръзнали детските площадки и маратонките. Много ме подразни преиначаването на фактите, които изброи.

Последна редакция: нд, 20 фев 2022, 22:34 от AglayaDreams

# 1 472
  • София
Габриела не каза ли за някоя, че е пластмасова и прилича на Дафи Дък или така ми се е причуло? Да не е седяла срещу огледало?

# 1 473
Как кой й финансира туровете на Зорка? ЖЕната има 120 сертификата, за какво е учила, ако не може да иде на екскурзия Grinning

Не е ЕВа тази в басейна. Сега пак си пуснах промото, ясно се вижда, че е с тъмна коса, макар и мокра.
Е, хубаво де, ама тя не работи на 120 места, та да има доходи за такива дестинации, на които да си вее фустите.

Ева е в басейна.

# 1 474
  • Варна
Дениз е много, много красива. И понеже е естествена, изглежда още по-добре на фона на другите, дето оси са ги жилили преди да влязат в предаването. Ако не се беше лепнала за онова нещо - Сид АЕЦ-а и не беше започна да клюкари, да обсъжда и да й влиза в тона на подигравки към останалите, можеше да остане приятна на аудиторията. Обаче с това поведение няма как да стане - хората не понасят такива, като нея.

Да, тя и рускинята Капитонова ми направиха най-много впечатление, като красавици, прекрасни тела - изваяни , естествена красота. Това за външността им.

# 1 475
  • София
И аз не им вярвам за стоте професии и бизнеси. И за бранда не вярвам.

# 1 476
Вече незнам кой е в басейна 🤯

# 1 477
Да, но Марта поне е искрена и си казва честно, че няма работа. И, че има дете- казва го още в началото. Така се прави. Всъщност, има и жени, които са изцяло издържани от мъжете си, така че ако доскоро е била с бившия си, може и това да е обяснението.

# 1 478
Зори G има канал в Тубата и рекламира роклите си из цял свят... Индия, Малдиви, ОАЕ, САЩ, Израел и къде ли не. Кой ги финансира тия турове? Роклите са ... рокли, не вярвам с тях да е завладяла света.

Ето и сайта на бизнесдамата Зори https://zoriginter.com/
Продава някакви измислени рокли по 200 долара и прави персонални консултации за личностно развитие по 500 долара https://zoriginter.com/vip-consultation/
Голям смях е всичко.

# 1 479
Много много красива Дениз?
На мен никак не ми харесва, а е и злобна и проста.
С Гаргамела са си точно за приятелчета.

# 1 480
  • Terra incognita
Дедеее, какво става тук, цял ден не мога да ви изчета 😆
Хвърлих едно око на Инстата на ергенчето. Ми той много комерсиален, досущ някоя цицореста и гъзеста "инфлуенсърка". Ама вместо цици и г$з, показва слипчета и плочки. Щом и мъжете почнаха да се снимат по загатната паца за малко внимание и някой рекламодател 🤐
Този левент изобщо не си търси жена, особено сред това стадо вълци, което му предлагат. Този мъж в реала се радва на достатъчно женско внимание и може да си позволи да подбира.
Взели са го, за да освежи малко битивито. След Ергенът ще последват нови "проекти".
Пък тези.моми, горките. Хванали са последния влак да се покажат по телевизора. Повечето са на преклонната 30-35- годишна възраст, време е за последен опит за краткотрайна слава и да се пенсионират до някой  чичко, който да им плаща тока и фризьора.

# 1 481
И аз мисля, че е Ева в басейна. И честно казано от самото начало имам кофти усещане за нея, че има нещо прикрито и е възмижно сега да блесне на басейна Grinning

# 1 482
Нали Сид и Дениз наричаха Александра стара мома. И тая квачка от басейна пак е с този рефрен. Освен и Ева да им е откраднала думичките, ама съмянва ме. Направо да се направи една анкета кой е в басейна Grinning Grinning Grinning Нещо залагания, басове Grinning

# 1 483
Дениз е в басейна.

# 1 484
Дениз хаха незнам давайте анкета 👍

Общи условия

Активация на акаунт