🤍 Ергенът 🤍

• 120 038
  • 1 976
  •   1
Отговори
# 1 530
  • София
Те СА евтини и еднотипни. Отсега ми се сливат, надявам се с времето да започна да ги различавам. Гледам го за сеира.

# 1 531
  • Terra incognita
Само чичаци до тази Дениз. Тя поне ги показва, другите викат, че отиват в Дубая " на шопинг", "по женски". Тя от какъв произход е?

# 1 532
  • SF
Турски.

# 1 533
  • София
Само чичаци до тази Дениз. Тя поне ги показва, другите викат, че отиват в Дубая " на шопинг", "по женски". Тя от какъв произход е?
“Дениз Хайрула” Туркиня сто процента

# 1 534
  • Берлин
Добре де, като коментираме Дениз - ми плеймейтките не трябва ли по дефоулт да са пищни в предницата (не мога по-деликатно да се изразя)...та тя в тая част е като с ухапване от комар. Та се обърках - трябва ли или не трябва да има някакви по-така забележими...неща 😜 или неземната й красота е достатъчна 😂

# 1 535
Скрит текст:
От този ракурс не е Ева

Дениз е. Същите грозни ушички има.

И без грим е едно към едно с псуващата в басейна - https://www.marica.bg/lajfstajl/glezqt-deniz-hajrula-v-monte-karlo

Много просто момиче. Дано изхвърчи възможно най-бързо.
И само задник показва, че отпред е като дъска за гладене. А пък как лъготеше във визитката, че религиозният й баща като разбрал къде ще участва бил много против, ама иниче като е била метреса на Ицето и разни плейтмейт конкурси не е бил!

И сълза от мъка по него пусна. Много го е обичала. И не била с него заради парите, а защото бил много интелигентен и забавен. Разбира се - че изобщо не сме си и помислили, че е била с него заради друго.
Аха.. забавен, а интересно тя с какво му е била забавна Wink

(ужасно изглежда момиче на има-няма 20 с някакви тлъсти тюлени на 50 Sad
Любопитно ми стана кой е тоя бос от Асеновград, дайте жокер)

# 1 536
  • Terra incognita
Вероятно не е намерила спонсор, ила баща й не й дава. Или пък иска да е натурал.

Добре де, като коментираме Дениз - ми плеймейтките не трябва ли по дефоулт да са пищни в предницата (не мога по-деликатно да се изразя)...та тя в тая част е като с ухапване от комар. Та се обърках - трябва ли или не трябва да има някакви по-така забележими...неща 😜 или неземната й красота е достатъчна 😂

# 1 537
  • Тра-ла-ла
Като знам как се монтират трейлърите за всякакви риалитита...нищо чудно да не е точно този скандала и не точно между тези двете.

# 1 538
Някой започне ли да дрънка много за криптовалути, в съчетание с мотивационни глупости за личностно развитие, значи бягайте надалеч - обикновено такива хора не са съвсем нормални.

# 1 539
Понеже ми се напълни нюзфида с разни коментари, изгледах това нЯщо на запис и ще го гледам за напред за сейра 😂 аз такъв компот от сливи / змийско гнездо не бях виждала скоро, голямо забавление предстои 😁 Ергенът ми е антипатичен (изглежда ми самовлюбен и неестествен, всичко е сценарии, това е ясно, но не харесвам такъв типаж мъже), но ще става шоу. ВИП брадър пасти да яде.

# 1 540
  • Берлин
Лека нощ

# 1 541
Според мен си е точно между тях двете, искрата пламна още в първия епизод и затова беше включено в монтажа. Само че тогава Библиотекарката говореше повече, Дениз само кимаше в съгласие, сега явно тя е поела инициативата.

Последна редакция: пн, 21 фев 2022, 00:12 от Clouded Mind

# 1 542
  • Sunshine state
Голяма злобарка тая Дениз, че и заплашва да не се била захващала с нея. Има късмет, че жената е възпитана и има камери, иначе .. Някаква вчерашна пикла, дето се натиска с чичаци за пари, се мисли за кралица. Брях.
Някой във фейса постна видео на Зорница в Ю туб. Нямам думи направо.. 🤣
https://www.youtube.com/watch?app=desktop&feature=youtu.be&a … amp;v=p3qwjLq1xDI

# 1 543
  • Вестерос
Скрит текст:
От този ракурс не е Ева

Дениз е. Същите грозни ушички има.

И без грим е едно към едно с псуващата в басейна - https://www.marica.bg/lajfstajl/glezqt-deniz-hajrula-v-monte-karlo

Много просто момиче. Дано изхвърчи възможно най-бързо.
И само задник показва, че отпред е като дъска за гладене. А пък как лъготеше във визитката, че религиозният й баща като разбрал къде ще участва бил много против, ама иниче като е била метреса на Ицето и разни плейтмейт конкурси не е бил!

И сълза от мъка по него пусна. Много го е обичала. И не била с него заради парите, а защото бил много интелигентен и забавен. Разбира се - че изобщо не сме си и помислили, че е била с него заради друго.
Аха.. забавен, а интересно тя с какво му е била забавна Wink

(ужасно изглежда момиче на има-няма 20 с някакви тлъсти тюлени на 50 Sad
Любопитно ми стана кой е тоя бос от Асеновград, дайте жокер)
хич не е хубаво, ама си помислих как не ги е гнус да си лягат  с такива...

# 1 544
Повечето моми ми изглеждат по-възрастни от годините си. Някои се цупеха като тийн на купон, на която гаджето им не им е обърнало внимание. Отишли са да си мерят силите с цял отбор женоря, а ще ми се правят я на сърдити, я на приятелки. Психоложката подхожда непрофесионално - мъти мозъка на Благовеста, манипулира я, сякаш са дружки от деца и сякаш я познава, вменява ѝ как се чувствала, как се държала - това опитен и отговорен психолог не може да си го позволи. Че и изръси "Слушай психоложката!"
Най ми хареса Марта художничката , дето има дъщеря. Хареса ми като външност и визитка, поведение.
Стюардесата защо изхвърча...дано не е заради цвета на кожата. Имаше нещо привлекателно и стилно в лицето и поведението ѝ, сякаш... де да знам.
На повечето роклите им бяха твърде бални и принцески, все пак не са на абитуриентски бал и не са на 19 г...
Най - брутална с отрицателен знак е "обърнатите устни " на 27 г., критикарката....

Последна редакция: пн, 21 фев 2022, 01:13 от *Камея

Общи условия

Активация на акаунт