🤍 Ергенът 🤍

• 120 041
  • 1 976
  •   1
Отговори
# 1 515
Не знам коя беше тая намаана простакеса, дето крещеше от басейна, като селянка на мегдана, ама умирам от смях, като чуя "Ти просто не знаеш с кого си имаш работа" или "Ти просто не знаеш с кого се захващаш". Направо припадам от смях. Брех, много страшни тез девойки......

Ами представи си в какви среди движи, на някакви мутри и чичаци, дето така си уреждат сметките. Все едно е героиня в Под прикритие Grinning И на мен са ми смешни такива изказвания.

# 1 516
Ето и сайта на бизнесдамата Зори https://zoriginter.com/
Продава някакви измислени рокли по 200 долара и прави персонални консултации за личностно развитие по 500 долара https://zoriginter.com/vip-consultation/
Голям смях е всичко.
Когато не искаш да даваш пари за два отделни сайта, блъскаш онлайн магазина и консултациите в едно Joy

Нямам съмнение, че простакесата със самочувствие в басейна е Дениз. Но ме кефи каква дискусия стана, да видят, че са неразпознаваеми без грим Joy

# 1 517
Лейди, благодаря ти!

# 1 518
  • София
Дениз е това, и без грим наистина изглежда супер невзрачна. Но наистина грозното са нападките и крещенето. Някаква била стара мома, пък тя самата залитнала по дъртофел, са пък ерген лови. Лошото е, че предаването сигурно ще е основно сеир, и тепърва това ще гледаме.

Чудя се, колко ли ще са разочаровани, че зад лъскавата визия на Ергена, не стоят пари, а по-скоро той си търси богаташка Satisfied

# 1 519
  • Някъде там
Сега прочетох визитката на Виктор - хубавец, софиянец, републикански шампион по академично гребане, в националния отбот по гребане, завършил НСА, фитнес инструктор..... Във втория сезон значи да очакваме Финдо от Съвайвър - разликата само е, че той е кануист. Другото е 1:1 Grinning
Дали изобщо ще има втори сезон ?
Или ще се понапънат още веднъж като в женените.

# 1 520
  • Terra incognita
Повечето са на преклонната 30-35- годишна възраст
Каааак 30-35 г. е преклонна възраст?! На 40г. умиргат ли хората?
Ти пък. Преклонна за инфлуенсърки, плеймейтки и всякакви други - ки.

# 1 521
От този ракурс не е Ева

Дениз е. Същите грозни ушички има.

И без грим е едно към едно с псуващата в басейна - https://www.marica.bg/lajfstajl/glezqt-deniz-hajrula-v-monte-karlo

Много просто момиче. Дано изхвърчи възможно най-бързо.
И само задник показва, че отпред е като дъска за гладене. А пък как лъготеше във визитката, че религиозният й баща като разбрал къде ще участва бил много против, ама иниче като е била метреса на Ицето и разни плейтмейт конкурси не е бил!

Последна редакция: нд, 20 фев 2022, 23:01 от fatalina

# 1 522
  • ❌❌❌
Sкандално предаване ХаХаХа Mr. Green

Само една девойка ми харесва на външен вид, но забравих как се казваше, беше със синя рокля и естествена, поне необезобразена Peace

Рускинята не ме кефи, мн. si вре носа. Като цяло всичките са зле, ще видим коя ще ми стане симптична с простотията си ХаХахА Mr. Green

Erгенът е и той един………. СмехХхХхххххххххх

# 1 523
  • Terra incognita
Смятайте колко са безлични и промити, щом не можем да познаем кой е в басейнЯ, имайки пред себе си техните снимки.

# 1 524
Ева или Дениз, няма значение.
Грозно и се получи. Чудя се Александра, с какво я е провокирала

# 1 525
  • София
Как да няма значение, важно е коя копае дъното. 😀

# 1 526
Не знам за вас, но аз съм доволна. Не е каквото трябва да бъде, но у нас е така с всичко, та ерген няма да женят наистина то се е видяло. Поне ще има да се посмеем и разтоварим, а и мястото ми харесва на снимките, ергенът го разгадах за мен си, момите още са ми мъгла, но са надъхани да го спечелят, ще има драми, сълзи, удари под кръста, обещаващо е един вид))
Отсега се точа за четвъртък и няма да изпусна партито на басейна)) Ще огледам всички дами без грим и по бански, бе..ергенът го видях, не знам как тук да кача още една снимка по гащи, ама този път е по-обещаващ , щото на предишната тук еми...
Та в четвъртък може би ще избухне темата и ще е наистина шоу. Всъщност не вярвам, че жените не си дават сметка влизайки в такова предаване, колко ще бъдат обсъждани, така че ...ами нямам угризения. Все пак надявам се като жена да не се изложим напълно и да има поне четири-пет по-нормални. Тази библиотекарката направо...а и другата с чашката..бе има какво да се гледа, да не повярва човек на какво се радваме, но пък имаме нужда да разпуснем, та..

# 1 527
Относно Дениз, не мисля, че Ергенът е нейн тип.. Joy
(Отваряйте свободно, не е спойлер)
Скрит текст:

# 1 528
От този ракурс не е Ева

Дениз е. Същите грозни ушички има.

И без грим е едно към едно с псуващата в басейна - https://www.marica.bg/lajfstajl/glezqt-deniz-hajrula-v-monte-karlo

Много просто момиче. Дано изхвърчи възможно най-бързо.
И само задник показва, че отпред е като дъска за гладене. А пък как лъготеше във визитката, че религиозният й баща като разбрал къде ще участва бил много против, ама иниче като е била метреса на Ицето и разни плейтмейт конкурси не е бил!

И сълза от мъка по него пусна. Много го е обичала. И не била с него заради парите, а защото бил много интелигентен и забавен. Разбира се - че изобщо не сме си и помислили, че е била с него заради друго.

# 1 529
  • Тра-ла-ла
Да ме прощават, но плейвъртиопашките в риалитито изглеждат доста евтини и като фасон, и като облекло, и като поведение. Явно не са от най-оборотните бръмчалки.

Общи условия

Активация на акаунт