🤍 Ергенът 🤍

• 120 048
  • 1 976
  •   1
Отговори
# 1 575
  • Вестерос
Веднъж гледах един епизод от американското Бачларет, тогава в един епизод "ергенката" спа  с трима от кандидатите 🤣 реших да не си го причинявам повече, НО нашето ще го гледам от любопитство, по ми е интересно от един за друг.

Анализът на младия мъж за мен не ставаше, доста грешни представи за някои, за секса и т.н. в крайна сметка разбрах, че е претенция 🤣

# 1 576
  • София
Въпросният анализ е разсъждение на мъж "с коя бих и с коя не бих", някакви негови фантазии.

# 1 577
Прегледах сега визитките пак, от линка който сте пуснали. В първи епизод ми направи впечатление Карина, но не запомних името ѝ. Направи ми впечатление най-вече с роклята, която много блестеше. Потърсих ѝ профила в Инстаграм, да разгледам снимки. Много ми хареса. Симпатична ми е. Тя и Александра най-много ми допаднаха. След тях ми е приятна малката Виктория. Бонбонова ми е сладка във физиономия, но толкова.
Маги е красива, но не по нежен начин. Не искам да пиша точната дума за излъчването ѝ, да не се приеме с лошо, но мъжете ги привлича това Simple Smile

# 1 578
Аз съм за Пинко.
А Наум така е отслабнал,  прилича на кикимора.

Ергенът го бива, на първо четене.

Запис. На зад съм ама ще ви догонвам.
Наум е отврат, така да ме дразни.

# 1 579
Аз не разбрах каква точно му е функцията на този водещ Rolling Eyes можеше той да ги води при ергенина да се поопознават, а не да трябва да се блъскат едва ли не за внимание. Ама то цялото предаване си е доста унизително за жените, така че не се учудвам да има още такива ситуации.
Повече щеше да ми хареса да е наобратно - една мома и 20 ергена да се борят за нея. Това е по-нормално, в живота обикновено е така, мъжете преследват жените, а не обратното. Ама айде, сеир да има Joy

# 1 580
Смятам, че отдавна вече мъжете не преследват жените Simple Smile Еманципацията много неща промени.

# 1 581
Между другото, на пръв поглед наистина изглежда странен изборът да даде розовата роза на дамата от АЕЦ. Изглежда състарена и не е някаква красавица. Но ако погледнем реално, тя е може би най-улегналата със сериозна работа. Мен ме впечатли къщата й. Много е уютна, а дворът е красив и добре поддържан. Човек ако търси сериозна жена за семейство, няма да се хване с недорасла безработна над 30, която се опитва да пробие като "инфлуенсър". Но разбира се, предаването е за рейтинг и сеир, така че едва ли Виктор ще избере някоя от сериозните жени.

Иначе, и мен много ме подразни липсата на регламент да отдели по няколко минути на всяка насаме. Някак много разпиляно и селско ми изглеждаше да се бутат и борят за внимание. Не всички жени са нахални, че да ходят да прекъсват чужди разговори и да му се натискат. Съвсем естествено е, че повечето си останаха седнали без да досаждат.

# 1 582
Аз ще се изкажа, за главния герой.
Предаването заради такива "мъже" , като него трябва да се казва
"Тутманик"
търси си финансово красива жена,  да го води НА Малдиви.

# 1 583
Между другото, на пръв поглед наистина изглежда странен изборът да даде розовата роза на дамата от АЕЦ. Изглежда състарена и не е някаква красавица. Но ако погледнем реално, тя е може би най-улегналата със сериозна работа. Мен ме впечатли къщата й. Много е уютна, а дворът е красив и добре поддържан. Човек ако търси сериозна жена за семейство, няма да се хване с недорасла безработна над 30, която се опитва да пробие като "инфлуенсър". Но разбира се, предаването е за рейтинг и сеир, така че едва ли Виктор ще избере някоя от сериозните жени.

Иначе, и мен много ме подразни липсата на регламент да отдели по няколко минути на всяка насаме. Някак много разпиляно и селско ми изглеждаше да се бутат и борят за внимание. Не всички жени са нахални, че да ходят да прекъсват чужди разговори и да му се натискат. Съвсем естествено е, че повечето си останаха седнали без да досаждат.
Совите не са това което са, само това ще кажа. Къщата и двора не са нейна заслуга, а и работата и. Поправям се - заслужила си ги е.

# 1 584
Совите не са това което са, само това ще кажа. Къщата и двора не са нейна заслуга, а и работата и.
Това е ясно, ама да уточним, защото има голяма разлика - не са нейна заслуга или не са нейни?

# 1 585
От къде ли се е снабдил с белите страстоубийки ергенинът? За един прЕател питам.

И аз смятам, че ергенин не е нужен, парцалесите и без него ще си изскубят косите.

# 1 586
Четох и визитките им в сайта на bTV. Зорница звучи напълно откачена:
Цитат
Зорница признава, че е имала планове да емигрира в Америка, но се отказва щом вижда рекламата за кастинга на „Ергенът“. Влиза във формата не просто, за да изживее любовта, а по повелята на своя гуру Мирзакарим Норбеков,  да създаде семейство.

Бих добавила, че изглежда и обсесивна.
Според мен тази Зорница не е имала гадже до сега. Почнала от 17 годишна да работи, да се развива "в бизнеса" и не вярвам да е ходила по срещи като повечето на нейната възраст.

Едит: Леле, сега стигнах до поста с нейната песен. Не мога да пусна звук в момента, но клипът...ауууу Trollface

От къде дойде мнението, че Ергенът иска да работи в бтв и да чете новини? Може би съм пропуснала някоя статия/пост?

Последна редакция: пн, 21 фев 2022, 09:36 от Витаминче_

# 1 587
  • София
Е хора, ква романтика очаквате, ква обич, като те се виждат за първи път, и то в супер напрегната ситуация. Аз не че очаквам и в бъдеще да видя в такова предаване, ама за първи епизод щеше да е абсурдно да се опитат и да го симулират.

Иначе, самият факт, че една жена се навива да ходи да бъде избирана като добитък на панаир, да се бори с 20 жени в публичен кокошарник за някакъв, който дори не познава, е достатъчно показателен за тази жена. А и с наклонът на българските риалитита да правят сеир дори от сериозни формати, какво очакваме в този попринцип сеирджийски формат? Аз се надявам да е забавно и да не стане прекалено злостно. Скандали и обиди не ми се гледат, ама не ми е голяма надеждата.

# 1 588
  • София
Смятам, че отдавна вече мъжете не преследват жените Simple Smile Еманципацията много неща промени.

Факт. Все пак има и мъже, в които древният ловец е жив, природен закон, но преобладаващо много жени не откликват на подобни търсения или общуването е кратко и нетрайно. Според мен (уж) социалните мрежи много променят нагласите при половете и дори специалисти отбелязват, че в наше време хората общуват трудно. А във взаимоотношенията, дори само на духовно ниво, е важна реципрочността.

Колкото до предаването - зрелище ще има, но как ще се отрази то на участниците в психически план, само те си знаят. Жалко би било, ако всичко е един театър, макар че и покойният Христо Сираков участваше в подобно реалити (а не е като да му липсваше женско внимание, или е търсил нещо по-различно).

# 1 589
  • Далечният изток
Това с гащите съм го изтървала. Толкова "внимателно" съм гледала... Коя беше с тоя невероятен подарък?

Общи условия

Активация на акаунт