🤍 Ергенът 🤍

• 120 026
  • 1 976
  •   1
Отговори
# 1 725
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Изобразен стереотип, но в повечето случаи вярно клише,
който ми попадна вчера

# 1 726
Ако се абстрахираме от подмятанията и приемем за чиста монета  идеята на предаването, то тя  е обречена на провал, тъй като Ергенът не може да издържа никоя от кандидатките.

# 1 727
Прочетох статията на тази Моасе, създадох си впечатление за "дама", която чудесно би се вписала в кокошарника. Не съм съгласна с нито едно твърдение в статията, започвайки със  сексуалността като приятен начин да продължим рода и завършвайки с насилственото натикване на мили и интелигентни дами в кръвожадни образи. Ще си отбележа името на журналистката с цел да не си губя времето с недообмислените ѝ клишета.

Последна редакция: пн, 21 фев 2022, 17:19 от лейди Рамкин

# 1 728

Тези анализи направо ме върнаха в часовете по литература, когато трябваше да пишем някакви дълбокомислени анализи на разни произведения Grinning

# 1 729
  • Sofia
Нишката в мозъка е скъсана.

Може би. Wink

Ключовата дума е "се представя". По-подходящо е заглавието "Мъжка кифла търси женска".
Колкото Ицо 100-те манекенки се е оженил, толкова и този има желание.

Имате право.

Какъв ли опит има, нали е имал дългогодишна връзка?
И качествата.... съмнителни.

Все пак, за да спечели интереса и да има връзка с жена като Христиана Парова (което е постижение в днешното все по-конкурентно време), има някакви достойнства.

Христиана Парова ли е била жената на Виктор? Детето е тяхно вероятно. Хмм... не знаех, че не са във връзка или просто той играе в шоуто.

За участничките - познавах като имена преди това само Виктория - гледала съм влоговете и и плеймейтките Дениз и Бонбонова понеже съм виждала статии за тях в медиите. Денис е ясна, а тази Бонбонова кой и е бил спонсора, за да стане плеймейт?

Последна редакция: пн, 21 фев 2022, 14:34 от vaflichka

# 1 730
  • София
Прочетох статията на тази Моасе, създадох си впечатление за "дама", която чудесно би се вписала в кокошарника. Не съм съгласна с нито едно твърдение в статията, започвайки със  сексуалността като приятен начин да продължим рода и завършим с насилственото натикване на мили и интелигентни дами в кръвожадни образи. Ще си отбележа името на журналистката с цел да не си губя времето с недообмислените ѝ клишета.
Та тя беше кандидат-вицепрезидент на Лозан Панов. Иначе съм я чела в Уебкафе, и там големите претенции и пози с какви хора е общувала като малка. Обаче не на всички татковците ни са Хиндо Касимов и сме живели в центъра на София.

Последна редакция: пн, 21 фев 2022, 14:50 от Cuckoo

# 1 731
  • София
Много е рано за крайни обобщения, макар, че първото впечатление е важно.
Ще ги видим що за стока са, има време.

# 1 732
  • Terra incognita
Не ми хареса статията. Пълна е с клишета. Излишно дълбаене и изравяне на абсурсни доводи.
И накрая- расизъм в Като две капки вода. Трябвало да се правим, че небето не е синьо, за да се не обиди някой от очевидни факти. Малко се опулих на това с испанското издание. Някаква много криворазбрана толерснтност се шири. Нямало да си потъмняват кожата. Това е в разрез с концепцията на самото предаване, което е шоу за имитации. И как някой расист по вътрешно убеждение ще стане по- малко такъв, ако гледа избелена версия на тъмнокож изпълнител?

Последна редакция: пн, 21 фев 2022, 19:31 от VickyTaylor

# 1 733
  • София
който ми попадна вчера

В този контекст какво Ви е мнението за масовата вълна от пластични корекции (татуировките са си ОК), която владее много млади момичета и зрели жени у нас? Примери за тях има и в предаването, което коментираме. Това ли е еталонът за красота на бъдещето?

# 1 734
Все си мисля, че в Ергенът ще си вземат поука и поне гей двойка ще оформят, така, по европейски и световен мащаб.
ПП. Камене, ревнах вчера за силикон в джуките на мъжО, той ми говори, че не му харесвало. Макак така!!! Всички купуват на жените наоколо, той не щял, ще се записвам за следващия сезон!

# 1 735
Значи, Недкова не ми казва нещо, което не виждам и сама. И се отнесе... започна за Ергенът, завърши с Капките. Не разбрах връзката между двата анализа или по-точно, защо са в един текст, но според нея вероятно съм сляпа за своите недостатъци и недостатъчно грамотна, затова не виждам, че това е моето отражение.
А Моасе често не е и добре информирана. Ние сме чалгари, щото го гледаме това нещо сега, но тя го гледала преди 15 години, имало само два сезона при срамно нисък рейтинг, но е факт, че не са само два сезона, нито само в тази телевизия, която тя е гледала. Също така, много хора се женят и развеждат за по-малко от година и половина, и без да са се взели в нарочно за целта шоу. Охарактеризира и публиката според своите представи за нея. Значи, аз, защото съм гледала Ергенът, чакам мъжа ми вечер с чехлите в ръка и стоя права до него докато си яде салатата и си пие ракийката. Ми... пак не позна!
Нататък следва анализ с речник, който пък Недкова ще освирка направо, но Моасе е склонна да слиза до нивото на масите, за да бъде разбрана. Е, нЕма нужда, уважаема!
За сексизма в концепцията на това предаване, е права, ма все пак е добре и в тая статия нещичко да има стойност... И пак следват подигравки с качеството на аудиторията като правилно отбелязва, че опитва, да е иронична, но опитът е несполучлив.
На моите деца не се налага да обяснявам защо тази програма е обидна за момичетата, те просто не гледат такива неща. Аз гледам, защото не мога да плета и не шия гоблени.
Иначе ние сме и винаги ще останем част от Ориента. Тук трябва не 40, а 400 години да вървим, докато се изтребят не знам колко поколения, за да стигнем до онова възвишено общество с не сескистки и не расистки виждания. Но всъщност, такива общества почти не съществуват. Не! Не почти, изобщо не съществуват! Това са празни приказки и прах в очите. Расисти и сексисти винаги е имало, и винаги ще има. И това, че казват "ма ние не сме такива", има същата тежест като посланието на Габриела "ма аз не съм такава". Просто хората лъжат, че не са такива.
Сега пък похвали аудиторията. Добре, хората наистина не са глупави и това, че гледат такова предаване, не е, защото гледащите са глупави, ами точно като авторката искат да си кажат мнението, и то в 90% не е ласкаво, именно, защото не са глупави!
Добре че не стана Вице Моасе! Благодаря на избирателите лично.

Последна редакция: пн, 21 фев 2022, 14:40 от Анонимен

# 1 736
  • Sofia
Вчера в Блиц в коментарите имаше коментар , че жената от АЕЦ Козлодуй вече се хвали във Врачанските села, че е спечелила Ергена. Не знач дали е вярно, но това беше коментара.

# 1 737
  • София
Kamen Определено като млада жена на 23 отричам интревенциите,не защото съм закърмена със старо мислене,а защото не ми изглеждат естетически добре . Хиалуронат е едно на ръка. При едни стой добре при други не .Тая нова мода да са джуклести и пластмасови отдавна отмина и не всеки мъж вече ги харесва .Поне по мое наблюдение 🤷🏻Колкото по естестево толкова по-добре

# 1 738
  • Някъде там
който ми попадна вчера

А дали е реално да се случи ?
Струва ми се, че обратното е по вероятно в днешно време.

Бившата на външен вид и на мен не ми харесва. Груба ми е.

# 1 739
  • София
Дени е асна, а тази Бонбонова кой и е бил спонсора, за да стане плеймейт?

За спонсор не ясно кой е, но си пада по еротичните фотосесии ("Максим", "Плейбой") и единствената ѝ известна връзка  е с някакъв футболист.

Колкото до Парова - не знам какви са отношенията им в момента. Можели са да бъдат хубава двойка като тази на Биляна Йотовска и мъжа ѝ ....

Общи условия

Активация на акаунт