🤍 Ергенът 🤍

• 119 965
  • 1 976
  •   1
Отговори
# 1 770
Марта си е баш на място. След тежки години на детеотглеждане търси новото си аз, нови хоризонти, вълнуващи приключения и джиджи биджи лайф и кацна в шоуто.
Те много жени в криза на средната възраст или наближаващи я, се открехват по джижи-биджи, защото децата им пораснали и ако може млад любовник...
Същото важи и за мъжете в тази възраст. 😄

# 1 771
  • София
Сега разгледах някои снимки на Карина в Инстаграм - уви, и тя има корекции в устните. Изглежда сякаш прилично, но се усеща. Естетичната медицина прави луди пари у нас. И жените стават все по-еднакви, а природата цени разнообразието.

# 1 772
Всичко в това предаване е нагласено като за телевизора. Ако са някакви обикновени дори и красиви момичета, кой ще го гледа.

Аз Grinning
Един непознат и атрактивен Ерген, който би приел предизвикателството да си търси половинка публично, би ми бил по- интересен. Убедена съм, че кандидатки нямаше да липсват- обикновени, непознати и не по- малко колоритни.

# 1 773
  • Terra incognita
Чак луди пари. То затова всеки може да си ги позволи, защото са твърде достъпни.
Живея извън България и подобни корекции не са толкова масово явление, особено сред младите.

# 1 774
  • Варна
По повод естетичната хирургия да се включа. Не виждам нищо лошо. Има много жени, та и мъже, с видими дефекти, създаващи им пречки цял живот. Я крив нос, я двойна брадичка, я каквото и да е. Когато се спазват границите на красивото и естетичното - няма проблеми. Грозното идва, когато започнат да се състезават коя ще извади най-големите джуки или гърди, и започнат да надграждат интервенция след интервенция. Става гротескно, а сякаш това им харесва и не намират нищо лошо.
Отделно на това се създава стереотип, че ако не приличаш на пластмасово плашило - не си привлекателна. А има толкова чаровни и харизматични хора, без да изглеждат като супермодели.
"За" естествената красота съм, но и "за" интервенциите с вкус.

# 1 775
  • София
Сега разгледах някои снимки на Карина в Инстаграм - уви, и тя има корекции в устните. Изглежда сякаш прилично, но се усеща. Естетичната медицина прави луди пари у нас. И жените стават все по-еднакви, а природата цени разнообразието.
Стават еднакви определен тип жени. Ето, тази Карина - ако има ХК в устните, е умерено направено. И тя е разнообразие в сравнение с джуклите.
Призивите за натуралната красота, особено от мъже, са ми смешни. Работя сред повече от 50% мъже, колежката в стаята на 33 има (за мен) прекалено много процедури, вкл. ботокс и екстеншъни. Ами на мъжете не им пречи, и то не само по-възрастните. Дали всеки би живял с нея, е друг въпрос, но поне на първо четене кълват яко.

Видях, че в чужбина е имало 22 сезона, така че едната цитирана авторка е много заблудена.

Последна редакция: пн, 21 фев 2022, 16:03 от Cuckoo

# 1 776
  • София
Аз пак да попитам тези, които са гледали чужди формати- там показват ли някакви кадри на Ергена от разговорите на момичетата?

# 1 777
Това е като някоя от клонингите да напише: "Не е важно един мъж дали има пари, а да е умен. А умните - имат. Trollface "
Лика-прилика са си всички в това предаване, с времето ще се види.
+++
В десетката

# 1 778
Сега разгледах някои снимки на Карина в Инстаграм - уви, и тя има корекции в устните. Изглежда сякаш прилично, но се усеща.
И все пак, без да съм видяла все още нищо от нея, тя ми изглежда най-нормална. Обърках я с Марта, но така пишеше под снимката. И аз я разгледах и нормалността ѝ личи дори в снимките от инстаграм.

# 1 779
  • София
И аз реших да се включа в дискусията за този ,,удивителен" ерген.
Този е пълен женкар и хубостник, който далеч не вярвам да се задоми. За да добави някой нов последовател и слава е там и отдалече му личи.

Жените на 80% са пълен потрес. Много малко са нормално изглеждащите участнички и още по-малко нормално държащите се такива. Но нека не забравяме, че като всяко българско шоу и това е за сеир и няма нищо общо с намирането на любовта.

Очаквам с нетърпение следващия епизод и махленския скандал, който ще се заформи.
В заключение ще кажа, че ако не беше трагично, щеше да е комично.

# 1 780
И аз Карина си харесах-ще видим обаче какво ще излезе по-нататък в предаването Simple Smile .

# 1 781
  • София
Те много жени в криза на средната възраст или наближаващи я, се открехват по джижи-биджи, защото децата им пораснали и ако може млад любовник...

Няма лошо. Човещинка. Wink

gabrielle., Cuckoo, имате право.

# 1 782
Гледах малко от това предаване. Повечето са наистина кифли с корекции. Как ми искаше някакви нормални жени да имаше в това предаване. Разбирам да се правят корекции, но не толкова фрапантни. Всяка жена има нужда от някаква корекция по лицето и/или тялото.

А ергенът - ама хич не ми харесва.

# 1 783
Мрежите избухнаха и карикатурите заваляха😄
Скрит текст:

# 1 784
Да се чудиш жените без корекции как си намираме мъже. В моето обкръжение са предимно двойки - и в приятелския кръг и на работа. Нямам позната с корекции, пък всички сме щастливо обвързани, и мъжете и жените сме "обикновени" с каквото ни е дала природата Grinning Почвам да се чудя вече дали пък това не е необичайна извадка за нашето време. Разсъждавам си на глас просто Grinning

Общи условия

Активация на акаунт