🤍 Ергенът 🤍

• 120 203
  • 1 976
  •   1
Отговори
# 1 785
  • София
Как ми искаше някакви нормални жени да имаше в това предаване.
Има една приказка - "Normal is overrated", т.е. Нормалното е надценено

# 1 786
  • Варна
Сега разгледах някои снимки на Карина в Инстаграм - уви, и тя има корекции в устните. Изглежда сякаш прилично, но се усеща. Естетичната медицина прави луди пари у нас. И жените стават все по-еднакви, а природата цени разнообразието.

Аз мисля, че няма , според мен е филтри от снимките. Но знае ли човек. Повечето жени във формата са един тип, подходящи за типа на ерегинИна Money

# 1 787
  • Terra incognita
Има 👍
Просто е с мярка. Хиалуронът винаги си личи, устните изглеждат много опънати.
Ако разгледате снимките по- надолу, ще видите разлика.

# 1 788
  • Варна
Ама тя търси истинската любов, бе... Милата ожалена 🥺

Всичко в това същество (да, за мен не е жена) е грозно, тъпо и продънено.. 😕

# 1 789
Има 👍
Не си личи винаги Simple Smile

# 1 790
Търсих сега да я видя Карина,на снимката  с лилавата рокля изобщо не ми е красива. Разгледах и видях,че имало Елвира,Вероника,Гергана,изобщо не си ги спомням. Някой има ли снимки или линк към профил на въпросната Карина?
За корекциите съм на мнението,че всеки сам си преценя! Шегувам се!Не приемам млади момичета да се бодат,режат и т.н. водени от стремежа да приличат на фалшивите инстаграмски киборги. Но след определена възраст одобрявам някоя лека намеса тук там. Лятото бях потресена,когато видях моя близка с набодена уста,при все,че има по рождение плътни сочни устни за които винаги съм ѝ завиждала. Миии много зле. Но пък друга приятелка си повдигна бюста и направи терапия  на лицевия контур и изглежда прекрасно. Мярка,мярка трябва да има в тоя живот 😀

# 1 791
  • Варна
Има 👍

Може, аз лично имам само една позната която си слага. Ами смешно ми е, защото я познавам отдавна и знам естествената и уста. Не ми е по-секси с тази. Всичките ми останали познати  са си естествени , имам красиви приятелки наближаващи и над 40те, ами никой не ги е върнал. Семейни са от доста време, за разлика от тези кориграни моми.

# 1 792

Аз сериозно не мога да позная тази Габито, дето не знае що е АЕЦ ли е, или онази от Търново, която се напи?
Хелп

# 1 793
  • Варна

Аз сериозно не мога да позная тази Габито, дето не знае що е АЕЦ ли е, или онази от Търново, която се напи?
Хелп

Кухата, злобна, меркантилна Габка е, дето събрала 5 коли от бивши и пред която, ако си беден не можеш да се вредиш. 😂

# 1 794
  • Terra incognita
Габи без гащите. Просто тук е с екстеншъни и очевидно се заиграва с фотошопа. Забележете стъпалата колко дълги изглеждат, изопнала е баджаците да изглеждат по- дълги и слаби. Поне и Шиши да беше барнала, да не плаши окото.

# 1 795
Абе тази изглежда по-нормално от Габито...вярвам ти де Joy
Мда, фотошопът е играл яко.

# 1 796
  • Варна
Забележете стъпалата колко дълги изглеждат

ще кажеш че поне 43 номер носи Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 1 797
Нали някои се оплакваха от плочките на Виктор. Ей на ви истински мъж Joy с плоча! Те тоя да го викнат за следващия ерген Joy

# 1 798
Скрит текст:

ФармацеФтката не е чувала, че се учи фармация не фармацеФтика, ми... sorry
връщам се да чета

видях, че е забелязано;)

Последна редакция: пн, 21 фев 2022, 16:58 от GlowFlow

# 1 799
Сигурно пета страница се чудя коя е Карина, къде ги има всички за справка Simple Smile И кога ще е го излъчват пак.

Общи условия

Активация на акаунт