🤍 Ергенът 🤍

• 120 210
  • 1 976
  •   1
Отговори
# 1 800
  • София
trotinettka, участничките ги има в сайта ХотНюз.бг, в статията "Ергенът изхвърля първата си дама днес". Следващият епизод е този четвъртък, от 21:00 ч.

# 1 801
Viliiv, ето я Карина - https://www.instagram.com/karina.lenkov/ . За мярката в корекциите сте права.
Благодаря. Не мога да преценя от филтрите,но май е симпатично момиче,напомня на Никол Станкулова.

# 1 802
Айде една клюка за Радостина от Търново.
Имаше гадже, що годе богат.
Не знам как стана врътката, но с една друга си размениха гаджетата. Другата още е с нейния бивш. Тази я изгони оня, както преди писах, след малко моткане по Малдиви. И не е тагната тогава- само краче, ръчичка, много ми беше странно. По едно време си беше направила салон за красота, който фалира.
Да, познават и я знаят хората като крадла на чужди мъже и всяка спря да го посещава салона.

# 1 803
Много пишете, бе хора! Стигане нямате.
Не, че имам какво да кажа, ами само да доложа, че прочетох двете статии и двете Моасе-та да благодарят, че падат такива ниско интелектуални продукции, та покрай тях да чепкат и захлебват.

# 1 804
  • София
h.d.,  интересно. Благодаря! Може би и някои от другите мацки в предаването имат подобни преживелици, за да са толкова атрактивни и самотни.

# 1 805
  • Някъде там
Е то си личи че има филър, Карина, но пък добре изглежда, не е прекалено.
Иска ми се в този епизод да видим по скритите, но едва ли ? Като гледам пак на сеира на квачките ще наблегнат.

# 1 806
А кога всъщност ще го дават това предаване? Събота и четвъртък ли?

# 1 807
  • София
maiathebee, поне през тази седмица (а може би и занапред) - в четвъртък и петък, от 21:00 ч.

# 1 808
  • Някъде там
А кога всъщност ще го дават това предаване? Събота и четвъртък ли?
Четеъртък и петък от 21 часа.

# 1 809
  • София
Половината мацки в предаването са много секси, като характер и интелект не мога да ги преценя. Но едно е сигурно - борбени са в живота или поне тръпката ги влече. Преди години и аз участвах в едно мини-реалити от този род, в един епизод, от кабелна телевизия в Прованса - двама ергени за една девойка и тя избра другия. Но беше приятно. Не е лошо човек да опитва. Simple Smile

# 1 810
Обичаме клюките и пикантериите,
Благодаря h.d. Simple Smile
Някой, ако познава някоя участничка и знае клюки да казва бързооо Simple Smile))))

📝📝📝

# 1 811
Тебе те знаем, Каменчо.
В каква хубава тема се намърда, баш за теб.

# 1 812
  • Някъде там
Половината мацки в предаването са много секси, като характер и интелект не мога да ги преценя. Но едно е сигурно - борбени са в живота или поне тръпката ги влече. Преди години и аз участвах в едно мини-реалити от този род, в един епизод, от кабелна телевизия в Прованса - двама ергени за една девойка и тя избра другия. Но беше приятно. Не е лошо човек да опитва. Simple Smile
Защо не се записа и за това ?

# 1 813
  • Terra incognita
Аз не го знам Камен. Дай линк към това провансалско реалити.

# 1 814
  • София
Аз пак да попитам тези, които са гледали чужди формати- там показват ли някакви кадри на Ергена от разговорите на момичетата?
Показват, показват и негови коментари, абе цирк!

Мен пък Виктор ме кефи - млад секси ерген, тяло има, глава има, слял се е със социалните мрежи - що да не показва? Сега му е урожая, дет се вика.

Общи условия

Активация на акаунт