🤍 Ергенът 🤍

• 120 277
  • 1 976
  •   1
Отговори
# 1 815
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Ето го при Цитиридис
Видео

# 1 816
  • София
Има ми лек повей на младия Хю Грант, когато се усмихва …

# 1 817
Има ми лек повей на младия Хю Грант, когато се усмихва …
Ауу, къде са ти очилата?
Слагай ги.
Пу-пу как обиди хубавичкия Хю.

Последна редакция: пн, 21 фев 2022, 17:55 от evencee

# 1 818
Е,не е толкова зле.Симпатичен е.Даже си е направо приемлив и като изказ.
Що,девойките да не са толкова по-хубави от него?!За него поне сме сигурни,че и да влезе в басейна -ще излезе същият. Joy И е по-приятен от водещият.

# 1 819
ОТ видеото с Цитиридис.
Звучи обещаващо Joy
Виктор:
"Научих, че не съм готов.
Мислех си, че съм готов за всичко, което би могло да ми се случи, но там ми се случиха, такива неща, за които не съм и подозирал"

Някой беше писал, доста отдавана в темата, че е излъчвал съжаление или разочарование (ако съм разбрала правилно), че се е захванал с това. Аз не усетих такава емоция.
И, да. Мисля, че ще чете добре новините. Получава му се гладката реч Smirk

# 1 820
  • София
daviz, благодаря ти за въпроса. Практиката показва, че подобни реалити програми са зрелища, но само толкова (справка - бившето семейство Петканови и покойния Христо Сираков). Предпочитам да имам свободен избор, а не той да ми бъде налаган. А и впечатлението ми е, че в последните години се загуби реципрочността в общуването, може и аз да допускам грешки, и все пак. Някои от най-интересните дами са щастливо обвързани. Също така, докато не реша определен здравословен проблем, не бих се ангажирал в реална връзка. Но дори за чисто духовно общуване или за флиртуване рядко срещам отклик, извън тесния приятелски кръг.

Колкото до предаването, в което участвах - то бе в началото на новото хилядолетие, не помня телевизията и дали все още пазят архив, заснето бе в родната Стара Загора.

# 1 821
Все пак, за да спечели интереса и да има връзка с жена като Христиана Парова (което е постижение в днешното все по-конкурентно време), има някакви достойнства.
Чак пък постижение, мисля че са на едно ниво. И двамата са симпатични, добре сложени, което е нормално предвид професията им и са приятни събеседници. Дамата не ми беше известна до днес. Красива жена със страхотна фигура. На снимките е направо зашеметяваща, млада жена. Гледах обаче едно нейно интервю по Нова и ми се стори  не в първа младост, 40 дори 40 плюс, може и да греша, но ми се струва поне с 10 години кака на клетия ерген.
Някой знае ли възрастта й, стана ми любопитно.

# 1 822
Мисля, че ще чете добре новините. Получава му се гладката реч Smirk
Получава му се и то доста по-добре от на Юксел Кадриев. Grinning

БигСити беше писал, че е ползвал услугите на една от участничките срещу заплащане от 200 лв./ч. Дай ни поне жокер коя е, де. Не ни оставяй в неведение. Grinning

# 1 823
Извинявам се, ако вече е пуснато и коментирано, но не мога да изчета всички коментари до тук.
В потрес съм: Laughing
https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Poyavi-se-video-na-edn … alno-li-e-1216778

# 1 824
Ще се окаже мисля, че Ергенът е по-добър актьор от набедения за такъв водещ. Аз много му повярвах от първия епизод, че е изтънчен и възпитан джентълмен, но с тези публикации в социалните мрежи съвсем на друго бие.

# 1 825
  • софия
Зори Джи е написала песен за ергена

И предизвиква Джорджано.
Каналът ѝ в тубата е мания, мания 😜

# 1 826
  • Terra incognita
Извинявам се, ако вече е пуснато и коментирано, но не мога да изчета всички коментари до тук.
В потрес съм: Laughing
https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Poyavi-se-video-na-edn … alno-li-e-1216778
Женското Джорджано.
Тя тази не е сама 🤐

# 1 827
Зори на английски ли пее?
Прилича ми на китайски.

# 1 828
  • София
Ама тя била и лайфкоуч.... ЖДНБ

Обаче ненапразно казвам, че бг-мамма е енциклопедия. И от тема Политика, и от тази тема се информирам доста добре, без да гледам тв.

# 1 829
Сигурно пета страница се чудя коя е Карина, къде ги има всички за справка Simple Smile И кога ще е го излъчват пак.

Ето ги
https://ladyzone.bg/laifstail/vizitkite-na-vsichki-dami-uchastva … -ergenat.html?p=2

Общи условия

Активация на акаунт