Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Смятате ли, че някой от днешните поп изпълнители може да повтори или надмине успеха му?
Какво стои зад успеха на Майкъл Джексън?
Смятате ли го за гений?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Смятате ли, че някой от днешните поп изпълнители може да повтори или надмине успеха му?
-
Какво стои зад успеха на Майкъл Джексън?
Успехът на Майкъл Джексън може да се дължи на неговия талант, уникалност и иновативен подход към музиката и шоубизнеса. Той беше изключителен певец, танцьор и изпълнител, който създаде свой собствен музикален стил и промени поп културата. Неговата харизма и въздействие върху публиката също изиграха важна роля за успеха му.
-
Смятате ли го за гений?
-
Какви са приносите му в музиката?
-
Каква е психологията зад неговия образ - ПР или реалност?

Оттогава не обичам този израз!...
Не помня как, но скоро се озовахме най- отпред на нашата опашка, която се виеше пред централната врата. През тази първа година имах билет за терена и бях убедена, че първият ред е мой... Държах се за решетките в очакване да влезем, с билета в ръце. По някое време един охранител отвътре ме перна с полицейска палка през ръцете, да не се държа там!...
Разплаках се неудържимо, отново хванах решетките и се разкрещях: "Майкъл, защооо?!", и отново ме пернаха през ръцете, този път по- силно, но хич не ми пукаше! Опитахме някак да си тръгнем оттам, плачейки като бебета, и в този миг срещу нас засвяткаха камери! Повярвайте ми, в такъв момент никак не е приятно! Разбрах защо звездите се крият когато ги снимат... Когато се добрахме до автобуса, близо до морето, при нас дойде журналист, който ни взе интервю. Как и какво сме говорили, нямам идея. Някакъв бегъл спомен за това, че сме българи и на колко сме години... Тогава чухме и разни версии за отмяната на концерта, но главната беше, че MJ се е разболял. Е, поболяхме се и ние от мъка и рев! Подлудихме ръководителката на групата, особено аз с истерията си.
Сега ми е смешно, но тогава изживях голяма драма.

Чак си представих как аз пътувам с вас . И аз бих се разплакала, ако след толкова дълго очакване, пътуване и нагласа концерта се отмени, така че те разбирам напълно, На мен винаги ми е било мечта да отида на концерт на М.ДЖ и мислех, че това ще се случи на This is it, но уви знаем как се развиха нещата. Затова ще ми е много интересно да ни разкажеш за емоциите ти и преживяванията на коцертите му. Също така ще се радвам да споделиш какво мислиш за М.ДЖ като човек и изпълнител от впечатленията ти от концертите, а и като цяло. 
Щом ти харесва, няма да спирам с разказването. А докато разказвам за концертите ще си проличи и отношението ми към Майкъл като човек и изпълнител. Дано успея да предам и преживените емоции, че е трудна работа. 

Утре вечер ще разкажа как изживях първият си концерт на Майкъл. 
Утре, честна Майкълска! 

Ще цитирам своя разказ за концерта, който съм писала още през 2009. Приятно четене!