Ох, явно за сега мрънкането на Айра хваща 😀
Ето това от мен.

Довечера повече.
Хубав ден 🤗🤗🤗

при никакви новини и на това се радваме, благодаря!
. Благодаря за новата снимка, страхотен е, Башак също, напълнила е малко и крачетата, много и отива бременността! Ама косата му на нашия наистина много бързо расте, вече си има алаброс 

, там е работата, че се чудя кой друг може да изиграе зеленоокия, висок красавец Кенан и не се сещам за такъв
Естествено, че няма да е същия като книгата сценария, не случайно го пишат вече няколко години. И аз мисля, че Кенан , ако се играе от Къванч ще се различава съществено от Кенан в книгата, както Сеит, има какво да ни покаже и в този образ, не се съмнявам, а посланието на мен ми харесва - всеки получава това, което заслужава, но и никога не е късно човек да промени живота си, да поеме по различен път, животът понякога дава втори шанс.

ме е покрила - благодаря, джанъм!
И за прекрасното кафе, пък нека е замръзнало!
Хич не обичам да гледам измишльотини, каквито има в доста сериали.

Привет и от мен 

, Пепи
,Диве, Снеже, Гости
-благодаря за споделеното и преводите!! 

благодаря!
Толкова са сладки !
Да не вземе и това куче да си осинови, очевидно е, че то иска да си тръгне с него, душичката ни сладка и животните го усещат! 
Много ми хареса написаното от жената! Тези пък с техните опасни породи
На ръст е идеален, но има един проблем за мен - в едни моменти ми е хубав, дори много, а в други ми е направо страшен, много особено лице , очи и поглед има за мен 

да, добре се вижда колко много искаше да се отърка в Къванч кучо и че и на него му се иска да го погали без мрежата ... много сладко видео е споделила Башачето и е написала Ашк, точно това е!
Няма да се учудя и ако си го вземе. Но, не може да приюти всички, за съжаление 

, утре ще пиша....

благодаря за прекрасните кивчета, уникални са !
И мен ме разчувства патрона днес на това видео. За това го обичат толкова хора този прелестен мъж, той е личност с огромно сърце и чиста душа, нещо рядко срещано за съжаление в днешно време. Тук направо ми се свива сърцето за него, изглежда съкрушен, че го оставя ...

Препоръчани теми