Къванч Татлъту 💙 - минали и бъдещи проекти, партньори - 100

• 33 886
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
Бърз привет от мен 🤗🤗🤗
Ох, явно за сега мрънкането на Айра хваща 😀
Ето това от мен.

Довечера повече.

Хубав ден 🤗🤗🤗

# 136
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Относно Игра на съдбата ми
Sarp Apak даде положителна проба за коронавирус, така че актьорите влязоха в карантина. Той благодари на всички за разбирането и търпението, извинява се на екипа и публиката и пожелава на всички болни бързо оздравяване.
Тази седмица няма да има епизод. Епизод 5 ще се излъчи на 21 януари.

# 137
  • AMS

Привет, дружки!!!
Благодаря за споделеното и преводите!!!
Айре, съчувствам и за техническите проблеми.
Почини си от нас. Ние ще си мрънкаме.
Та благодаря за превода на Краля.
Честно казано до сега  се чудех защо все уклончиво пишехте
за евентуално участие на Къванч в него.
Та си мечтаех и Берен да участва.
Ако е това сценария, дори само идеята да е - не ми харесва.
Толкова жени около него ... Стига.
Той умее толкова много неща, та да играе депресиран ...
Не знам Къванч дали ще се съгласи, но според мен такава роля,
няма да е стъпало нагоре в кариерата му.
Нека да изиграе луд, убиец, извънземен, ... , по ще го приема,
но като секссимвол - няма да ме впечатли повече.
Какво има да му играе на такъв герой!
Нека друг играе тази този хубавец Кенан.
Не виждам и някаква кауза, цел,  ...

Но пък ако приеме, то сценарият и героят му ще е сигурно съвсем друг.
Спомням си за книгата КСШ как беше описан Сеит,
и какви откъси се публикуваха тогава.
Добре, че сценаристките създадоха друг Сеит.

Да не забравя, че изгледах Клуб и ми хареса и историята и артистите.
Хайде омитам се, че от такава поза в кревата трудно се пише.

Новина от tt>>>

"Ново споделяне в insta от Inci Kutay, която благодари на Kivanc и Basak
за тяхното посещение и подкрепа за животните.
„Те подкрепят всичко живо, но не го казвай,
безкрайни благодарности за тяхното посещение, подкрепа и морал“

Последна редакция: ср, 12 яну 2022, 22:31 от * Diva *

# 138
Имаме си нова снимка

И като гледам тази снимка... този човек няма възраст.♥️
До колкото разбрах е от Бодрум. Благодарят на Къванч и Башак за помощта, която са оказали. Тя Башак тези дни качва снимки само на кучета, явно има някакъв проблем и сигурно в тази връзка е това посещение.

А за тази награда , Къванч вече не е ли печелил?
При рускините имаше някаква статия по този повод.
Снежи, да героя от книгата изглежда много депресиран, но си спомням, че когато преди се коментираше се подчертаваше, че в началото намразваш Кенан, но в края го разбираш ,харесваш и му прощаваш. Малко ми е трудно да си представя Берен коя роля би могла да изиграе. За съпругата не мога да си я представя, а любовницата е по млада. Диве, чакам твоето мнение относно Берен, макар че тя вече каза, че няма намерение да се връща на телевизионния екран.
Гости, една рускиня смята, че точно Ойкю е за ролята на съпругата.
Хазал, вчера все пак е имала премиера на филма.

Диве, писали сме едновременно, но ме изпревари. Няма да се редактирам.
Айре, 😍

Лека и от мен.

Последна редакция: ср, 12 яну 2022, 22:55 от pe04

# 139
Дружки, благодаря ви за споделеното и днес! Kiss
Пепи Heart Eyes при никакви новини и на това се радваме, благодаря!
Ето какво са превели американките
Цитат
Kivanç is one of three names selected to receive an award in the category Men's Brand Face for the ONE Marketing Awards 2021. The award ceremony is scheduled to be held at Istanbul's Hilton Bolmonti hotel on January 20th, 2022. Stay tuned for news of the ceremony on January 20th 💙💙🥳🥳🥳
The countdown has begun for the "The ONE Awards Integrated Marketing Awards", which is based on the "Reputation and Brand Value Performance Measurement" research carried out in cooperation with Marketing Turkey, Turkey's leading marketing platform, and AKADEMETRE, a market research company. In the “Reputation and Brand Value Performance Measurement” carried out in nearly 70 categories this year, the field research was completed and the top three brands were determined. As a result of face-to-face meetings with 1,200 people in 12 provinces, the brands that have increased their reputation the most during the year in their sectors and their stakeholders who have contributed to this success will receive their awards at a ceremony to be held at Hilton Istanbul Bomonti on January 20, 2022 .

Kivanç е едно от трите имена, избрани да получат награда в категорията Лице на марката на мъжете за ONE Marketing Awards 2021. Церемонията по награждаването е планирана да се проведе в хотел Hilton Bolmonti в Истанбул на 20 януари 2022 г. Очаквайте новини от церемонията на 20 януари 💙💙🥳🥳🥳
Отброяването започна за „The ONE Awards Integrated Marketing Awards“, което се основава на изследването „Измерване на ефективността на репутацията и стойността на марката“, извършено в сътрудничество с Marketing Turkey, водещата маркетингова платформа в Турция, и AKADEMETRE, компания за пазарни проучвания. В „Измерване на ефективността на репутацията и стойността на марката“, извършено в близо 70 категории тази година, полевото проучване беше завършено и бяха определени трите най-добри марки. В резултат на срещи лице в лице с 1200 души в 12 провинции, марките, които са повишили репутацията си най-много през годината в своите сектори и техните заинтересовани страни, които са допринесли за този успех, ще получат своите награди на церемония, която ще се проведе в Hilton Istanbul Bomonti на 20 януари 2022 г.
И аз си спомням, че имаше някаква награда за Марка на времето, и Киво я спечели, да, но дали е същата не зная Thinking. Благодаря за новата снимка, страхотен е, Башак също, напълнила е малко и крачетата, много и отива бременността! Ама косата му на нашия наистина много бързо расте, вече си има алаброс Two Hearts

Възхищавам и се, че са толкова последователни в грижата си за животните, не ги забравят дори и в този период от живота си Heart
Берен не я чакам, тя си каза, че ще снима само на платформи, но аз и за Киво се чудя дали ще се върне отново да снима за телевизията, нищо не се знае, той поне не е правил такива изявления, та предстои да разберем.
Диве Kissing Heart, там е работата, че се чудя кой друг може да изиграе зеленоокия, висок красавец Кенан и не се сещам за такъв Smile Естествено, че няма да е същия като книгата сценария, не случайно го пишат вече няколко години. И аз мисля, че Кенан , ако се играе от Къванч ще се различава съществено от Кенан в книгата, както Сеит, има какво да ни покаже и в този образ, не се съмнявам, а посланието на мен ми харесва - всеки получава това, което заслужава, но и никога не е късно човек да промени живота си, да поеме по различен път, животът понякога дава втори шанс.
Лекинка! Hug

Последна редакция: чт, 13 яну 2022, 10:30 от queen_fenka

# 140
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Добро утро 🍵☕

Днес и кафето ще замръзне.
Стана ми интересно за разликата между Сеит от сериала и книгата. Все съм си мислила, че има препокриваме между героя, а сега разбирам, че не е точно така. 🤔
На мен написаното за Кралят ми хареса, мисля, че може да бъде истинско предизвикателство да се изиграе тази роля, но да видим какво ще стане. Фени, нали знаеш, никога не казвай никога. То и други уж никога нямаше да се върнат на телевизия, ама не е съвсем така. Та ще поживеем, ще видим какво е избрал за себе си Къванч.
Фени, да, на Башак почва съвсем да си и личи. Излиза обаче, че са в Бодрум. Със сигурност там ще им е по-спокойно. Като гледам с каква скорост има заразяване .
Ох, то и при нас почна вече. Вече не знам кое е по-добре. Луди станахме. Едни са присъствено, едни дистанционно, всички ще ни побъркат.
Хайде да не се оплаквам, само да сме живи и здрави.
Искам вече някакви новини. Колко време мина? Нетфликс??????

Хубав ден ви желая 🤗🤗🤗

И една нова за мен

# 141
Добро утро! Hug

Редактирах си поста, и видях, че Пепи Heart Eyes ме е покрила - благодаря, джанъм! Kiss И за прекрасното кафе, пък нека е замръзнало!
В превода подругата има предвид Ойкю за ролята на Фади, не на Хандан, ако имаш предвид нея, де.
Цитат
а в роли Фади я себе представляю кого-то типа Бюшры Девели, Хазал Филиз Кючуккёсе и, о боже, на эту роль бы идеально подошла Ойкю Карайель
Тази Хазал Филиз ми е толкова еднаква във всички роли, в които съм я гледала, не я харесвам, Бюшра също не я виждам като Фади, а тази, която е предложила Снежка не я знам, но поне на външен вид става. А бе честно казано все едно ми е кои актриси ще играят в крайна сметка, стига да играят добре, а и няма потвърждение от Киво, та да се вълнувам от сега.
Но, ми стана смешно, докато превеждах, че Фади е пребила Кенан до смърт, тя да не е тренирала случайно и бойни изкуства Stuck Out Tongue Closed Eyes Хич не обичам да гледам измишльотини, каквито има в доста сериали.

Бях поствала откъси от книгата на Нермин Безмен, и сценария и героите са много различни, сериала ми хареса много повече. Същото важи и за ЗП. Та, много се надявам, че и този сериал ще е направен по-интересно. Да, не се знае какво ще реши Къванч, така е. Остава да видим, живот и здраве!
Това, което се случва сега, трябваше да се случи отдавна и много се надявам, че сега с този Омикрон пандемията ще приключи вече. Всички му се смееха на Мангъров за стадния имунитет, но явно той ще излезе прав в крайна сметка. Пък да се надяваме да сме живи и здрави всички! Hands Pray

Хубав ден! Hug

Последна редакция: чт, 13 яну 2022, 10:59 от queen_fenka

# 142
Heart Привет и от мен Blush

Фенче Kissing Heart, Пепи Kissing Heart,Диве, Снеже, Гости Hug-благодаря за споделеното и преводите!! Flowers Hibiscus
 четох ви от тел. мъкаа Head Band
Много се зарадвах на новата снимка и на коментара към нея Hands V
https://www.instagram.com/p/CYpCTorrtlZ/
Днес Скъпитe Башак Татлъту и Къванч Татлъту дойдоха и посетиха
приюта в Тургутрейс
Те поддържат всички живи същества не само котки и кучета, но и
коне, магарета- на много различни места, но не го оповестяват.
Основните теми, за които говорихме през часовете в които
бяхме заедно е съдбата на Dogo&Pittbul&Staff&Bully/породи кучета/
които са били наречени- Забранена раса след закона, който
влезе в сила от 14 януари.
Да… знаем, че няма да можем да ги спасим всички. Печеленето на
правата им също няма да е лесно.Но ние няма да се откажем и
ще успеем…
Безкрайни благодарности за тяхното посещение и морал.

явно са в Бодрум....

За резюмето на Краля, също не ми хареса особено....Rolling Eyes
Диве,
Цитат
Ако е това сценария, дори само идеята да е - не ми харесва.
Толкова жени около него ... Стига.
Той умее толкова много неща, та да играе депресиран ...
Не знам Къванч дали ще се съгласи, но според мен такава роля,
няма да е стъпало нагоре в кариерата му.
Нека да изиграе луд, убиец, извънземен, ... , по ще го приема,
но като секссимвол - няма да ме впечатли повече.
Какво има да му играе на такъв герой!
и аз си го помислих.
Берен я изключвам.
Ако Къванч приеме да играе в този сериал то историята би трябвало да е доста променена. Знаем, че ОГМ взимат само идеята-и развиват доста  интересни сценарии. Може в началото Кенан да е любовчия, сърцеразбивач и т.н., но после съдбата му така да се обърне, че и той да се промени и трансформацията да е интересна и сърцераздирателна.
Фенче Kissing Heart Hands Plus1
Цитат
има какво да ни покаже и в този образ, не се съмнявам, а посланието на мен ми харесва - всеки получава това, което заслужава, но и никога не е късно човек да промени живота си, да поеме по различен път, животът понякога дава втори шанс.
Иначе за друг актьор-който да пасва на описанието на Кенан-се сещам за Онур Туна.

А дали нашия ще се върне към тв. сериал-времето ще покаже.
Днес Бирсен е написала, че през април-започват да се снимат 8 турски сериала за Дисни плюс, голяма офанзива на международните платформи.

за рекламната награда-не разбрах-Къванч номиниран ли е или е сред спечелилите....Thinking

нова/стара Wink

Пепи, астрото-ще постна в мой следващ пост./ тоя астролог, който имаш впредвид стана много труден за смилане:)/
със сигурност е лудница при теб, стискам палци.....
Бъдете здрави всички!! Flowers Four Leaf Clover

.............................
Башак е постнала Къванч в ИГ Heart Eyes
https://www.instagram.com/stories/basakdizer/2750315417261112894/

ах, страхотен!! Grinning Heart

Последна редакция: чт, 13 яну 2022, 17:00 от Airra

# 143
Олеле, Айре Heart Eyes благодаря! Kiss Толкова са сладки ! Heart Да не вземе и това куче да си осинови, очевидно е, че то иска да си тръгне с него, душичката ни сладка и животните го усещат! Heart
Благодаря ти за всичко споделено! Kiss Много ми хареса написаното от жената! Тези пък с техните опасни породи ... та нали Марс и Генч са от тази именно порода Staff, а са толкова милички, аз гледах каракачанка, която беше най-милото същество, кучето е такова, каквото го възпиташ, също както децата, как не разбират ... Ако го научиш да е злобно, такова ще е!
Ммм ... Онур Туна става, ама не съвсем, заради това не се сетих за него Smile На ръст е идеален, но има един проблем за мен - в едни моменти ми е хубав, дори много, а в други ми е направо страшен, много особено лице , очи и поглед има за мен Thinking
Сценария на ОГМ ще е страхотен, както всички до сега, не се съмнявам. Той само Киво да поиска да изиграе този герой Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 144
Точно Фенче и аз това усетих ,че кучето желае да му се отвори клетката и да се сгуши в Киво ,но чувствата са взаимни в погледа на Киво чета това де да мога да те взема и тн...
Кой знае може и да го вземе...
Елчинка е загубила делото срещу предната си мениджърка има кампания от феновете,че са до нея и попадна в трендинга веднага.Колко долни и коварни мениджъри има само...
Онур нали снима Махкюм и доста добре върви последно минаха Момичето. Но той няма празно като се замисля...
Чакаме нов проект от Киво аз чакам всички любимци,но първо им желая да се пазят и да са здрави,че положението е повече от страшно...

# 145
Диди Hug да, добре се вижда колко много искаше да се отърка в Къванч кучо и че и на него му се иска да го погали без мрежата ... много сладко видео е споделила Башачето и е написала Ашк, точно това е! Heart Няма да се учудя и ако си го вземе. Но, не може да приюти всички, за съжаление Worried
На Онур след Чудо Доктор му потръгна много, да. Жалко за Елчинка, нали уж бяха закрили делото , дето се точи сигурно 5 години ... дано обжалва и спечели! Аз освен Къванч не чакам никого, та ми е лесно, обаче тези от Нетфликс нещо ми правят напук Laughing
Ама вярно е, че често го ремонтират и преобличат нашия Stuck Out Tongue Closed Eyes
Цитат
World famous ⭐️ Madame Tussauds Wax Museum- Istanbul⭐️ opened it’s doors on November 28, 2016. Kivanç’s wax figure gets so much attention it’s already had to be tweaked several times!😆🥳💛
Световноизвестният ⭐️ Музей на восъчните фигури на Мадам Тюсо – Истанбул⭐️ отвори врати на 28 ноември 2016 г. Восъчната фигура на Киванч привлича толкова много внимание, че вече трябваше да бъде променяна няколко пъти!😆🥳💛

# 146
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Къванч ме разчувствува с тази красавица.
Сега разбирам тъжния му поглед на предишната снимка.
И от подстрижката не е останало нищо.
Благодаря ви за споделеното, разясненията и преводите!!!
Айре, е мъка е с телефона, но пък изображенията са кристални.
За Краля идеята в книгата не ми харесва.
Сценарият не съм чела, та спирам да го мисля на този етап.
Продължавам да мрънкам за Арман и Юсуф.
Мръъъъъъъън
 За утешение - стари кивчета >>>

Лекинка!!!

# 147
Благодаря ви за споделеното Hearts, утре ще пиша....
Heart

#KivancTatlitug & #BasakDizerTatlituğ днес с Ахмет Арас (кмета на Бодрум) и собствениците на „Başka Bir Hayat Diliyorum“ (организация на гражданското общество, предназначена да защитава и подкрепя неотменните права на опитомените и диви животни) в кметството на Бодрум.

Пепи, гледаш ли Домът?
лека вечер! Nature Fireworks

# 148
Диве Kissing Heart благодаря за прекрасните кивчета, уникални са ! Kiss И мен ме разчувства патрона днес на това видео. За това го обичат толкова хора този прелестен мъж, той е личност с огромно сърце и чиста душа, нещо рядко срещано за съжаление в днешно време. Тук направо ми се свива сърцето за него, изглежда съкрушен, че го оставя ...

Айре Heart Eyes Kiss
Лекинка с тези две чудесни човешки същества Kissing Heart

# 149
Привет, момичета и лека да ви е нощта 🤗🤗🤗

Прочетох следния коментар, с който много съм съгласна: "Къванч кара всички да се влюбят в него" Това е той, това са те ♥️ Къванч и Башак.
Разчуствах се и заради нашия любимец 😥
А имайки предвид и положението на Башак, положението с ковид,  тези техни действия придобиват още по голяма стойност.
Живи и здрави да са и да продължават да бъдат пример и вдъхновение за много хора.

Айре, да гледам Домът.. И това, което видях до сега потвърждава   факта, че от OMG  само взимат идеята от книгите на тази психоложка.  За Зейнеп четох в книгата"Момиче на прозореца" там имаше две или три глави и нейната история, но ми се струва, че само е взета идеята, а всичко друго е от сценаристите. За Онур Туна .....ами има всички характеристики на хубав мъж, черна коса , сини очи, но някак ми е много студено излъчването му. Разбира се всичко е въпрос на вкус, но лично за мен не е моя човек.
Айре, чакам да почнеш да мрънкаш и за сериала, не само за снимки и видео, казах ти, че звездите те чуват в момента.
Лека 🤗🤗🤗

Общи условия

Активация на акаунт