благодаря ти за всичко споделено! 
Из инстаграм 1murad.salahli.
2019 год. На церемонии награждения 24. Altın Objektif Ödül Törenini

Оф, нищо ново няма ...
благодаря ти за всичко споделено! 

много е готин ашкъма, нали ? Заради това я споделих, нищо друго не намерих, освен, че в класацията на IMDB днес Киво е на 13 позиция.
Джесур е невероятен, и на мен отново ми се гледа.
много благодаря за милите ти думи, но заслугата е изцяло на Айрето, аз единствено помагам с преводи и редовно присъствие
Няма как да знаеш и сравниш, след като не си чела други теми, освен погрешната тема в началото
Но, се радвам, че ти харесва и се чувстваш добре при нас, това ми е много ценно и ти благодаря, че си с нас! 
благодаря ти! 

Една обезоръжаваща усмивка за вас!
много ти благодаря, оценявам го!
Последната снимка ме съмнява, че е фотошоп 
Много се радвам, че се оправяш!
/, даде му инструкции по телефона и не го допусна в кабинета си без да и представи отрицателен тест от лаборатория
Защо ЛЛ не беше толкова загрижена за мен, когато с години всеки месец давах луди пари за изследвания, защото здр. каса не покривала точно тези скъпи изследвания, пък и за другите все нямаше направления за мен ... Не зная дали съм права, но според мен с тези локдауни и т.н ваксини единствено само удължиха този ужас, появяват се непрекъснато всевъзможни мутации, които може би нямаше да има, щеше да премине през всички и който оцелее, и до сега всичко да беше приключило, а сега не му се вижда края ... Видно е, че никоя от мерките не решават проблема 
Пожелавам ви страхотен ден! 

Пепи
благодаря ви за споделеното!
Айрето
днес е без комп, за това не пише. Пепи, заповядай!
Хем ми се иска, хем не ми стиска, страх ме е да не ме накара да го намразя, а той ще ме накара, сигурна съм!
Да видим! 
разсмя ме
Ама наистина вече прекаляват с търпението ни, мръъън!
Как не те мързи да пишеш ? 

е, нали ме помоли да го преведа, как ще ме мързи!
Пък и на мен също ми е интересно
Малко късно видях, извинявай, а и докато намеря групата и превода се забавих още, а и бая дългичко се оказа, подругата наистина е направила доста подробен преразказ. Че ще е предизвикателство за Къванч тази роля така е, че няма да е като в книгата съм сигурна, и все пак май не ми се гледа Киво в някакво подобие на Седат, пък нищо, че Кенан поне ще е бая по-красив
Да не слагаме тигана предварително, каквото стане, но наистина не виждам кой друг би могъл да влезе в този образ, все едно е описала Къванч Гюлсерен. А дори и да не отговаря чак толкова на описанието, не виждам някой от поне малко доближаващите се до него актьори / а те са много малко / да се справят толкова добре с тази сложна роля
Надявам се, че този образ го е заинтригувал все пак, независимо от това дали искам да го видя в подобна роля. Някои от подругите пишат, че вече сме го виждали в ролята на подлец, изобщо не съм съгласна, не сме! 

Едно кафенце и от мен.

Препоръчани теми