Къванч Татлъту 💙 - минали и бъдещи проекти, партньори - 100

• 33 884
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
.

Еее, може да сме доволни и спокойни - на Башак й личи прилично!

https://cdn.bg-mamma.com/eYPl/3priy.gif

Поли, честит рожден ден, мила!

Остани си все така одухотворена и с чувство за хумор! И с много здраве!
Вие с детето за малко на една и съща дата да празнувате. Smile И моята дъщеря с голямата ми внучка са само с четири дни разлика  в датите!

Момичета, оставете си малко вълнения за времето, когато почнат прожекциите! Че сега от зор и притеснения кога, как ще почне, защо не почва... и т.н. да не прегорим! /Майтап, разбира се./

Явно не ми се качва гифчето с Башак. Но пропуснах да благодаря на Айра за отговора, който получих за Румса. Жалко, че не се е развил. На Дива да изкажа възхищението от новия начин на правене на гифчета - много е атрактивен!

А на всички ви да пожелая приятни събота и неделя!

Последна редакция: сб, 08 яну 2022, 15:22 от ORS/KRISI

# 106
Ето го

Много сериозен 🤗😜

# 107
  • AMS

Мили, дружки, привет!!!
Все забравям да напиша, че напоследък ми се струва,
че самите Къванч и Берен, въпреки големия успех на ЗП,
още не са на етап отново заедно да са в проект.
Не е толкова важно, но се чудя,
дали имат предложения, не от фенове, а от продуценти.

Благодаря ви за споделеното!!!
Поли, здраве, късмет и много щастливи моменти!!!

Е, новата снимка с новата прическа в инстаграма на Къванч,
за мен е знак за нещо ново - нов проект, нов сезон, ...
Много сериозен поглед има, за да си мисля, че ей така се е фотнал.
Иска нещо да каже и с погледа и с подстрижката.
Тази прическа съм сигурна, че не е на неговия Терзи.
Поне да беше написал една буква, ама ...
Мръъъъъъъъъъън!!!

Радвам се, че Башак е активна.

Лека вечер!!!

Последна редакция: сб, 08 яну 2022, 23:24 от * Diva *

# 108
Момичета, много ви благодаря за пожеланията и хубавите думи за мен и за детенцето ми! Аз ви пожелавам здраве и много добро настроение! Трогнахте ме!
Не мога да повярвам като гледам цифричките на тортата, май е вярно, че времето тече неусетно!
Ще се включа по- късно отново!

# 109
Мили дружки, благодаря ви за споделеното! Kiss
Ехааа, явно мрънкането помага, КБТ са ни зарадвали и днес, супер! Много е сладка Башак с коремчето, а нашия нещо тъжно гледа, но пък е готин! Two Hearts
Интересно какво ли пише, чета нещо за дънки, корем, МАВИ - дали не показва Башак дънки на МАВИ за бременни ? Thinking

Диве Kiss

Добро утро! Hug

Да, горе - долу съм разбрала написаното от Башак Smile
Цитат
Обновление в инстаграм в сторис Башак🤰
Перевод первого видео:Куртка over-size от владельца команды oversize Конечно это было только возможно✨
Перевод второго видео:Брюшная часть этих джинсов  не думайте, что она закрыта.  Мави🤍джинсы для беременных

Превод на първото видео: Яке over-size от собственика на екипа over-size. Разбира се, само това беше възможно.
Превод на второто видео: Коремната част на тези дънки не мислете, че е затворена. Мави - джинси за бременни жени
Хубава неделя! Hug

Последна редакция: нд, 09 яну 2022, 09:32 от queen_fenka

# 110
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Ех, Фени, имах желание да те покрия, но ти пак си ни изпреварила 🥰☕
Ето едно кафенце и от мен

Башак наистина изглежда много добре и най-важното има настроение. Коремчето вече съвсем си личи. Но както писа и Поли, това което най-много ми харесва е, че снимките, които за сега се качват са от тях, а не папарашки.
Диве, съгласна съм с теб, че като че ли Къванч ни дава някакви сигнали, но може би след време ще разберем за какво става въпрос. За това дали са готови Къванч и Берен да играят отново заедно ме накара да се замисля, особено след изявлението на Берен, че е положила много усилия да избяга от образа на Бихтер. Може би си права. Един общ проект неминуемо ще доведе до връщане към образите на Бихтер и Бехлюл, но пък в същото време това е огромно предизвикателство за един артист, та ще видим как ще се развият нещата.
Айре, а на теб специално искам да ти благодаря за първата страница на темата ни. Вчера случайно видях такава в друга група, после погледнах и други...ами всеки с вкуса си, но лично на мен това, което ти правиш е много специално и както казва и Дива, Къванч заслужава и темата за него да е на неговата висота, нищо, че може би никога няма да я види. Но сега правейки сравнение оценявам усилията, старанието и любовта, които си вложила, за да я има темата в този вид.😍😍😍
Хубава неделя ви желая 🤗🤗🤗

# 111
Момичета, хубава неделя!! CoffeeFlowers Cherry Blossom

Пепи Hug, благодаря ти Kiss темата, както и този, за който е посветена ги обичам и са ми специални Heart. е има още какво да се желае-най-вече свързано с преводи.
донесла си новата снимка от ИГ на Киво-ама много сериозен, може би изморен....
американките разсъждават какво го е подтикнало да постне точно тази снимка.
Фенче Kissing Heart
Цитат
Да, горе - долу съм разбрала написаното от Башак Smile
ами браво на теб!! Wink
супер много се зарадвах на тия видеа Heartpulse
ти изгледа ли Клуб, последната серия била много тежка.
Орси Hug

Цитат
Момичета, оставете си малко вълнения за времето, когато почнат прожекциите! Че сега от зор и притеснения кога, как ще почне, защо не почва... и т.н. да не прегорим! /Майтап, разбира се./

Hands Plus1Wink
а за заведението на Башак, не мисля, че е жалко. пробвали са, видяли са , че тая дейност не е за тях и са продължили с това, в което са професионалистки.
Диве Hug
Цитат
Не е толкова важно, но се чудя,
дали имат предложения, не от фенове, а от продуценти.
може на Гювенатам да му хрумват такива идеи, но трябва да се появи подходящ сценарий, аз съм много ЗА-филм.
Цитат
Тази прическа съм сигурна, че не е на неговия Терзи.
хм...той едва ли ходи на друго място за подстригване.

Поли Heart Exl

от един арабски фен, който е написал Най-високата пирамида в турската драма и нейната първа легенда Heart
https://twitter.com/kiiivo/status/1479546599411957764

и това от мен..........

Последна редакция: нд, 09 яну 2022, 13:08 от Airra

# 112
  • Плевен / София
Айра, направо ми бръкна в сърцето с тази снимка...
Скрит текст:
Аз от три дена съм с хрема и отрицателен тест за КОВИД...Дано така си остана...
Спокойна неделя на всички момичета в темата ....И най важното бъдете здрави...

# 113
Гости Hug
Скрит текст:
дано не е Ковид, а настинка!

лека вечер Hug

# 114
Приятна неделна вечер, момичета! Flowers Hibiscus

Благодаря ви за всичко споделено. Heart Exl Много е хубаво, че не ни забравят. На последната снимка Къванч е сериозен, но може да е от лошото време, да не мислим нещо по-сериозно.

Поли, да си здрава и щастлива. Честит празник!

Гости, стискам палци да си остане така.

# 115
Привет, дружки! Hug
Пепи Heart Eyes бързах да пиша сутринта, че днес отново цял ден не бях вкъщи, ходихме при татко, после се събрахме за последно всички заедно, че племенницата си заминава в сряда рано сутринта и щях да успея да пиша едва сега. Много ти благодаря и аз за хубавите думи към Айрето Heart EyesKiss Вярно е, много труд и любов са вложени в къщичката ни, и то най - много от нея, добре е, че ни намери и тя на времето в темата за Север Юг, от тогава никога не ме остави сама и от дълги години се грижи да е все по - прекрасна Heart Това е темата в този подфорум, в която човек може да прочете възможно всички известни факти за любимия актьор, също и доста интервюта, събирани и превеждани през годините, а най-важното - може лесно да се намерят и гледат абсолютно  всичките му проекти с превод .Нямам представа как е по другите теми, рядко се разхождам из някои от тях, но едва ли има много, в които да е събрано всичко. Къванч за съжаление никога няма да я види, но за него си заслужава труда. Не зная дали ни подготвя за нещо, ама да видим Thinking
Айре Heart Eyes благодаря ти за споделеното, много съм съгласна с този арабски фен! Kiss И аз много се зарадвах на видеата от Башак! Heart Е, голямо браво, как пък за толкова години не го научих този език поне малко Stuck Out Tongue Closed Eyes Джинс, гьобек, МАВИ - само това разбрах и по пътя на логиката сглобих нещо Stuck Out Tongue Winking Eye Благодаря ти и за красотата, която си направила! Hands Clap Изгледах 7 серия на Клуб и започнах 8 снощи, но заспах Smile Сега мога да си спя до когато си поискам сутрин, а аз се будя в 5. 30, 6.30 - 7.00ч. най-късно, явно навиците дълго се запазват Stuck Out Tongue Closed Eyes
Гости Hug нека така да си остане! Hands Pray Бързо оздравяване от настинката! Kiss
Ох, и на мен ми бръкна в сърцето този гиф с Мехмет, много си го обичам и него, първата ми любов е той! Heart
Снеже Hug Kiss

Лека вечер! Hug

# 116
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за написаното!!!

Бързо оздравяване и възстановяване на болните!!!
Скрит текст:
Няма да пиша "Пазете се", защото не знам как да стане.
Гледам повече сериали, не излизам, не пътувам, и се размотавам из форума.
На личната докторка ѝ писна от мен и при нея вече не ходя.

В тт видях един колаж на фенка на Къванч,
която изсъхнала от чакане на новини за проектите по Нетфликс.
Доста е отслабнала и на нищо не прилича, ...
Добре, че намерих други образи на Къванч да се забавлявам с тях.

# 117
Добро утро в понеделник, дружки! 😍
Днес кафето е от мен, да ви е сладко. ☕

Благодаря на всички за споделеното! 🙏
Поли,
Бъди здрава, честита и щастлива! 🍀❤
Моят рожден ден също наближава и ми много специален, заради това, че в мен расте едно малко чудо.

Гости,
Бързо оздравяване! 🍀 Надяваме се да не е Ковид.🙏

Башак е в чудесна форма, пупу. Рекламира точно дънки за бременни. Аз така и не съм си взела още, не ми харесват. Ама така като гледам как коремчето почна да расте, ще ми се наложи. 😂

Новото селфи на Къванч на мен пък много ми харесва. Не търся никакво послание. С нова визия е, не знаем дали има определена причина за нея, освен неговия вкус, но явно се харесва и е решил да я сподели. Различен и готин, доста привлекателен дори. 😎 Оня ден по случайност така се изказах за Левандовски, когато играеха, и ММ ме удостои с доста тегав поглед. 😂😂😂

Пепи 😍,
Айрето наистина офромя темите много добре, нито кичозно, нито семпло. И най - важното е, че на първата страничка можем да намерим страшно много информация за Къванч. 😊
А последният ти колаж, Айре 😍, е много готин. Дошла ти е музата, браво.

Фенче 😍,
Много ги обичам големите семейните сбирки. Става такава голяма какафония, но няма нищо по- хубаво от това. Нека да сме здрави ние и нашите близки и да имаме много такива моменти. 🙏

Според мен, Къванч и Берен са готови отново да си партнират. Доста време мина от ЗП. Може да им се получи, може и да не се, но ако не пробват, няма как да разберем.

Време е да ви оставям. Сестра ми ми е на гости за няколко дни.
Щастлива седмица! 😘

# 118
Привет, дружки! Hug

Диве Kissing Heart благодаря за красотите! Kiss
особено любимо ми е това гифче Two Hearts

А дано до края на месеца получим някакви новини вече от Нетфликс, бактън! Не съм изсъхнала още Stuck Out Tongue Closed Eyes но, наистина ми омръзна ужасно вече това безкрайно чакане... Колко време стана,  откакто не сме го виждали на екран ? Повече от две години! Е, пак добре, че поне го зърнахме, макар и за секунди в края на "В нощта". Не зная какво става, но дано наистина вече ни зарадват, крайно време е! Frowning1

Хубав ден и успешна нова седмица! Hug
Иренце Heart Eyes благодаря за кафенцето и споделеното! Kiss Така като те гледам на скорошните ти снимки, няма да имаш нужда и ти от дрехи за бременни.
Скрит текст:
Аз си ходех до 9-тия месец с едни дънки, които ми бяха широки, когато ми ги купи ММ и много се ядосвах, когато не можех да ги закопчавам вече, но с ластик на илика си ги носих до края. Отгоре един по-широк пуловер и готово!Тогава още нямаше такива екстри, продаваха се само грозни рокли за бременни Smile А една приятелка все ми се караше за тях, притискала съм била бебето, а на мен корема ми беше като на Башак в момента, е, нищо му нямаше Stuck Out Tongue Closed Eyes За това пък, малкия след година ми го върна тъпкано, в 3- тия месец ми беше по-голям корема, отколкото първия път в 9 -тия, да не казвам какво чудо бях на края, все ме беше страх, че ще са две, а докторката не е разбрала, пък ММ искаше да ме снима за рекорд на Гинес Smile
Цитат
С нова визия е, не знаем дали има определена причина за нея, освен неговия вкус, но явно се харесва и е решил да я сподели. Различен и готин, доста привлекателен дори. 😎
И на мен си ми харесва Киво с прическата на Кузей Kissing Heart

Последна редакция: пн, 10 яну 2022, 11:23 от queen_fenka

# 119
Привет Hug
една усмивка за добро настроение....

Иренце Kissing Heart, радвам се, че си наминала първа с кафе Blush с интерес те прочетох.
пожелавам ти спокойни и безпроблемни дни!
Фенче Kissing Heart благодаря, мила
да сме живи и здрави, ще си поддържаме темата за прекрасния ни любимец Heart
разсмя ме със спойлера Wink
а не ми е ден днес Sad
Скрит текст:
пак си имам тревоги за скъп човек....
Диве Hug
снощи заедно с КТfans писахме в ТТ-с въпрос към НФтур. и ОГМ-за проектите на Къванч....ще се изненадам обаче ако реагират с нещо.
Снеже Hug

чакащите Wink
Скрит текст:

Здрава и позитивна седмица!! Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: пн, 10 яну 2022, 15:07 от Airra

Общи условия

Активация на акаунт