Къванч Татлъту 💙 - минали и бъдещи проекти, партньори - 100

• 33 863
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
Лелее, каква хубава изненада сме имали днес! Айре Heart Eyes благодаря за мрънкането, прекрасен е! Heart Ама досущ като прическата на Кузей е докарал Stuck Out Tongue Closed Eyes но е много сладък!

И много щастлив! Страшно сладка снимка, обичам ги тези четиримата!

Знаех си, че на Башак няма да и личи много коремчето поне до 7 - мия месец. Много е хубава! Kissing Heart

Поли Kissing Heart Да ви е живо и здраво синчето и много да ви радва! Heart
А това е за мама! Kiss
Еха, той голям мъж вече, на цели две! Много хора ги мислят още за бебета, а те са вече завършени човечета. И точно сега е времето да го научиш на всичко, което искаш, в тази възраст са буквално като попивателни, обожавам ги именно между 2 и 4 г., най-са ми интересни в този период, докато са още много чисти душички! Heart
Знаех си, че ще харесаш много Кузей, също и сериала, затова с Айрето Heart Eyes те навивахме на времето да го гледаш. Благодаря за споделеното! Kiss Майка и на Зейнеп беше същата въздухарка като дъщеря си, мислеха, че са нещо повече от другите. Как ще и хареса Кузей, тя и дъщеря и се опитваше да го променя по свой вкус, но не и се получи.
Hands Plus1
Цитат
Мисля, че по някакъв тънък нюанс на вроденото достойнство си приличат с Джемре.
Сега след РД на Джемре става още по-интересно! Направо ти завиждам , че го гледаш за първи път Smile
А Киво си е готин всякак, винаги съм го твърдяла, и няма прическа, дреха или цвят, които да не му отиват, красиво си ни е момчето, това е.
Терзи Kissing Heart Гости Kissing Heart благодаря ви! Kiss

# 91
  • Plovdiv, Bulgaria
Привет, момичета!
Благодаря за споделеното! 🌸🌸🌸

Прекрасна изненада!
Много хубава енергия струи от снимките.
Присетих се за цитатът
"Душата не иска нито чай, нито кафе. Душата иска разговор. Кафето е само повод."

Доволна съм особено, че са споделени, а не папарашки.
Да им се сбъднат всички хубави пожелания, които придружават снимките; да ги съпровожда хубавото настроение през цялата година; още безброй щастливи мигове да споделят,да им пожелая и аз. 🧿🧿🧿

Честит празник на празнуващите днес!

Поли, честит празник!

Здрав да е рожденикът, добри хора да среща по пътя си!Накъдето и да води той, хората са важни!

Хубава вечер на всички ви желая! 💖

# 92
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Поли, голямо да порасне детенце, да е здраво и да те радва!!!
Благодаря за споделеното и за мрънкането!!!
Много хубава изненада с кафето.
Случайно вчера се сетих да направя за днес.
Сега може и да не е време за кафе,
но пък винаги е време за Къванч  и компания >>>

Лека вечер!!!

Последна редакция: чт, 06 яну 2022, 20:08 от * Diva *

# 93
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Еха, темата е отново празнична 😀
Поли, честит празник ♥️♥️♥️
Желая ви здраве и много поводи за радост на цялото семейство 💐🍀🥂

Айре, продължавай да мрънкаш , дано тези от Нетфликс те чуят вече.
Снимките и видеото са супер. Али, бих добавила освен топлина и светлина струи от снимките.
И Къванч, и Башак изглежда прекрасно. Той се  подмладява, тя се разхубавява. 
Само се чудя с каква коса ще бъде във втория сезон на Якамоз? То малко като рибата и тигана, но колко и бързо да му расте косата едва ли ще бъде като в първата част.
Хубава вечер, момичета 🤗🤗🤗
Поли, отново честит празник 💐

# 94
Добро утро, дружки! Hug
Честит Ивановден! Здраве за всички, които имат имен ден днес! Flowers Four Leaf Clover

Алинка Heart Eyes Диве Kissing Heart Пепи Heart Eyes благодаря ви за споделеното! Kiss
Алинка Heart Eyes много вярно , благодаря! Kiss
Цитат
"Душата не иска нито чай, нито кафе. Душата иска разговор. Кафето е само повод."
Диве Kissing Heart страхотни кафенца си ни спретнала, благодаря! Kiss
Пепи Heart Eyes Давай да мрънкаме и ние, та Нетфликс най-после да се размърдат Smile Колкото до превода на Якамоз, де да беше толкова лесно, както си мислиш. Но, да се надяваме, че ще намерим решение, той само да излезе. А косата на Арман е ясно, че ще бъде къса втория сезон, освен ако не го снима след 1, 2 години Stuck Out Tongue Closed Eyes На мен обаче ми е интересно по каква причина се е подстригал чак толкова късо и още повече, че явно я поддържа такава, до сега трябваше да е попораснала вече поне малко, снимките са от 23. 12. 2021г.  Thinking Изключвам обаче фенските мераци за продължението на КГ Laughing
Но, наистина Кузей сякаш се завърна, всички това пишат Smile

Да си припомним тези снимки от същото кафе на Къванч Касабалъ

Иска ми се да изгледам продължението на Клуб , което е излъчено снощи, някой може ли да помогне с линк ? Hands Pray
Хубав ден ви пожелавам! Hug

Последна редакция: пт, 07 яну 2022, 10:06 от queen_fenka

# 95
Хубав петък!!
Благодаря ви за споделеното!! Two Hearts
 Пепи Kissing Heart Алинка Kissing Heart
Цитат
затова слагам всяка сутрин кафе, да ви приканя на раздумка Grinning
Диве Hug супер са Hands Ok Hand
Поли Hug как беше празника? Blush
на РД на Джемре, Кузей й подарява един от символите на сериала, колието с компаса Heart който сочи винаги на север.
Фенче Kissing Heart
да, всъщност снимките, които споделиха вчера са от преди нова година.
разпознаха ги по дрехите,,,,,

но това няма никакво значение, важното, че зарадваха феновете с техни лични моменти.
а Къванч предполагам вече е с малко по-дълга коса Wink
с каква прическа ще е във 2 сезон на Якамоза, не ме вълнува особено, много по-интересно ми е какво представлява самия сериал.

Клуб са го качили в турк.ру
https://turkru.tv/new4/
https://turkru.tv/klub-7-seriya1.html

Момичето на прозореца #момичетонапрозореца
26 епизод бг. субтитри.
И тук 👉🏻https://disk.yandex.ru/d/OD0UTxgvTHHPug
И в групата 👉🏻Любими сериали с превод ®
https://vk.com/club113691288
https://www.evropabgonline.com/momicheto_2021

.......................
и ново от Мави Heart Eyes

Последна редакция: пт, 07 яну 2022, 14:57 от Airra

# 96
Момичета, привет! 😍

За много години!
Пожелавам за всички нас година, изпълнена със много, много здраве и  щастливи мигове. 🙏🍀🙏
Разбира се, Къванч да има нови проекти, които да обсъждаме. 😊
А че това ще е най- специалната година за Къванч и Башак, то се знае, и за мен също.

Не започна добре годината ми, но здраве да е. Няма да ви обяснявам как ми бръмна главата тези дни, заради това, че някой не си е свършил добре работата и горчивата попара ще я сърбам аз. За жалост само в България може да се случи това, както и да е.

Поли,
Да ти бъде здрав и много щастлив синчето! 💙

Фенче 😍,
На Башак ще й проличи след средата. Тя е слабичка и скоро няма да видим коремче.

Айре 😍,
Бързо си разбрала от кога са новите снимки, нямаш равна.
Много ме зарадваха, когато ги видях. Не очаквах да споделят толкова много снимки с нас, но защо не. Пък и това е един вид подкрепа за Къванч и Седеф. 😊

А Мави си имат запас, огромен, и е хубаво, когато споделят по нещо новичко.

Аз вече не гадая кога ще се появи Якамоз-ът. Честно казано, вече мисля за колички, за дрешки, за шишета и всичко, свързано с новороденото. 😂 Дано пуснат сериите преди да съм родила, за да имам време да гледам, че после ще е по- тегаво. 🙄

При комшиите голям бум със заразени, същото е и при нас - всеки познат кашля, киха, подсмърча. Но напълно нормално, миналия месец си позволихме доста сбирки, мерките почти не се спазваха и резултатът е на лице. Simple Smile
Дано бързо да отмине тази вълна. 🙏

Да не ме забравите, ей.
Чета ви редовно, но настроението ми е толкова променливо,че понякога не мога да се позная.🤯

Хубав да ви е денят, а уикендът още по-хубав! 😘

# 97
.

Здравейте, момичета!

Много хубавини вчера! Снимки, видео, рожден ден, Ирка наминала...

Айри, благодарим ти, мила, че си винаги готова на поста си и веднага улавяш известията още във въздуха!
Освен нашите хора, включително и с-во Касабалъ много ми хареса и кафенето им! А  какво ли става със заведението на Башак?!  Може и нещо да сте писали, но нямам спомен. По-скоро си спомням за подобно и в Бодрум и повече нищо не се писа, нито снима...Worried

Поли, малко на патерица да е честит рожденият ден на детето! Да расте щастливо и здраво дете, да стане Мъж и да е с късмет!

Ирка, не се стряскай от емоционалните си състояния. Ще минат, знаеш. Очаква те година пълна с прекрасни събития!  Бъди здрава и щастлива!

На всички прегръдка и "довиждане"!

# 98
Айре Heart Eyes благодаря, мило! Kiss Сега ще си ги изгледам! Hands Plus1
Е, много ясно Hands Plus1
Цитат
с каква прическа ще е във 2 сезон на Якамоза, не ме вълнува особено, много по-интересно ми е какво представлява самия сериал.
Сигурна съм, че ще ми хареса, ако поне малко сценария наподобява на този във "В нощта", би трябвало, щом му е спин - оф, дори се надявам да е още по-интригуващ, за теб обаче не зная Thinking
А, за косата на Киво не се притеснявам изобщо, харесва ми много и така, просто ми стана любопитно защо е подстриган толкова късо, дали има връзка с работата или просто така е решил да си я носи след многото време с  дългата коса, но надали ще разбера Smile
МАВИ от време на време ни радват с по някоя снимка, много е готин, но пак с този син фон, чиято цел така и не разбрахме Smile

Много хубаво пожелание от Башак! Hands Plus1 И на мен би ми се искало хората да станат по-съзнателни и милосърдни, дано се случи някой ден.
Цитат
💓Пожелание на 2022 год от Башак Дизер, которая ждет ребенка.
Отвечая на вопрос о своих пожеланиях на 2022 год, Башак Дизер Татлытуг поделилась следующим сообщением: «У меня гораздо больше надежд, на 2022 год."
С этого момента люди стали более сознательными. Я верю, что мы примем тот факт, что в этом мире живут не только люди, и мы будем относиться к животным, природе и всем живым существам более уважительно и этично. Это означает все стихийные бедствия, голод, изменение климата, загрязнение окружающей среды и эпидемии мы сможем предотвратить. «Мое желание — более энергичный, более мирный и дружелюбный мир со всеми живыми существами».

Источник: haberyildizi.com
Перевод: https://vk.com/club195524900

Пожелание за 2022 г. от Башак Дизер, която чака дете.
Попитана за желанията й за 2022 г., Башак Дизер Татлъту сподели следното послание:
„Имам много повече надежди за 2022 г.“.
В момента сякаш хората станаха по-съзнателни. Аз вярвам, че ние ще приемем факта, че на този свят живеят не само хора, и ще започнем да се отнасяме по-уважително и етично към животните, природата и към всички живи същества. Това означава, че всички природни бедствия, гладът, измененията на климата, замърсяването на окръжаващата ни среда и епидемиите, ние хората бихме  могли да предотвратим. „Желанието ми е за по - енергичен, по - спокоен и приятелски свят с всички живи същества.

Хазал отново се е заразила, този път и Фико, само Али Атай не е заразен, за сега. Дано го изкарат леко и двамата! Феновете се опасяват, че премиерата на филма и с Онур Туна " Какво ще ми се получи ? " няма да има, не вярват, че може да е без нейното участие, а иначе филмът ще бъде пуснат в кината на 14.01.
Ето, заради това не смея много да се надявам на гала за нашия сериал, но дано този път пък извадим късмет! Hands Pray
Иренце Heart Eyes радвам се, че писа!  За много години, мила, дано хубавите ти пожелания да ни стигнат всички! Kiss
Съжалявам, че годината за теб е тръгнала с неприятности, но нали знаеш, и това ще мине и всичко ще ти е хубаво през останалото време, очакват те много щастливи и незабравими мигове! Разбира се, че сега имаш да мислиш за толкова неща, не бой се, няма шанс да те забравим Heart
Е, само това остава, да не пуснат Подводницата до раждането ти Stuck Out Tongue Closed Eyes
Скрит текст:
Ти сега в кой месец си ? Навсякъде се пише, че Башак е 4-ти месец, а все си мисля, че трябва вече да е малко повече, нали ноември беше 3, 5 ? Та, заради това те питам, каза, че я водиш някъде с месец Kissing Heart А променливото настроение е нормално, хормоните не прощават Smile Само да си здрава, и това ще мине, още малко! При мен нямаше чак такова бушуване на хормони, поне не помня да съм била различна от обикновено, но когато се разболях от уж хашимото, а в края на краищата се оказа, че е  базедова болест, бях ужасно раздразнителна на моменти, че едва се владеех и само им повтарях на моите мъже вкъщи просто да не ми обръщат внимание. Пак добре, че не хвърлях чинии по ММ като една приятелка, късметлия се оказа Stuck Out Tongue Closed Eyes Добре, че всичко мина, дай боже да не се повтаря никога повече! Hands Pray
Орси Kissing Heart благодаря, джанъм за прекрасното "включване " Kiss Нямам спомен и аз какво се случва със заведението на Башак и Дениз, нищо чудно и да са го затворили покрай вируса или пък Дениз се занимава с него  Thinking
Слънчева усмивка и снимка за вас! Hug

# 99
Иренце Kissing Heart и на теб подобно, радвам се, че писа!! Съжалявам, че си имала неприятности, дано ти предстои най-вече спокойствие. Flowers Four Leaf Clover
Нормално да мислиш за най-важното събитие в живота си, а не за сериала на Киво Wink
а от кога са последните снимки, не го открих аз.
Няма опасност да те забравим джанъм, знаеш колко си ми на сърце Hearts
Орси, мерси Hug
Румса със заведението отдавна го няма, преместиха се на друго място,

и сега е само стайлинг шоурум.
а тая снимка май е от заведението им в Бодрум, което изкара 1 лято.

Фенче Kissing Heart
аз мисля, че Къванч е решил просто да се подстриже късо.
мерси за превода, къде ли го е казала Башак Thinking
Надявам се Якамоз да е по-различен и по-интересен от В нощта Hands Pray
Цитат
Ето, заради това не смея много да се надявам на гала за нашия сериал
леле къде ти отиде оптимизма?
за разлика от теб- аз съм си настроена за гала и мисля, че ще имаме късмет.
ново видео....

казват 5 месец.....

лека вечер Hug

Последна редакция: пт, 07 яну 2022, 21:36 от Airra

# 100
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Не забравям никого и благодаря на всеки, който пише!!!

Мислех днес да не пиша.
Не за друго, ами защото пак ще мрънкам.
То вярно, че на Къванч всичко и всякак му отива,
но тази прическа малко ми е необяснима.
Съвсем късо, като Бехлюл и като Халил,
повече ми допада, ако е за късото.
Сарухан беше супер. Кузей също.

Не си обясних и фона на мави,
та с едно цъкане преправих композицията.
Иначе якетата ги чаках, та даже и позакъсняха.  

За Якамоз, за Нетфликс и за Празникът на влюбените - три пъти по три =
мрън, мрън, мрън, мрън, мрън, мрън, мрън, мрън, мрън!!!

Извинете и лекинка!!!

# 101
Айре Heart Eyes благодаря за видеото! Kiss Да, и според мен е някъде към 5- ти месец вече Башачето, януари сме вече. За пожеланието и за 2022г. са дали източник в руския превод - haberyildizi.com
Ще се радвам да се окажеш права за галата! Hands Pray И за Якамоза също, много се надявам да го харесаш!
Скрит текст:
А несекващия си оптимизъм загубих в края на октомври, поне за сега това е положението Worried  

Диве Kissing Heart а така, мрънкай, виж, че има резултат Smile Както казах, прическата на Киво ми е най-малкия проблем, мнозина мърморят за нея, не само на теб не ти допада, но на мен ми е много сладък и млад с нея, все едно виждам порасналия Кузей Heart Благодаря за кивчетата! Kiss
 Лекинка! Hug Нищо не успях да гледам днес, винаги така се получава щом се зарека за нещо. Та, сега започвам Клуб, пък докъдето изкарам, със сигурност ще заспя по средата Smile

Добро утро! Hug

Днес отново си имаме празник в къщичката ни!
Поли Kissing Heart Честита да си, мила! Много да си здрава, щастлива и успешна!

Хубава събота, дружки! Hug

Последна редакция: сб, 08 яну 2022, 09:02 от queen_fenka

# 102
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Поли, честит рожден ден 💐🥂💐
Пожелавам ти здраве, много любов и мъничко късмет , за да се осъществяват всички твои желания🍀

Ирка, няма никаква опасност да те забравим😍 та нали очакваме най- хубавите моменти тази година .Живи и здрави да сте , най-хубавото предстои. Не им се притеснявай на хормоните, сега е момента всички да се съобразяват с теб, така че се наслаждавай на тези месеци и не го мисли много.
А Башак изглежда прекрасно и вече леко почва да и личи, но тя е с доста спортна натура и това е нормално. Аз като забременях първия път, бях 42 кг  и ми прилича чак към 7 месец, но пък родих бебе гигант 😂. Само здраве да е, всичко ще си дойде по реда.
За прическата на Къванч си мисля, че е свързана с бъдещи снимки. Дори си мисля, че той винаги се подстригва по определен начин заради бъдещите проекти. Сигурно никога не бих мислела по подобен начин ако преди години една колежка не ми беше казала, че сина й щял да се подстригва точно 23 дни преди абитуриентски бал, защото сметнал, че точно тогава косата му стои най- добре. Та във тази връзка си мисля, че ако има бъдещ проект най-вероятно чрез различни компютърни програми е лесно да се постигне определен ефект като се подстриже по определен начин. Много добре си спомням, че след Сблъсък също косата му стана отново много къса, но порасна по определен начин, различен например от времето на Джесур.
Диве, присъединявам се към твойто мрънкане.
За февруари няма представен още никакъв турски сериал, а дано да е нашия, че доста има заснети вече. Ето, този месец представиха втората част на Клуб, имаше реклама и на някакъв турски филм, да видим февруари какво ще изберат.
А тези сини снимки на Мави вече ги коментирахме, дано малко променят при представянето на бъдещите якета.
Оставям ви за сега, че ме чака моя клуб 😜
Хубава събота ви желая 🤗🤗🤗

# 103
Хубава събота!!  Hug

Поли Hug, честита да си скъпа, много здраве, щастие и сбъднати желания!! Heart Exl
Радвам се, че си част от нашата компания!
Пепи Hug има логика в разсъжденията ти за прическата...
така беше Къванч/Кадир в началото....

Диве, мерси за красотите, които носиш, разсмя ме с това мрън, мрън....... Grinning
Фенче Kissing Heart
Скрит текст:
да , разбирам те мила Worried
и мен въобще не ме вълнува прическата на Къванч/от фотоматериала от кафенето/-важното е другото да е Hands Ok HandFlowers Four Leaf Clover

от днес 🧿🧿🧿 Heart

И Мави я постнаха в ТТ, въпреки синия фон ми е много готин Heart Eyes

Последна редакция: сб, 08 яну 2022, 14:00 от Airra

# 104
Здравейте  Благодаря за всичко споделено

Поли Честит рожден ден Всичко най-хубаво желая

Общи условия

Активация на акаунт