Къванч Татлъту 💙 - минали и бъдещи проекти, партньори - 100

• 33 858
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
Пепи, честит рожден ден, мила! Бъди здрава, целеустремена и много щастлива! Постигай мечтите си с лекота и винаги бъди на висота ( както е присъщо на един истински Козирог)!

Момичета, как сте? Аз въпреки всичко намирам по малко време за Кузей, макар че не напредвам с темпото, с което би ми се искало...но стигнах до началото на историята с този странен типаж Бурак, чудя се истина ли е , че е син на Атила или Бану и Ежру хвърлят прах в очите на Гюней. Аз си мислех, че и е бил гадже на Бану и доста се изненадах, но нервните и изблици ме карат да и вярвам.
Кузей не може да става все по готин, бе, какво е това чудо...много е харизматичен, страшно вглъбен е в образа си Къванч, удоволствие е да се гледа такава игра - когато трябва сериозен до мозъка на костите, друг път ме разсмива от сърце! Дори и невинно глуповато разсеян можел да изиграе нашият човек перфектно - конкретно визирам когато отиде да разпитва съседите на съпругата на Ферхат за инцидента.
От друга страна Гюней затъва в своята алчност и пресметливост толкова много, че вече очаквам всичко от него, буквално всичко - даже и Хандан да удуши с голи ръце, ако изборът е тя или Холдинг Синанер.
Зейнеб вече даже не ми е интересна - ако някой остане да спи у нас повече от един ден, без да има причина да не се прибира вкъщи, ако си има вкъщи и си няма покана и желание от домакините да остане, този човек го задрасквам с големия хикс, защото много мразя нахалници. Ами, Зейнеб си е точно такава. Да не говорим пък колко ме дразни користната и цел да дава по едно ухо на личния живот на Джемре, та дано разбере кой с кого си ляга и кого сънува...Даже не знам какви надеждни храни между Кузей и Джемре да няма нищо, като пределно и е ясно, че има...
Освен това, развявя плаката "Кузей е мой" наляво - надясно и го вре в очите на Джмере с такова настървение, сякаш като повтори хиляда пъти тази мантра и ще вземе да стане реалност...
Както и да е, надявам се скоро да мога да се включа с по- обстоен коментар!

Последна редакция: вт, 04 яну 2022, 23:12 от Polina_

# 76
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Пепи, Здраве, Късмет и повече Щастливи мигове!!!

Благодаря на всички за споделеното!!!

Ето, че и моето мрънкане за Ямакоз раздвижи малко нещата.
Ще продължавам, защото крайно време е да се чуе нещо конкретно.
Искам по-отдалече да си припомним, да се подготвим и организираме
за представянето, каста, резюметата и гледането.  
И на мен не ми се иска за 3-дни всичко да приключи и да чета -
хареса ми, чакам следващия сезон.
Не може така да продължаваме да чакаме на Башак.
Тя си има други задачи.
А пък ако го направят почти по едно време с Празникът на влюбените,
и с годишнината от сватбата им, и с новата реклама на мави, ...
Е, тогава ...

Направи ми впечатление и още нещо.
Берен в последното си интервю казва, че "ѝ е струвало много усилия,
за да се отърве от образа на Бихтер Зиягил /Aşk-ı Memnu :
„Аз не съм Бихтер Зиягил."
Къванч преди време беше казал, че това е била най-трудната му роля
и се шегуваше, че не познава визията си като Бехлюл.
Е!?
На мен пък хич не ми беше трудно да ги гледам
не само тогава , а и след това!!!
Извинете, омитам се недовършена,
защото на два пъти ме изхвърля сайта.
Лекинка!!!

# 77
.
               Честит рожден ден, Пепи!

Диве:

"А пък ако го направят почти по едно време с Празникът на влюбените,
и с годишнината от сватбата им, и с новата реклама на мави, ..."

Май, май...натам вървят нещата. И аз допусках тази мисъл.

Поли, не се притеснявай, ако анализите ти са по-дълги. Те са много хубави и нямат нито една излишна дума.
Пък и забавни.

А Гюней не е само зъл характер. При него вече се развива и психопатия.

Лека!

# 78
Добро утро, дружки! Hug

Благодаря ви за всичко споделено! Kiss
Ани Heart Eyes Честита Нова година, мила! Бъди много здрава и щастлива! Flowers Four Leaf Clover Kissing Heart Радвам се, че писа, липсваш ми много!
Айре Heart Eyes Алинка Heart Eyes благодаря за инфото, което сте споделили, иншалах да е вярно! Hands Pray
Айре Heart Eyes да, и аз прочетох, че по Dizi канала освен на Малдивите, ДК ще се гледа и в Румъния и Сърбия и Северна Македония Hands Plus1 Благодаря за хубавия клип от Mayka! Дано да си права за галата, много ми се иска и на мен да има, нали не се съмняваш, но дано до тогава отмине поредната вълна, че ми писна вече този скапан вирус да отменя още неща с нашето момче. Почти не останаха незаразени актьори, всеки ден чета за няколко заболели. Енис, Ръза , Алперен, Ханде, Керем, сега и Ойкю и Джан ...
Знаете ли, 2016 г. когато се жениха нашите хора, имах чувството по едно време, че турските актьори са се наговорили да се женят един през друг през годината, това ми усещане отново се появи - сега пък сякаш са се наговорили да раждат по едно и също време Smile Исмаил Демирджи / Галип от Сблъсък / с жена си Ханде Сорал също очакват бебе, и тя е в 4. 5 месец.
Пепи Heart Eyes може и да познаеш, че февруари ще е нашият месец! Stuck Out Tongue Winking Eye
Диве Kissing Heart щом дава резултат, продължавай да мрънкаш, дано наистина най-сетне видим тази Подводница да изплува Stuck Out Tongue Closed Eyes
Hands Plus1
Цитат
Но, мисля, че баш този сериал няма опасност да го приключим тук за 3 дни като останалите на Нетфликс, той само да излезе Stuck Out Tongue Closed Eyes
Поли Kissing Heart радвам се, че писа, джанъм! Kiss Как сте ? Надявам се, че вече сте добре с мъника Two Hearts
Благодаря ти за споделеното от КГ! Heart Exl
Цитат
Кузей не може да става все по готин, бе, какво е това чудо...много е харизматичен, страшно вглъбен е в образа си Къванч, удоволствие е да се гледа такава игра - когато трябва сериозен до мозъка на костите, друг път ме разсмива от сърце! Дори и невинно глуповато разсеян можел да изиграе нашият човек перфектно - конкретно визирам когато отиде да разпитва съседите на съпругата на Ферхат за инцидента.
Сега разбираш ли ме защо точно този негов герой ми е най-любим за сега ? Не, че в останалите образи не е невероятен, но някак точно с ролята на Кузей сякаш ме докосна най-силно, преживявах всичко заедно с него, толкова реално изигра всичко, че с него се смеех и плачех, за пръв път забравях на моменти, че това е само филм, а и двойката Кузей - Джемре ме влюби окончателно в себе си Heart Мога да ги гледам всеки ден Smile
А това пък все едно аз съм го писала, едно към едно с моите усещания за този образ Smile
Цитат
защото много мразя нахалници. Ами, Зейнеб си е точно такава. Да не говорим пък колко ме дразни користната и цел да дава по едно ухо на личния живот на Джемре, та дано разбере кой с кого си ляга и кого сънува...Даже не знам какви надеждни храни между Кузей и Джемре да няма нищо, като пределно и е ясно, че има...
Освен това, развявя плаката "Кузей е мой" наляво - надясно и го вре в очите на Джмере с такова настървение, сякаш като повтори хиляда пъти тази мантра и ще вземе да стане реалност...
Ами когато Гюлтен не я пускаше да излиза вечер, когато Хюсюк и я беше поверил, как нагло заяви, че тогава ще  се премести при Али ? Без да го попита дори той какво мисли по въпроса, съгласен ли е, не е ли, наистина голяма нахалница Stuck Out Tongue Closed Eyes
Ще чакам с нетърпение да споделяш още! Hands Plus1
Орсич Kissing Heart Kiss
Страхотен портрет! Hands Ok Hand

И за финал един прекрасен Джесур Heart

Хубав ден ви пожелавам, дружки! Hug

# 79

Ани Kissing Heart и аз много ти се зарадвах, че си наминала в темата, също ми липсваш! Heart Exl/замисли се, дали имаш желание да ни радваш по-често Wink/
Пепи Hug
Цитат
Айре, не разбрах какво те притеснява за гледането на Якамоз?
ами предполагам, че всички искаме да гледаме сериала с бг. превод...мисля, че това е достатъчно като отговор Wink
Диве Hug предавам ти щафетата за мрънкане Wink
Цитат
това си зависи от нас....
а на Башак, аз лично не чакам нещо кой знае какво за Киво, но когато е активна в ИГ ми е по-спокойно.
Празникът на влюбените, според мен ще излезе няколко месеца след Якамоз.

Алинка Kissing Heart, мерси и за твоя превод, определено  вдъхва повече надежда.
Поли Hug, надявам се, че вече сте добре!
Благодаря ти за коментара Hands Ok Hand, е скоро ще стигнеш до финала на 1 сезон/приготви си кърпички/
Бурак е истински брат на Бану, но тя е била влюбена в него и кагато разбира истината леко се побърква.
за Зейнеп Hands V, наистина е много нахална и си мисли, че света се върти около нея. Head Band
за Кузей/Къванч Hands Plus1 и те разплаква, и те разсмива, мнооого силна роля, съответсваща на страхотния сценарий.
Фенче Kissing Heart, благодаря за споделеното!! Hands Plus1 хубав е портрета!
да явно, че ДК го пускат на много места по дизи канала, както казах, чакам го и на моето тв Wink
също прочетох, че Ойкю е болна, но вече е готова да се върне на снимки.
за гала -вечер, според мен ще се проведе, като се вземат необходимите мерки за сигурност на присъстващите.
все пак рекламата си е доста важна.

чакам си първата снимка на патрона за 2022 Sunglasses

Пепи, днес почва Домът по ДФ, да не забравиш Wink

хубав ден!!

Последна редакция: ср, 05 яну 2022, 13:23 от Airra

# 80
.

Момичета, здравейте!

Споделям с вас едно видео, което взех от темата на серала "Опасно изкушение". Поставено е там от нашата Терзи. Нашата Хазал много добре се справя с пеенето. Пее заедно с една певица, която изпълнява малка роля /пак на певица/ в цитирания по-горе сериал.

Като се копира адресът горе, в ново поле и може да се види. Защото не знам как да го поставя така, че веднага да тръгне от тук.

https://twitter.com/i/status/1477988117017677825

Обаче "посиня"  и върви! Smile

# 81
  • AMS

Мили дружки, благодаря за споделеното!!!

Малко съм в легнало положение,
та друг път ще се излагам подробно.
Търсих едни кивчета, но спретнах други ...

Това за утре >>>

А тези са голяма асоциация >>>

Лекинка!!!

# 82
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Поли, Орси, Диве благодаря за пожеланията.

Не знам на вас дали ви се случва, но има дни, когато имам чувството, че деня е безкраен.
Айре, изгледах Домът...😀
За пръв път гледам Ибрахим във сериал, хареса ми.
А за Якамоз...аз разчитам на превод от Вас🤔 и досега не съм се притеснявала, но и на руски ще го преглътна 😂, само да излезе.
Вече почнаха да правят реклами на сериали за февруари, така че очаквам да има раздвижване и при нас. Видях, че в Уикипедия на Netflix сериала фигурира за 2022, но само това, никаква друга информация.
Ани, миналата седмица точно гледах старите теми и точно си мислех, къде изчезнаха тези момичета  Ани и Себи, и ти се появи. 🤗 Честита Нова година и от мен.
Поли, щом си почнала да гледаш отново КГ значи нещата са по-спокойни при Вас. Ти този месец ли се връщаше на работа?
Дива, асоциацията много ми хареса. Няма как да минем сериала само с харесва ми, но и аз като теб искам да си стане всичко както си трябва. Искам ми се да има гала разбира се, но по-добре да се пазят. Някъде четох, че и Кенан се е заразил, а и неговата съпруга е бременна. По-добре да се пазят.
Фени, това за сватбите не го знаех, но то само от екипа на Якамоз се чакат три бебета. Нека има, напук на тая напаст, която ни обърка живота.

Лека нощ ви желая 🤗🤗🤗

# 83
Добро утро на Богоявление, дружки! Честит Йордановден! Flowers Bouquet

Честито на всички, които имат имен ден днес! Flowers Bouquet

Благодаря ви на всички за споделеното! Kiss А асоциацията, която е прекрасна, след някоя и друга година ще стане реалност Heart
И аз чакам нова снимка на патрона за 2022 г, ама за сега йок! Та си поствам стари, но любими!

Феновете вече изгубиха търпение да чакат Smile
💥💥💥Arman is coming!! Арман идва!

Хубав ден ви пожелавам! Hug

# 84
Честито Богоявление!!
Скрит текст:

Фенче Kissing Heart охх крайно време е за нова снимка, мрън!!! Wink
Пепи Hug, да ние с Фенка участвахме в превода на Сблъсък, но след нас проверяваха и редяха субтитри..... както и да е, понеже го чувствам като отговорност, надявам се да измисля/им решение. А и не знам как се свалят сериалите от Нетфликс, но не съм и питала хора, които знаят.
Тепърва ще гледаш таланта на Ибрахим, много добър актьор е.
Диве Hug, асоциацията е страхотна!! мерси и за кафенцата!
Орси Hug,  благодаря за клипчето с Хазал, аз го бях гледала, хубаво пее!

............................
стори от Башак с Къванч
https://www.instagram.com/stories/basakdizer/2745135477683350768/

много е готин Heart Eyes, в кафенето на аркадаша
мрънкането ми подейства за минути Grinning
видеата и тук>
https://twitter.com/KivoGreekFan/status/1479041593189535750
https://twitter.com/KivoGreekFan/status/1479041364776169475

еха снимките продължават

прическа - ала Кузей Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: чт, 06 яну 2022, 16:17 от Airra

# 85
Здравейте, момичета! Какви приятни изненади има само! Невероятен е, колкото обичам кафе, сега още повече ми се допи! Честно казано на малко хора тази раирана блуза би отивала, но ето - има и такъв човек на земята, на който ми стои перфектно! Невероятен чар, неземна харизма! Сякаш озарява всеки кадър!

Момичета, определено Кузей се превръща в любимият ми образ, адски ми харесва, дори не съм предполагала в началото, че толкова ще го заобичам! Вчера изгледах сцената с кръстосания разпит от майката на Зейнеб, очаквах да го съжаля, но не беше така. Дори в слаба позиция той остана на положение. Мисля, че по някакъв тънък нюанс на вроденото достойнство си приличат с Джемре. А колкото до конкретната сцена - много ще се радвам, ако майката не одобри кандидат-зета, защото щерката е като надпис на табела за пешеходна пътека - няяяма спирачки! Пък и на него не му е нужно родителското одобрение, за да се хареса на половината Истанбул и още толкова Мерсин.

Момичетаа,
Скрит текст:
Честит Йордановден! За мен днес е не двоен, не троен, а безграничен празник - на днешния ден преди две години срещнах за първи път лице в лице любовта на живота ми! Иначе казано, синът ми става на две! Чакат го много подаръци, гости, много коли, и много Мики Маус.  

# 86
Здравейте Благодаря за снимките
Поли да Ви е жив и здрав сина и много да Ви радва

# 87
Терзи Hug

напоследък Киво е все с малко брада, не е в негов стил, но може да е по искане на Башак Wink

Поли Hug, да ви е живо и здраво синчето, да расте щастлив, любознателен и много да ви радва!! BalloonGift Birthday
за мама....
Скрит текст:
Щом си гледала разпита на Кузей/ще го заобичваш все повече/ от нахалната майка на Зейна, дали си стигнала до РД на Джемре?
а Кузей хич не му дремеше за одобрението й, и без това не държеше особено на щерката.

от 2019= същата  блуза  пак с адаша

и сега

Последна редакция: чт, 06 яну 2022, 16:19 от Airra

# 88
Терзи, Айре - много благодаря за пожеланията и вниманието! Супер сте! Желая ви здраве от сърце!

Айре, точно на рд съм, когато Кузей отиде и видя  непознатите и смъмри Джемс, че е непредпазлива! Много е загрижен за нея, милият, дори да не иска, не може да избяга от чувствата си!

Ох, а Киво с тази блуза още от преди си е супер, не мога да реша коя визия ми е по- любима. Живото доказателство, че на хубав човек и чувал пак би му отивал... чак се замислих колко са безсмислени и безсилни новите ми дрешки....

# 89
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Честито на всички празнуващи днес...

Поли, на твоето пораснало с още една година момче. Да е здрав и много да ви радва.

Общи условия

Активация на акаунт