Момичета, как сте? Аз въпреки всичко намирам по малко време за Кузей, макар че не напредвам с темпото, с което би ми се искало...но стигнах до началото на историята с този странен типаж Бурак, чудя се истина ли е , че е син на Атила или Бану и Ежру хвърлят прах в очите на Гюней. Аз си мислех, че и е бил гадже на Бану и доста се изненадах, но нервните и изблици ме карат да и вярвам.
Кузей не може да става все по готин, бе, какво е това чудо...много е харизматичен, страшно вглъбен е в образа си Къванч, удоволствие е да се гледа такава игра - когато трябва сериозен до мозъка на костите, друг път ме разсмива от сърце! Дори и невинно глуповато разсеян можел да изиграе нашият човек перфектно - конкретно визирам когато отиде да разпитва съседите на съпругата на Ферхат за инцидента.
От друга страна Гюней затъва в своята алчност и пресметливост толкова много, че вече очаквам всичко от него, буквално всичко - даже и Хандан да удуши с голи ръце, ако изборът е тя или Холдинг Синанер.
Зейнеб вече даже не ми е интересна - ако някой остане да спи у нас повече от един ден, без да има причина да не се прибира вкъщи, ако си има вкъщи и си няма покана и желание от домакините да остане, този човек го задрасквам с големия хикс, защото много мразя нахалници. Ами, Зейнеб си е точно такава. Да не говорим пък колко ме дразни користната и цел да дава по едно ухо на личния живот на Джемре, та дано разбере кой с кого си ляга и кого сънува...Даже не знам какви надеждни храни между Кузей и Джемре да няма нищо, като пределно и е ясно, че има...
Освен това, развявя плаката "Кузей е мой" наляво - надясно и го вре в очите на Джмере с такова настървение, сякаш като повтори хиляда пъти тази мантра и ще вземе да стане реалност...
Както и да е, надявам се скоро да мога да се включа с по- обстоен коментар!

Честита Нова година, мила! Бъди много здрава и щастлива!
Радвам се, че писа, липсваш ми много! 
Благодаря за хубавия клип от Mayka! Дано да си права за галата, много ми се иска и на мен да има, нали не се съмняваш, но дано до тогава отмине поредната вълна, че ми писна вече този скапан вирус да отменя още неща с нашето момче. Почти не останаха незаразени актьори, всеки ден чета за няколко заболели. Енис, Ръза , Алперен, Ханде, Керем, сега и Ойкю и Джан ...
Исмаил Демирджи / Галип от Сблъсък / с жена си Ханде Сорал също очакват бебе, и тя е в 4. 5 месец.

Мога да ги гледам всеки ден 

/
, наистина е много нахална и си мисли, че света се върти около нея. 

на твоето пораснало с още една година момче. Да е здрав и много да ви радва.