Айрре, много хубаво клипче, благодаря.

Пепи, съжалявам за кученцето ти.
Губила съм домашни любимци и знам какво е. 
Алина, Дива, Гости, Орси, Диди,

мерси!
, Благодаря!!

Малко ви поизоставих, но нямах никакво време, ходене на гости, посрещане на гости, знаете как е. 
много съжалявам, преживявала съм го два пъти и добре знам какво ти е
Затова и реших да не си го причинявам никога отново, поне такава загуба мога да избегна.
благодаря ти от
за прекрасния подарък, който си ни направила за НГ, много ми хареса, браво!
Музиката наистина е прекрасна! И за мен е много важна музиката, за да ми хареса даден клип, независимо на какъв език е, стига да е хубава, за мен, разбира се. Затова и много харесвам клипове с красиви руски песни, текстовете на които направо все едно за дадения сериал и двойка са писани. Ето два от най-любимите ми 

, благодаря!! 

аз пък не мрънкам за Якамоз/учудващо за мен/ че има нещо свързано с неговото гледане, което не знам още как ще стане....

нещо подобно превеждах неотдавна от Башак, затова го помня
Нещо свързано с Лондон беше, че ще е с тази рокля за Коледа там. Ама плановете са се променили явно. Да, то се вижда, че снимката е още от тогава, просто на предишните много добре си прикриваше коремчето, докато на новоизлязлата се вижда ясно, че е бременна.

До сега имах още от баклавата и тортата 
е, аз не съм толкова убедена, че не и става вече на Башак роклята, мисля, че тя е от жените, на които дълго време коремчето не им расте толкова , но дано да сподели някоя снимка, ще се радвам да ме опровергае
Трябва всичко да е наред, не допускам друго! 
Е, дано, ама надали 
аз отдавна не мрънкям за нищо, нямам вече нерви да се ядосвам, когато го пуснат, тогава, омръзна ми. И на бас , че ще го пуснат баш когато съвсем няма да го очакваме
А пък за гала вечер изобщо не мечтая с поредната мутация на вируса, да му се не види и късмета ни последните две години, толкова много планове промени тази гад! 
Май, че е първият турски сериал, който ще се показва там, добър избор да видят колко са талантливи турските актьори, каста е отличен. 

, да си жива и здрава, много късмет, щастливи мигове и сбъднати желания !! 

благодаря и за информацията. 

Препоръчани теми