Къванч Татлъту 💙 - минали и бъдещи проекти, партньори - 100

• 33 856
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте! Heart Exl

Скрит текст:

Айрре, много хубаво клипче, благодаря. Flowers Hibiscus

Пепи, съжалявам за кученцето ти. Sad Губила съм домашни любимци и знам какво е. Sad

Алина, Дива, Гости, Орси, Диди, Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus

# 61
Привет и от мен Hug

Снеже Hug мерси!
Пепи Hug, Благодаря!!
за музиката, абсолютно на твоето мнение съм..... много въздейства и  от нея зависи колко ще ми хареса клипа.
затова не мога да понасям руски песни в клипове с Кивови сериали, хич не ми се връзват-предпочитам на турски и английски.
а на Анна последния клип-обзорния за 2021, колкото и майсторски да го е направила/тя ползва и професионална програма/ не ми допада музиката.
Нашите се покриха, надявам се, че са добре!!
Орсич Hug
благодаря ти за поздравите и, че и си наминала!!

Здрава и позитивна седмица! Flowers Four Leaf Clover

# 62
Привет, дружки! Hug
Благодаря на всички ви за споделеното тези дни! Kiss Малко ви поизоставих, но нямах никакво време, ходене на гости, посрещане на гости, знаете как е.
Айре, Гости, Алинка, Терзи, Диди, Орси, Пепи, Диве, Снеже 
Пепи Heart Eyes много съжалявам, преживявала съм го два пъти и добре знам какво ти е Cry Затова и реших да не си го причинявам никога отново, поне такава загуба мога да избегна.
Разбирам, че нашите КБТ този път не са ни зарадвали с нищо от НГ, жалко. Но, пък поне видяхме Башак с коремче, със същата рокля, с която каза, че ще е на НГ в интервюто. Някоя от вас беше писала , че няма да и става до тогава, е, не позна Smile
Айре Heart Eyes благодаря ти от Heart за прекрасния подарък, който си ни направила за НГ, много ми хареса, браво! Kiss Hands Clap Two Hearts Музиката наистина е прекрасна! И за мен е много важна музиката, за да ми хареса даден клип, независимо на какъв език е, стига да е хубава, за мен, разбира се. Затова и много харесвам клипове с красиви руски песни, текстовете на които направо все едно за дадения сериал и двойка са писани. Ето два от най-любимите ми Heart Exl

И колажа ти е един път! Hands Plus1

Оставям ви, че нямам време, трябва да се приготвям за гости! Когато успея, пак ще мина, дано пък до тогава има някакви новини. Хубав ден! Hug

# 63
Фенче Kissing Heart, благодаря!! Kiss
ооо пак ли ти е ред да влизаш в ролята на Мастър шеф Grinning
аз нямам навика да слушам руските текстове Wink

Цитат
Но, пък поне видяхме Башак с коремче, със същата рокля, с която каза, че ще е на НГ в интервюто. Някоя от вас беше писала , че няма да и става до тогава, е, не позна
леле това не го помня:))

нали си пожелах нещо интересно от КБТ в ИГ Stuck Out Tongue Winking Eye

лека вечер!

Последна редакция: пн, 03 яну 2022, 17:57 от Airra

# 64
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Еха, едновременно са действали.
Снежи, благодаря за кафенцето.
Фени, със сигурност роклята не и става вече 😜 Тази снимка я качиха сега,но мисля, че преди месец са я правили. На другата, която бяха качили ръкава покриваше корема, а сега се вижда ясно. Но е много сладка.
Радвам се, че качиха дори и такива снимки, значи всичко е наред.
За утре си пожелаем трейлър на Якамоз, смело от моя страна, нали?😂😜 Но големи или малки, мечтите са безплатни, така че, да започна с големите.
Хубава вечер 🤗🤗🤗

# 65
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за споделеното!!!

Съжалявам много за загубата на животинките!!!
Така и остана недовършен разказът ми, за моите четириноги.
Ама ми става тъжно, та ... друг път.
Ох, май само инфо за Якамоз може да ме накара, да не мрънкам.
Искам и гала вечер, и ... пълна програма.

Лекинка!!!

# 66
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Еха, едновременно са действали.
Снежи, благодаря за кафенцето.
Фени, със сигурност роклята не и става вече 😜 Тази снимка я качиха сега,но мисля, че преди месец са я правили. На другата, която бяха качили ръкава покриваше корема, а сега се вижда ясно. Но е много сладка.
Радвам се, че качиха дори и такива снимки, значи всичко е наред.
За утре си пожелаем трейлър на Якамоз, смело от моя страна, нали?😂😜 Но големи или малки, мечтите са безплатни, така че, да започна с големите.
Хубава вечер 🤗🤗🤗

и аз така Hands Plus1
а снимката на Башак е точно от преди месец и половина, не е от сега.
подобна, която видяхме тогава-от фотосесията за списанието.

Диве Hug аз пък не мрънкам за Якамоз/учудващо за мен/ че има нещо свързано с неговото гледане, което не знам още как ще стане....

лека Nature Stars

# 67
Добро утро, дружки! Hug

Айре Heart Eyes нещо подобно превеждах неотдавна от Башак, затова го помня Smile Нещо свързано с Лондон беше, че ще е с тази рокля за Коледа там. Ама плановете са се променили явно. Да, то се вижда, че снимката е още от тогава, просто на предишните много добре си прикриваше коремчето, докато на новоизлязлата се вижда ясно, че е бременна.
Тук няма да кажеш, че е бременна

А тук се вижда нещо, но трябва да се загледаш

Но, на тази вече няма съмнение Heart

Скрит текст:
О, този път бях къде по-скромна, видя се, че няма смисъл, после ядохме цяла седмица останалото ядене Laughing До сега имах още от баклавата и тортата Laughing
Пепи Heart Eyes е, аз не съм толкова убедена, че не и става вече на Башак роклята, мисля, че тя е от жените, на които дълго време коремчето не им расте толкова , но дано да сподели някоя снимка, ще се радвам да ме опровергае Smile Трябва всичко да е наред, не допускам друго! Flowers Four Leaf Clover
Мечтата ти наистина е мноого голяма! Smile Е, дано, ама надали Stuck Out Tongue Winking Eye
Диве Kissing Heart аз отдавна не мрънкям за нищо, нямам вече нерви да се ядосвам, когато го пуснат, тогава, омръзна ми. И на бас , че ще го пуснат баш когато съвсем няма да го очакваме Stuck Out Tongue Closed Eyes А пък за гала вечер изобщо не мечтая с поредната мутация на вируса, да му се не види и късмета ни последните две години, толкова много планове промени тази гад!  Cry
Цитат
Мальдивы начинают показ сериала Джесур и красавица / Brave and Beautiful с 4 января, в 20.40 на канале Dizi
От днес и Малдивите ще се запознаят с Туба и Киво Hands Plus1 Май, че е първият турски сериал, който ще се показва там, добър избор да видят колко са талантливи турските актьори, каста е отличен.

Пожелавам ви хубав ден! Hug

# 68
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Да почерпя😀 че ставам по-голяма днес

но съм на работа и празнуването ще бъде късно вечерта.
Аз затова снощи това си пожелах, но каквото такова.

Фени, сетих се за превода и споменаването, че роклята ще бъде в Лондон. Може би Башак я е изпратила на нейната приятелка Селен , нали и тя скоро имаше рожден ден.
Всъщност това наистина няма никакво значение. И аз ще се радвам да качи снимка, но съм сигурна, че ако стане ще бъде, когато те решат , така както направиха с обявяването на новината за бебето, което специално на мен много ми хареса.

Хубав ден ви желая 🤗🤗🤗

# 69
Здравейте

Пепи Честит рожден ден

# 70
Пепи Heart Eyes Честита да си! Много, много здраве, късмет и щастие ти пожелавам от сърце! Kiss

Дано Нетфликс ако не днес, то скоро изпълнят мечтата ти! Hands Plus1
Един красив Сеит за теб специално Heart

Терзи Kissing Heart

# 71
Привеет!! Hug
Пепи Kissing Heart, да си жива и здрава, много късмет, щастливи мигове и сбъднати желания !! Flowers Four Leaf Clover
пожелавам ти и много хубави емоции заради  Къванч да споделяш  с нас!!

за снимка от Башак-когато тогава, предполагам, че тя си стои вкъщи и се пази, доста болни от Ковид има в Турция, особено сред актьорите се чува всеки ден за някой нов разболял се.

Фенче Kissing Heart
така е за снимките Hands V
в Лондон, едва ли са имали намерение да ходят, но няма как да знаем.
а аз чакам гала вечер-независимо от Ковида, но също съм на твоето мнение-когато тогава.
ДК  ще го дават на Малдивите по дизи канала.
аз го чакам и в БГ-ще си го гледам пак./единствената файда от Булсата, иначе да съм ги разкарала/

и това клипче да сложа, от Маука/испанската фенка/

хубав ден!!

от един арабски профил, който май не пише напразно...

Анонс на сериала "Историята на една подводница" с участието на Къванч - скоро, в средата на този месец или в края му.

Последна редакция: вт, 04 яну 2022, 13:36 от Airra

# 72
  • Plovdiv, Bulgaria
Привет, момичета!
Благодаря за всичко споделено! 🌸🌸🌸

Пепи, честит празник!

Много успехи ти пожелавам и един щастлив живот изпълнен с усмивки и любов!
Да реализираш всяка своя мечта!
Около теб да има само позитивни и слънчеви хора, които да те зареждат с положителни емоции!

Айре, Heart Eyes благодаря и за информацията.
И аз го срещнах, даже според моя превод от английски, в края на месеца ще бъде анонсът, а скоро и излъчването на сериала за Нетфликс.

Повечето туити от профила са обявени и от Бирсен, все мислех, че ще публикува нещо и по тази тема, но да се надяваме, че е така, както пише.

Изпрати хубава мисъл и не мисли за нейния път.
Тя ще обиколи и ще се върне при теб! 💖

Хубави мисли да имаме!
И хубава, и споделена вечер!

# 73
Честита Нова година, милички Heart Бъдете здрави и да се сбъдне всичко, което сте си пожелали Flowers Four Leaf CloverHands PrayHeart Eyes

# 74
Благодаря, момичета 🤗🤗🤗

Е, трейлър няма, но поне капка информация се е появила 😜
И аз искам да има гала, интервюта, фотосесия и всичко както си трябва, но каквото ни дадат това ще е. За Ковид вече не ми се говори, но гледам, че много артисти вече са болни. Сега прочетох за Ойкю.

Айре, не разбрах какво те притеснява за гледането на Якамоз?
 Хубава вечер 🤗🤗🤗

Общи условия

Активация на акаунт