Къванч Татлъту 💙 - минали и бъдещи проекти, партньори - 100

• 33 449
  • 739
  •   1
Отговори
# 45
Привет, мили дружки! Hug
Едно новогодишно кафенце ви поднасям с много обич ! Kiss

С една несравнима щастлива усмивка Heart

Нека са две! Two Hearts

Гости Hug Честита, здрава и щастлива да ни е! Kiss

# 46
Привеет на 1 януари!! Blush
и от мен първото кафенце...

Гости Hug благодаря!!
Фенче Kissing Heart
новогодишното ми колажче......

Пожелавам на Къванч една много здрава, щастлива и успешна  2022 година!! Flowers Four Leaf Clover Heart
Най-съкровеното ми желание за него и Башак, знаете какво е....Flowers Four Leaf Clover Hands Pray

и едно клипче от моята приятелка от Kıvanç Tatlıtuğ Fans
https://twitter.com/KT_Fans/status/1477005682079674370

# 47
Честита Нова година

Желая най - вече здраве и много хубави моменти

# 48
  • гр. Върбица обл. Шумен
Привет в празнично-юбилейната тема, момичета!

Разкошна е! И как да не е... Айре, погрижила си се доста, но... знаем, че ти винаги правиш невероятни чудеса. Хора, много неща пропуснах и ви се извинявам. Не ми се сърдете..."Тъка на много станове", а времето лети и не мога да го надбягам. Остарях... в училище, у дома, с децата ми, които искат подкрепа, с майка ми и сестра ми, които се пребориха с коронавируса и какво ли още не. Аз съм добре - тройно ваксинирана... Ще спра дотук...

ВЕСЕЛА НОВА ГОДИНА!

# 49
Честита Нова година, момичета! Нека тя да бъде здрава и успешна за нас и за патрона. Да си имат здраво бебче с Башак.

# 50
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Първият ден на Новата година е време и за малко релакс 😜
Айре, пропуснала си да пожелаеш снимка от Башак днес 😜а дано мен ме чуят.
Тази година има много неща да чакаме. Нетфликс колко и да се ослушват все ще пуснат и сериала и филма. Надявам се Къванч да започне и нови проекти.
Айре, Фени, Дива, Ирка,Али, Поли, Орси, Гости, Терзи, Снежи, Радеми, Кате Честита ви Нова година 🥂🍾🥂

# 51
  • Plovdiv, Bulgaria
За много години, дружки!

# 52
  • Плевен / София
Игра на съдбата ми....
Скрит текст:
Мислех да не коментирам сериала, но тъй като днес догледах последният превод не ме сдържа да кажа...Джемал е мекотело от класа. Ако някой вижда прилика с Миран, то е защото и този герой на Акън търси грешките навсякъде другаде, но не и в себе си....Как може да изоставиш жена си в болницата с токущо роден син и друго малко дете, а после да я питаш защо децата ти казват на друг мъж "татко"...Ти не си заслужил да ти кажат "татко"....Браво на Ойкю...играе роли на все силни жени, които сами се справят в живота...

# 53
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за споделеното и пожеланията!!!
Благодаря за празничната атмосфера в темата!!!

Новата 2022 година не искам нищо да ми дава,
просто никой да не ми взима!!!

# 54
Хубава неделя!!

Благодаря ви за споделеното и красотите!!
Диве Hug, Снеже Hug Али Kissing Heart Терзи Hug
Пепи Hug, ами за съжаление няма снимка....Disappointed
но пък имам изненада....

Кате Hug, да е честита новата година и на теб!!
благодаря за похвалите Blush
Гости, не съм гледала още 4 серия, но не се учудвам на това, което си коментирала.

тия от Dizi Analiz много харесват Къванч и те негодуват какво се случва със сериала, няма никакво инфо.

Последна редакция: нд, 02 яну 2022, 14:41 от Airra

# 55
Привет, момичета 🤗🤗🤗
Такъв мързел ме е хванал, че не е истина. А трябва да си приготвям разни неща за работа, че то време не остана, но чакам вдъхновението да ме посети, а нещо не идва 😜
Айре, да, няма нищо, затова написах да си го пожелаеш. Макар че имам чувството, че нещо не е наред с ИГ, защото от сутринта няма никакво движение.
Чакам изненадата, явно теб вдъхновението е дошло точно на време.😍
Снощи гледах предаване по телевизията и ми стана интересно,говореха за вече заснет филм/Доктор Стринг/, за които било взето решение да се презаснемат повечето сцени, защото след излизането на Спайдърмен летвата била вдигната много високо и се очаквало да не е на ниво. Стана ми интересно,, че и такива неща се случват.
Не съм коментирала старите постове, за което моля за извинение, но кучето ми почина след Коледа и това доста ме разстрои. Имахме го от 10г..
Хубав ден ви желая 🤗🤗🤗

# 56
ЗА МНОГО ГОДИНИ ЖИВИ И ЗДРАВИ! ХУБАВИ НЕЩА ДА СЕ СЛУЧВАТ НА ВСИЧКИ ВИ И ПАТРОНА ДА НИ РАДВА ПОВЕЧЕ И ПОВЕЧЕ.

# 57
Диде Hug, благодаря подобно, Дано!!
Пепи Hug, ами почивай, имаш нужда предполагам.
съжалявам за кученцето ви.....Worried
нищо му няма на ИГ, само нашите не се сещат за него Wink е пожелавам си все пак някоя нова хубава изненада от тях в близките дни.
Интересно, за тоя филм.

да не повярваш, че ме хвана музата..........
един скромен клип за всички ВАС -пишещи /и четящи/ в темата на Къванч. Blue Heart
с благодарности и пожелание да продължаваме да си споделяме и намираме хубави емоции тук Heart Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: нд, 02 яну 2022, 16:05 от Airra

# 58
.

Новогодишни поздрави, момичета!

За вас и за нашия скъп  патрон, който ни е събрал тук букет от хубави хора!

Достави ми удоволствие да ви изчета - настроение, хубави мисли и чувства! Диве, това е много хубаво пожелание: "не да ми дава, а да не ми взима..." Smile  Но нека и да донесе, да даде нещо. Пожеланията ми са на елхата. Нека тук да имаме много приятни емоции, много новости, които знаем че се очакват, и такива за които не знаем, но които ще се случват!

Съжалявам за кучето, Пепи! Разделяла съм се с котки и знам колко е тъжно.

Изтрих си оня ден историята и едва си нацелих паролата  за фейсбук. От там влизам в бг мама. Добре, че имам тук едно тефтерче и съм я записала там, заедно с други!

# 59
Айре, супер клип. За мен е много важна музиката на даден клип, защото чрез музиката най-добре се предават емоциите. Е, разбира се, че е важно и съдържанието. А специално тази мелодия много, много ми допада. Може би и затова много харесвам клиповете на Ана, защото музиката винаги е много добре подбрана.
Диди, Орси , живи и здрави 🤗
Фени, къде се губи днес? Или е решила да си вземе малко почивка.
Хубава вечер 🤗🤗🤗

Общи условия

Активация на акаунт