Къванч Татлъту 💙 - минали и бъдещи проекти, партньори - 100

• 33 793
  • 739
  •   1
Отговори
# 30
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви от сърце за споделеното!!!
Фенче, поздравления за специалния подарък!!!
Благодаря ви от сърце за пожеланията!!!
Нека се сбъднат, за нас, за нашите близки,
и най-вече за Башак и Къванч!!!

Днес пак имах произшествия.
Скрит текст:
Вятърът премести офиса ми нагоре с краката у съседите.
Та цял ден ... Направо ми се развали дневния ред.
В кухнята съм до никъде.
Те тук не празнуват по български и им е лесно.
Отварят шампанско и приготвят само оли-боли >>>

Но ние с гайдите искаме пак от вкусните сърми и ...

Слагам набрани и направени кивчета,
защото забравих какво щях да пиша още.

Лекинка!!!

Последна редакция: чт, 30 дек 2021, 23:09 от * Diva *

# 31
Привет, момичета 🤗🤗🤗

от РД на Киво-2019/ Лондон
Селен Апълтън има РД днес, та Башак ги е споделила/ приятелки са от гимназията/
Скрит текст:
още снимки с нея и Башак от РД в Лондон

Алинка Kissing Heart, прекрасен пост......Дай боже, Да бъде! Hands Pray
Фенче Kissing Heart
мерси, с гугъл статията се разбира перфектно, да
и на мен ми хареса коментара от америк. група!

Диве Hug супер са....Hands Plus1
охх няма късмет тая офис палатка Grinning

лека!

Последна редакция: чт, 30 дек 2021, 23:34 от Airra

# 32
Здравейте и от мен!
Не мога да не кажа огромно благодаря на Айрето, че ни радва всеки път с прекрасната тема и място за обсъждане на любимия Къванч и всичко около него!
Фенче - подаръкът е страхотен и напълно заслужен! Ако не благодарим на тези, които се грижат за децата ни, на кого да благодарим? От там трябва да се започва винаги!

Аз липсвам напоследък, но нямам никаква физическа възможност да гледам или споделям впечатления...
Скрит текст:
Малкият го повтори настинката, след това направи възпаление на ухото. До днес беше с антибиотик, но бавно-бавно отшумява тази гадост. А аз уж бях по-добре, а вече съм с бронхит. Успокояващото, е че трети тест ми е отрицателен, та се мъча, но не от ковид. Такива неприятни емоции имахме покрай установяването на отита на малчо, че даже не искам да се сещам, обиколихме половината спешни клиники, докато разберем какво му е точно. Бяхме нахокани безброй пъти от изнервени и ядосани лекари, сестри и какви ли не, но и срещнахме някои истински професионалисти, които отсрамиха името на професията.  Иска ми се да вярвам, че нещо много хубаво предстои след този период на трудности.
А Кузей ме чака ли чака....

# 33
Добро утро в последния ден на 2021 г. дружки! Hug  Изпратете я с усмивки. Оставете всяко преживяно лошо да си отиде с нея и посрещнете Новата 2022 г. с нови сили, мечти, надежди и много късмет.Най-важният подарък, който ни дарява всяка Нова година, е надеждата за най-доброто... Така че нека 2022 г. бъде най-добрата! Hands Plus1

Диве, Пепи, Айре, Поли Hug Heart Eyes Hug благодаря ви за споделеното! Kiss
Диве Kissing Heart благодаря! Flowers Hibiscus Наистина е много специален за мен! Heart
Ех, тази офис палатка, хич няма късмет  ... май, май ще трябва да изчакаш да свърши зимата. Благодаря и за прелестните кивчета! Kiss
Еха! Не се затормозяват особено холандките за посрещането на НГ значи, за разлика от нас Smile
Пепи Kissing Heart Прекрасна снимка си ни донесла , не си я спомням Kiss
Айре Heart Eyes благодаря за останалите снимки от РД на Киво в Лондон! Kiss Наистина не помня виждали ли сме ги преди ? Thinking Сигурно, ако ги е споделила тогава Башак, но действително нямам никакъв спомен.
Ахааа, сега се сетих, една подруга във фейса сподели тази снимка, изглежда само нея сме я виждали тогава

Благодаря и за серията на Момичето! Аз почти го изгледах на руски, ама ще го преслушам и с наши си буквички.
Поли Kissing Heart радвам се, че писа, липсваше ни! Kiss Много ти благодаря за хубавите думи, действително само това стига, една хубава дума , усещането, че са оценени усилията и любовта, която си влагал! Kiss
Ох, много неприятни преживявания сте имали, съжалявам, пожелавам ви бързо възстановяване и на двамата с малчо! Heart Flowers Four Leaf Clover Непременно ще ви се случи нещо много хубаво след това, нали знаеш, че след лошото винаги идва хубаво, в природата винаги има закономерност! Hands Plus1
Цитат
🧚‍♀🆕💥Популярный портал Dizi Analiz задается вопросом: почему бы продюсерам и кастинг-директорам не задуматься над тандемом Кыванч Татлытуг/Аслы Энвер, ведь, по их мнению, это представители лучшей актерской игры.
Популярният портал Dizi Analiz задава въпроса: защо продуцентите и кастинг директорите не се замислят за тандема Kъванч Taтлъту / Aслъ Eнвер, защото според тях това са представители на най-добрата актьорска игра.
А вие искате ли да играят заедно ? Аз нямам против, Аслъ е и хубавичка и играе добре.
Пожелавам ви прекрасен ден! Hug

Последна редакция: пт, 31 дек 2021, 09:45 от queen_fenka

# 34
Здравейте
Фенче за най-добрата учителка най- хубавия подарък
Болните да оздравяват бързо
Къванч да се радва на новото попълнение в семейството му и нови роли през 2022 година
Момичета желая Ви весели празници

# 35
Привеет с последното кафенце за 2021 Blush Coffee

Поли, миличка Hug
Скрит текст:
съжалявам за неприятностите, от сърце ви желая бързо оздравяване с малкия, стискам палци!! Flowers Four Leaf Clover със сигурност после ви чакат радости!!
Терзи, благодаря Hearts
Фенче Kissing Heart
снимката със Селен и Къванч, аз лично я помня беше споделяна и преди...тия с Башак са нови за нас, Башак ми е много хубава с това бюстие!
Ооо Аслъ Енвер е страхотна актриса, ще се радвам ако ги съберат заедно в общ проект.

такова клипче очаквах от Анна Hands Clap приятно гледане!!

............................

Башак го сподели, май са си у тях, в Истанбул.

Последна редакция: пт, 31 дек 2021, 13:05 от Airra

# 36
Терзи Kissing Heart благодаря, мила! Kiss Весело посрещане на НГ и на теб! Здраве, щастие и късмет! Flowers Four Leaf Clover Two Hearts
Да бъде! Flowers Four Leaf Clover
Цитат
Къванч да се радва на новото попълнение в семейството му и нови роли през 2022 година
Италианките ужасно много харесаха и КСШ, което ме радва! Hands Plus1

Айре Heart Eyes благодаря ти, че донесе новото страхотно видео от Анна! Kiss И аз го очаквах от нея, никога не пропуска, невероятна е тази жена, евала! Такава ретроспекция по месеци е направила, свалям и шапка! Heart Вай беее ... ние сме големи щастливки с любимия ни актьор! Колко други фенове могат да се похвалят с толкова деен и съпричастен любимец като нашия ? Thinking Не става въпрос за всекидневно фоткане в ИГ, както правят повечето Stuck Out Tongue Closed Eyes
Чудно ми е как може да не я помня тази снимка, такъв шекер е на нея! Thinking

Където и да са КБТ за НГ, да си изкарат страхотно и да споделят поне една снимка с нас ! Hands Pray

До после! Hug

Последна редакция: пт, 31 дек 2021, 15:50 от queen_fenka

# 37
  • Plovdiv, Bulgaria
Привет, дружки и от мен в последния за 2021 година ден!
Нека Новата година влезе в домовете ни с надежда, радост и любов!
Да ни избави от неприятности, тревоги, грижи, болести и врагове!
Нека сме здрави и щастливи!
Нека намерим най- ценното и преоткрием най- доброто!
Нека открием истинското и съхраним най- скъпото!
Да оставим ненужното, да пуснем отиващото си, да простим несправедливото и да забравим тъжното!

Благодаря за всичко споделено, за всички пожелания и поздрави!

На Къванч, чийто талант, човечност, красиво лице и още по- красива душа, ни събраха тук и през изминалата година, желая да се наслади на най- важната роля, която му предстои в живота, желая му успешно и щастливо партньорство със спътничката му, желая им най- вискоте рейтинги по скалата на родителството, здрава рожба и като на кино да минат предстоящите месеци! 💖

Традиционно ви оставям нещо много, много любимо и всяка година сякаш все по- актуално.
“ ***
Ще ми се, ако идва-
да е без много думи.
Като в красива приказка
душите ни да събуди...
...И без излишна тържественост-
не са ни нужни фанфари.
Достатъчно е човешкото
у хората да запали...
Искам да води ангели
и този свят да го бъде!
Брат да прегърне брата си!
Чудото да се сбъдне:
да има хляб за гладните,
покриви за бездомните,
вяра и рамо за слабите,
лек и живот за болните...
Искам да спрат войните!
Искам да бъде обич!
Само тогава ще мога
да я наричам Нова...”
Катерина Кайтазова

Да бъде!
Весело посрещане на Новата Година!

# 38
Фенче Kissing Heart,
Скрит текст:
сега като не си на работа, ще има повече място в харддиска ти и няма да забравяш такива готини снимки Wink
Селен я сподели за миналия РД на Къванч.
върнах се назад в темите, тук>
https://bg-mam.ma/p/1247554/41630656
Цитат
Вай беее ... ние сме големи щастливки с любимия ни актьор! Колко други фенове могат да се похвалят с толкова деен и съпричастен любимец като нашия ? Thinking Не става въпрос за всекидневно фоткане в ИГ, както правят повечето
абсолютно-много си ни беше разнообразна, цветна и пълноценна годината- за нашите фенски сърца Heart
А Анна както винаги е сътворила супер видео!! Hands Ok HandHands Plus1

Алинка Kissing Heart пак си ни заредила с прекрасни пожелания и също мноооого любимо стихотворение!! Heart
Дай боже, да Бъде! Hands PrayFlowers Four Leaf Clover

тая снимка май е новосподелена днес, според някои фенове в ТТ си личи коремчето 🧿

Весело посрещане на НГ!! Sparkling Heart

Последна редакция: пт, 31 дек 2021, 16:24 от Airra

# 39
Здравейте в последния ден от годината, момичета! 😍

Благодаря ви за всичко споделено, не само през изминалите дни, ами и през цялата година. Измина още една година, откакто споделяме вълненията си относно КБТ, а и нашите лични щастия и понякога несгоди. Радвам се, че ви открих и, че правим тази тема толкова приятно място. 🙏❤🙏

Айре 🥰,
Новата тема отново е чудничка, нито твърде постна, нито твърде кичозна. Браво и благодаря! 🙏❤
Не съм се разписвала, защото изминалите дни бяха доста интензивни и когато съм с близките ми, се старая да не съм толкова активна в социалните мрежи.

Фенче 🥰,
Подаръкът е страхотен и самият жест е страшно мил. Браво на родителите и дечицата. Представям си колко си се зарадвала.

Поли 🥰,
От все сърце ви пожелавам да оздравеете по- бързо и всичко лошо да минава! 🙏

За финал, това ще пожелая и за всички нас - здраве, здраве и пак здраве, защото без него сме за никъде. Нека да добавим и малко късмет🍀, защото никога не е излишен. Разбира се, и щипка щастие. ✨
Същото пожелавам на Къванч и на Башак. ❤

Весело посрещане на новата година! 💫

# 40
Привет, момичета 🤗🤗🤗 в последния ден на 2021г.
Благодаря ви, че ви имам ♥️, благодаря за прекрасната ни къщичка, където споделяме общата ни страст.♥️
Най-голямото ми пожелание към всички вас е да имате здраве и много любов 🍀🍀🍀
Пожелавам си и много хубави емоции, които да ни донесе нашия любимец Къванч.
Весело прекарване на Новата година. Бъдете щастливи 🤗🤗🤗

# 41
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря за това, което сте написали!!!

Благодаря специално за прекрасните пожелания
и особено за пожеланията към Башак и Къванч!!!
По-добри не мога да напиша.

Моето пожелание както винаги е -
Здраве и Късмет!!!

Изминалата година ни накара да снижим критериите си,
но за Новата мисля, че ни се полага и  Щастие!!!

# 42
Дружки, нека ни е честита Новата 2022 г.! Благодаря ви за прекрасните пожелания! Kiss Да бъде! Flowers Four Leaf Clover
Аз пожелавам само да сме здрави и с късмет, другото си го имаме! Heart
Диве Kissing Heart точно - Здраве и Късмет! Kiss
Айре Heart Eyes благодаря! Kiss О, и аз виждам коремчето Two Hearts
Алинка Heart Eyes толкова е красиво това, което си написала, благодаря! Kiss
Цитат
На Къванч, чийто талант, човечност, красиво лице и още по- красива душа, ни събраха тук и през изминалата година, желая да се наслади на най- важната роля, която му предстои в живота, желая му успешно и щастливо партньорство със спътничката му, желая им най- вискоте рейтинги по скалата на родителството, здрава рожба и като на кино да минат предстоящите месеци! 💖
Иренце Heart Eyes на теб и ТМ ви пожелавам същото, както на Киво и Башак, здрава рожба, която да си отгледате с много любов, това е най-голямото щастие! Heart
Пепи Heart Eyes Амин! Дай боже, живот и здраве ще си имаме хубавите емоции!

# 43
Честита нова 2022 година, Дружки!!

Пожелавам от сърце да ни донесе много, здраве, щастие, късмет, сбъднати мечти!! Flowers Four Leaf Clover Нека бъде по-спокойна и благодатна!! Hands Pray

Ире Kissing Heart- присъединявам се към пожеланията Heart на Фенка!!
Пепи Kissing Heart, Диве Kissing Heart Фенче Kissing Heart
Благодаря!

нещо любимо на НГ!! Blush

Последна редакция: сб, 01 яну 2022, 01:01 от Airra

# 44
  • Плевен / София
Честита нова година на всички момичета в темата...
Нека е изпълнена с много и любов и щастие за всички нас ...

Сериала"Игра на съдбата" ще почиват и няма да има нова серия...
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт