Привет!! 

, благодаря за споделеното и за казаното от този актьор! 

да, за цялата 2021 

, как си? 

, благодаря ти за почерпката и пожеланията!
Честита Коледа! Благодаря!
Ето, Айрето
вече ти е отговорила къде е патрона, а Башак се надяваме да е добре.
благодаря ти за всичко споделено и най-вече за донесената нова снимка!
Много си е готин с тази прическа на тази снимка, вече не е чак толкова оръпан
А може просто на снимката с другия Къванч така да е излязъл. Ще посрещат явно НГ с майката на Башак
Дано ни зарадват!
както казах, след думите на Умут съм още по-нетърпелива да гледам Якамоза, да видим кога ли ще стане това
Ужасно съм любопитна за образа на Арман! Но, и аз като Айрето мисля, че сериала отдавна е готов, не е ясно само какво чакат от Нетфликс, за да го пуснат ...
и ти ли харесваш Съдбата ? Предполагам, щом го следиш 
Дано Поли и малчо са оздравели вече и имат просто по-интересни занимания! 

жива да си, как ме разсмя с този твой сън
Хайде, отговаряй! 
във връзка с думите на този актьор се сетих какво беше казала Хилял Сарал в едно интервю 2018 г, за в. Сабах за Киво като човек и актьор, потърсих и ги намерих:

, не мога да не споделя и с вас какво ми подариха днес моите родители за спомен, направо ме разплакаха ... трогната съм от вниманието и уважението, това си е струвало всичко! 

така е, историята е най-важна, дано не забият в посоката, която започвам да очаквам след като изгледах 4 серия. За Акън нищо не мога да кажа, с този образ се справя добре, но явно не е от актьорите, които умеят да показват едни и същи емоции по различен начин, това наистина го могат малцина. За щастие нашият ашкъм е от тези актьори 

, много хубав подарък, браво!! Е как няма да си е заслужавало, на толкова много деца си дала най-важното-основите в първите 7 години.
на снимката с Касабалъ може да е бил с шапка, която му е сплескала косата.
и мен ме разсмя, добре дошла в клуба на сънуващите патрона..... мен скоро не ме е посещавал. 

прекрасен подарък, не само в емоционален аспект, но и удовлетворение от добре свършената работа! Единствено мога да пожелая на тези дечица все на качествени хора да попадат във водовъртежа на живота!
Диве,
Гости,
Поли,
Ирка
Орси, 

Алинка
благодаря ви! 

Дай, боже!
Не случайно са любимата двойка на милиони зрители.

Препоръчани теми